Bnmde iki bucuk yillik bir iliskimdi canim. İnan onsuz yapamiyorum diyordum her tartsmada gider özur dilerdim. Guclu ol seven insan sogumazda birakipda gitmez.. Giderkn bnada ole demisti sana sevgim insan olarak kaldi sadece sogudum diye. Bu laf hep icimde kldi ve bni guclu kilanda bu lafti dik dur bu iliski icin elindn gelen herseyi yptigini dusunuo musun pekine güzel yazmışsın bir gün ben de tekrar böyle mutlu olurum inşallah. benim de ilişkim 2.5 ay önce bitti. çook mutsuzum benden sogumuş ayrıldı benden. geri döner mi diye çok konu açtım. duymak istediğimi kimse söylemedi. döner demedi. döner mi acaba ?
Canm bnm cok tesekkur ederim amin hepimizin.hakkında hayırlısı olsn cnm gulen yuzun hıc solmasın bu dengesiz erkekler yuzunden
Bnde hep senin gibi dusunurdum onun herseyine bni bile aldatmasina razi oldum tabiki o bunu aldatma saymazdi. Ama takilip kalmk istemedim iki bucuk yildi cok sevdim cook. Neleri goze almadim onun icin. Ama donup bakiorum elde var sifir..Ne mutlu sana...ayrilik acisi icin olumden 5gr fazladir derler..ben hala icimde acisi sene oldu adam evlendi kalbimin curudugunu hissediyorum..insallah ayriliklar yasanmaz ama yasayanlarda umarim kolayca cabukcak atlatir zor cok zor helede cooook sevince ve terkedilince...;(
e neden ayrıldınz peki bahseder misin biraz benim de 2 yıllık ilişkimdi çok sevmiştim kimseye karşı böyle olmamiştım çook güzel şeyler yaşadık onları silip gitmesine anlam veremiyorum doğrusu. onu biriyle düşünmek kendimi de başkasıyla düşünmek istemiyorum.Bnmde iki bucuk yillik bir iliskimdi canim. İnan onsuz yapamiyorum diyordum her tartsmada gider özur dilerdim. Guclu ol seven insan sogumazda birakipda gitmez.. Giderkn bnada ole demisti sana sevgim insan olarak kaldi sadece sogudum diye. Bu laf hep icimde kldi ve bni guclu kilanda bu lafti dik dur bu iliski icin elindn gelen herseyi yptigini dusunuo musun peki
Bnde hep senin gibi dusunurdum onun herseyine bni bile aldatmasina razi oldum tabiki o bunu aldatma saymazdi. Ama takilip kalmk istemedim iki bucuk yildi cok sevdim cook. Neleri goze almadim onun icin. Ama donup bakiorum elde var sifir..
fazlasını yaptım canımm fazla fazlasını hem deBnmde iki bucuk yillik bir iliskimdi canim. İnan onsuz yapamiyorum diyordum her tartsmada gider özur dilerdim. Guclu ol seven insan sogumazda birakipda gitmez.. Giderkn bnada ole demisti sana sevgim insan olarak kaldi sadece sogudum diye. Bu laf hep icimde kldi ve bni guclu kilanda bu lafti dik dur bu iliski icin elindn gelen herseyi yptigini dusunuo musun peki
e neden ayrıldınz peki bahseder misin biraz benim de 2 yıllık ilişkimdi çok sevmiştim kimseye karşı böyle olmamiştım çook güzel şeyler yaşadık onları silip gitmesine anlam veremiyorum doğrusu. onu biriyle düşünmek kendimi de başkasıyla düşünmek istemiyorum. Duvarima bi gir kuzum orda yazdim tum 7ay boyunca yasadiklarimi..
Duvarima bi gir istersen kuzum orda yazdim 7aydir butun yasadiklarimi.e neden ayrıldınz peki bahseder misin biraz benim de 2 yıllık ilişkimdi çok sevmiştim kimseye karşı böyle olmamiştım çook güzel şeyler yaşadık onları silip gitmesine anlam veremiyorum doğrusu. onu biriyle düşünmek kendimi de başkasıyla düşünmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?