• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni güçlü kılan kk üyelerine :)

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Kizlaarr size biten bir iliskimin 7. Ayindan merhaba :) cok kez iliskimle ilgili konular actim buraya hatirlayan dostlar bilir.. cok kez kavga ettik cok kez ayrildik ve ben onun her ayrildiginda ayaklarina kapanirdim resmeen. Buraya haziirandan bu yana yasadklarimi hep yazmistim. Gel gitlerimi onu ozledigim anlari, arasam mi aramasm mi tereddütlerimi falan. Okuduğumuz sehre tekrar gelmesinden korkuyordm ona tekrar kapilmaktan tekrar baslmktan. O bu sehre geldi ve bn oylesine gücluydum ki inanin bitirmişim icimde. Bazen diyorum ki abde sen bitiremezdin olmazdi. Ve onunla ilgili bazi duyumlar aliyorum acaba bni abde gibi kimse sevmicek mi? Bazen yoklugunu ariyorum falan filan demeleri.. İnanin eskiden olsa bu laflari duyunca dayanamaz giderdim. Ama demkki bn yorulmusum artik icimden adim atmk glmio. Her neyse kizlar aci ile gelmk istemedim buraya :) hayatima tek basima devam ediyorum gayette mutluyum. bnm en buyuk destekci dostlarimla simdiki halimi anltmaya gldim. Kk uyelerine tesekkurlerimi sunmaya geldim. Cok kotu gunler gecirdim ve burda hic tanimadigim insanlar bni teselli etti guclu yapti. Ask acisi faln geciyo arkadaslarim bnm 7aydir dilimden dusurmediigim bni guclu kilan tek lafim; sevseydi isteseydi boyle olmazdi.. Ask acisi ceken yanan yakilan arkadaslarima diyorum hepsi geciyo bitio bn bile bitirdiysem herkes bitirir :) allah ailemizin yoklugunu vermesin hepinizi tanimasamda cok seviyorum.. sevgiler..

ne güzel yazmışsın bir gün ben de tekrar böyle mutlu olurum inşallah. benim de ilişkim 2.5 ay önce bitti. çook mutsuzum benden sogumuş ayrıldı benden. geri döner mi diye çok konu açtım. duymak istediğimi kimse söylemedi. döner demedi. döner mi acaba ?:KK61::KK61:

Ne mutlu sana...ayrilik acisi icin olumden 5gr fazladir derler..ben hala icimde acisi sene oldu adam evlendi kalbimin curudugunu hissediyorum..insallah ayriliklar yasanmaz ama yasayanlarda umarim kolayca cabukcak atlatir zor cok zor helede cooook sevince ve terkedilince...;(

ne güzel yazmışsın bir gün ben de tekrar böyle mutlu olurum inşallah. benim de ilişkim 2.5 ay önce bitti. çook mutsuzum benden sogumuş ayrıldı benden. geri döner mi diye çok konu açtım. duymak istediğimi kimse söylemedi. döner demedi. döner mi acaba ?:KK61::KK61:
Bnmde iki bucuk yillik bir iliskimdi canim. İnan onsuz yapamiyorum diyordum her tartsmada gider özur dilerdim. Guclu ol seven insan sogumazda birakipda gitmez.. Giderkn bnada ole demisti sana sevgim insan olarak kaldi sadece sogudum diye. Bu laf hep icimde kldi ve bni guclu kilanda bu lafti dik dur bu iliski icin elindn gelen herseyi yptigini dusunuo musun peki

Ne mutlu sana...ayrilik acisi icin olumden 5gr fazladir derler..ben hala icimde acisi sene oldu adam evlendi kalbimin curudugunu hissediyorum..insallah ayriliklar yasanmaz ama yasayanlarda umarim kolayca cabukcak atlatir zor cok zor helede cooook sevince ve terkedilince...;(
Bnde hep senin gibi dusunurdum onun herseyine bni bile aldatmasina razi oldum tabiki o bunu aldatma saymazdi. Ama takilip kalmk istemedim iki bucuk yildi cok sevdim cook. Neleri goze almadim onun icin. Ama donup bakiorum elde var sifir..

Bnmde iki bucuk yillik bir iliskimdi canim. İnan onsuz yapamiyorum diyordum her tartsmada gider özur dilerdim. Guclu ol seven insan sogumazda birakipda gitmez.. Giderkn bnada ole demisti sana sevgim insan olarak kaldi sadece sogudum diye. Bu laf hep icimde kldi ve bni guclu kilanda bu lafti dik dur bu iliski icin elindn gelen herseyi yptigini dusunuo musun peki
e neden ayrıldınz peki bahseder misin biraz benim de 2 yıllık ilişkimdi çok sevmiştim kimseye karşı böyle olmamiştım çook güzel şeyler yaşadık onları silip gitmesine anlam veremiyorum doğrusu. onu biriyle düşünmek kendimi de başkasıyla düşünmek istemiyorum.

Bnde hep senin gibi dusunurdum onun herseyine bni bile aldatmasina razi oldum tabiki o bunu aldatma saymazdi. Ama takilip kalmk istemedim iki bucuk yildi cok sevdim cook. Neleri goze almadim onun icin. Ama donup bakiorum elde var sifir..
fazlasını yaptım canımm fazla fazlasını hem de :(

e neden ayrıldınz peki bahseder misin biraz benim de 2 yıllık ilişkimdi çok sevmiştim kimseye karşı böyle olmamiştım çook güzel şeyler yaşadık onları silip gitmesine anlam veremiyorum doğrusu. onu biriyle düşünmek kendimi de başkasıyla düşünmek istemiyorum. Duvarima bi gir kuzum orda yazdim tum 7ay boyunca yasadiklarimi..

e neden ayrıldınz peki bahseder misin biraz benim de 2 yıllık ilişkimdi çok sevmiştim kimseye karşı böyle olmamiştım çook güzel şeyler yaşadık onları silip gitmesine anlam veremiyorum doğrusu. onu biriyle düşünmek kendimi de başkasıyla düşünmek istemiyorum.
Duvarima bi gir istersen kuzum orda yazdim 7aydir butun yasadiklarimi.

Back
X