Beni gercekten seviyormu?

enbuyukaskimsensin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
193
0
46
- Yurtdışı
yaklasik 7 ay süren bir iliskim var inisli cikisli kimi zaman ailelerden dolayi arildik ama yinede beraberiz ama bana gecenlerde "ex-imi gercekten cok sevmistim" dedi

o benim ilk'im ama anlayacaginiz o benden önce de bir kac kisiyle cikmisti abartmiyorum 5-6 kisi fln ama ben onu 2 yildir seviyorudum hala seviyorum deli gibi o ise benden nefret ediyordu o zamanlar arkadaslar sayesinde ben ona o bana acildi ama emin degilim beni gercekten sevdigine

off ne yapmaliyim gecmisi gecmistemi birakim yoksa karsima alip konusayimmi?

bu arada ben 17 o 19

Son düzenleyen: Moderatör:
daha yaşın çok küçük.. diye başlayıp bir sürü şey yazasım var ama tesir etmez galiba. Tecrübe etmeden anlayamayacaksınız. Gerçi normal tabi insan yaşına göre davranır aşağı yukarı, kalkıp da 25 yaşı gibi düşünmeni bekleyemeyiz.
Aşk engellenemez bir duygu,erteleyeyim deme şansımız yok ama keşke gençler 22-23ünden falan sonra bu işlere meyletseler, çünkü karakter- kendini tanıma,kişilik ciddi anlamda (istisnalar hariç) o zamanlar itiabriyle oturmaya başlıyor. Şimdi henüz kendinizi net tanımamş aşamadayken böyle aşklar meşklerle kalbinizi inciten ve içerilerde bir yerlerde yara olarak kalan bir sürü acılarınız olacak.

yasın daha cok küçük sen ne kadar ciddi gözüylede baksan birbirinizi sevsenizde eninde sonunda biticek gibi en azından paylaşımlarına dikkat et, cünkü ne desek bos ,ilerde birini cok sevip evlendigin zaman keske herseyimin ilkini eşimde yaşasaymısım demeni istemiyorum. başta ayy ben ölüyorum bitiyorum onun için herseyi yaparım diye düşünüyosun yaparsında ama sonra ayrılırsın ve ilerde öyle biri karşına çıkar ki hem ben hiç sevmemişim dersin hemde keşke ilk o karşıma cıksaymıs dersin

yasın daha cok küçük sen ne kadar ciddi gözüylede baksan birbirinizi sevsenizde eninde sonunda biticek gibi en azından paylaşımlarına dikkat et, cünkü ne desek bos ,ilerde birini cok sevip evlendigin zaman keske herseyimin ilkini eşimde yaşasaymısım demeni istemiyorum keşkeler insanın içini kemirir. başta ayy ben ölüyorum bitiyorum onun için herseyi yaparım diye düşünüyosun yaparsında ama sonra ayrılırsın ve ilerde öyle biri karşına çıkar ki hem ben hiç sevmemişim dersin hemde keşke ilk o karşıma cıksaymıs dersin

Senden Önceden Nefret Ettiği İçin, Şimdi Senin İçin Ölse de Acaba Dersin Zaman Zaman !!!

Bu kadar ağır düşünceler için biraz genç değil misiniz? hayatınızı yaşayın.gerçekten sevmek diye bir şey yoktur.Çünkü yalancıktan sevmek mümkün değildir.

Hem siz hemde sevgilinizin yaşça küçük.Sizden önce olan sevgilisini de 16-17 yaşlarında falan tanıdı herhalde.Kızlar için daha farklı olsa da bir erkeğin o dönemlerde unutulmaz bir aşk yaşayacağına inanmıyorum.Yani demem o ki;bu bile düşüncesinde,hayatında bir şeylerin oturmadığını göstergesidir bana göre.Önceden nefret edip sonradan sevilebilir,hayat bu ne olacağı belli olmaz.İlla ki şu anı yaşamak isteyeceksiniz ama şu an bile acaba sevgisi gerçek mi? diye şüphe duyulan bir ilişkinin sonu ne olur herkes iyi kötü tahmin edebilir.​

benim inandığım bişeydir bu kim olursa olsun ne yaparsa yapsın karşımızdaki kişinin gerçek duygularını asla bilemeyiz ve emin olamayız
sevgi nefret aşk hepsi farklı suretlere bürünüp çıkıyor karşımıza tanımak emin olmak çok zor
ancak zaman gösterir

cevaplariniz icin cok tesekkür ederim sanirim biraz abartiyorum bu olayi sonucta gecmis bitmis birsey

ben onu gercekten cok seviyorum ve bu iliskiye devam etmek istiyorum cünkü onunla bir ömür gecirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…