- Konu Sahibi biscolataa
-
Artık yeter dedim bugün ve zayıflamaya karar verdim.Beni gaza getiren kötü olay ise şöyle;Arkadaşlarımla dersi bekliyoduk ve bol kahkahalı sohbet ediyoduk projeksiyon açıktı ve biri ders hakkında bişeyler araştırıyodu.Sonra arkadaşımın dikkatini reklam çekti.Bilmem kim nasıl o kadar zayıfladı yağlarından nasıl kurtuldu.Ve bunu bana bakarak okudu.Normalde güler geçerim ama bi kaç kişinin içinde (beğendiğim çocukta ordaydı)böyle yapınca çok utandım ve neredeyse ağlıyacaktım.Belli etmemeye çalışsamda yüzüm düştü ve arkadaşımda anladı ona bozulduğumu pişman olduğunun farkındaydım ama hiç bişey söylemedi.Bende gaza geldim.Artık şişman kız olmak istemiyorum.Kilo vermem tiroid yüzünden oldukça zor ama yinede inat ettim ve kararımdan dönmicem.Kilo verdikçe buraya yazıcam sizinde gaza gelmeniz için.20dklık zumba yaptım gittikçe arttırıcam.Akşam yemeği olarakta bir kase yoğurt ve 4 tane küçük salatalık yedim.İsteyen olursa bana katılabilir.
Ben katılmak isterim bende sevgilim için zayıflamak istiyorum..Bir diyet programın varmı? Ayrıca üzülme biz kadınız biz istersek herşey olur sen zayıfla iradeli ol o çoçuk kapında dolanır inan bana.
Artık aynada vücuduma bakmak bile istemiyorum.Ben bile istemiyoken o nasıl baksın.8 kilo çok iyi çok güzel vermişsin bende verebilsem keşke.Spor olarak ne yapıyosun bana önerebileceğin bişey varmı?selam canım bende seninle aynı durumdaydım. :18:
burda 8 kgye yakın verdim..(kilo takip çizelgemi pazartesi güncelliyorum)
benim sevdiğim çocuk ipincecik birşey bende kilomdan rahatsız olmaya başlamıştım
ve 1.5 ayda 67den 59 a kadar düştüm. şuan gören baya zayıflamışsın diyo
mutlu oluyorum. sonra zayıflamana sebep olan insana daha çok aşık oluyosun
hayatını o değiştiriyo.
benim hedefim 53 istersen sana katılabilirim.
topiğim var ama arada farklı topiklerede uğramak gerek.
Teşekkür ederim canım sözlerinle bana güç verdin :) Bir diyet programım yok sadece tatlıyı ve abur cuburu hayatımdan çıkardım daha çok spora yoğunlaşmak istiyorum.Elimde leslie videoları var daha önce indirmiştim bide zumba yapmayı seviyorum ikiside beni sıkmıyo.Senin uyguladığın bişeyler varmı önerebileceğin ya da beraber uygulayabileceğimiz?
Tatlım sana dukan diyetini tavsiye edebilirim tam uygulayınca çok işe yarıyo
Gerçekten sabırlı olmam gerekiyo çünkü tiroidim olduğu için çook yavaş kilo veriyorumcanım inş istediğin kiloya ulaşırsın:)
sıkma canını yediklerini azaltırsan muhakkak zayıflarsın,ama sabırlı ol ve sakın şok diyetlere yönelme çünkü diyeti bıraktıktan sonra hızla geri alırsın
Adını çok duydum ama hiç araştırmadım canım araştırıcam çok teşekkürler :)Tatlım sana dukan diyetini tavsiye edebilirim tam uygulayınca çok işe yarıyo
Hah bende başka topikte sormuştum bunu ya benim 10 kilo verme şansım varmı bu diyetle 2 ay gibi bir sürede? bende karın bölgesi çok yağlı
Tam anlamıyla uygulardan kesinlikle verirsin ben başlayalı 3hafta fln oldu 4kilo civarı verdim üstelik arada kaçamaklarım da oldu olmasa daha çok verirdim ki hala devam ediyorum çok memnunum
kızlar diyet çizelgesini nasıl yapıyosunuz bilgilendirirseniz sevinirim:)
Zaten banada protein ile beslen o daha hızlı yağ yaktırııyormuş ki ben spor da yapıyorum normal olarak yürüyorum hiç bişey yapmasam ama artık tam anlamıyla yapmam lazım..Anlamadım şeyler var diyet hakkında ben 10 kilo ve fazlası için kaç gün atak yapacağım
Kızlar 3gündür dukanın atak evresini yapıyorum.Ama dayanamıcam midem çok bulanıyo ve başım ağrıyo.İlk gün istifra ettim hatta.Başka bişey denicem ve kilo verdikçe size haber vericem
Dukanı denedim 3günde 2 kilo verdim ama yapamadım canım yumurta ve tavuk sevmeme rağmen ama spor yapıyorum günde 1 saat bisiklet ve mekik çekiyorum 20 tane yavaş yavaş artırıyorum yediklerimide azlttım özellikle ekmeği 1 haftada 2 kilo verdim ama dukanla verdiklerimi geri aldım tabi aynı hesap oldu :)Selamm oncelikle basarilar insallah hemencicik verirsin kilolari bende dukan diyet ile zayiflama karari aldim ve 1 ay 6 gunde 10 kilo verdim hatta fazla bile ben farketmiyorum ama beni gorenler cok sasiriyor yuzumden cok anlasiliyor ozellikle SIK disini verme canini dayan daha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?