Kizlaarr size biten bir iliskimin 7. Ayindan merhaba :) cok kez iliskimle ilgili konular actim buraya hatirlayan dostlar bilir.. cok kez kavga ettik cok kez ayrildik ve ben onun her ayrildiginda ayaklarina kapanirdim resmeen. Buraya haziirandan bu yana yasadklarimi hep yazmistim. Gel gitlerimi onu ozledigim anlari, arasam mi aramasm mi tereddütlerimi falan. Okuduğumuz sehre tekrar gelmesinden korkuyordm ona tekrar kapilmaktan tekrar baslmktan. O bu sehre geldi ve bn oylesine gücluydum ki inanin bitirmişim icimde. Bazen diyorum ki abde sen bitiremezdin olmazdi. Ve onunla ilgili bazi duyumlar aliyorum acaba bni abde gibi kimse sevmicek mi? Bazen yoklugunu ariyorum falan filan demeleri.. İnanin eskiden olsa bu laflari duyunca dayanamaz giderdim. Ama demkki bn yorulmusum artik icimden adim atmk glmio. Her neyse kizlar aci ile gelmk istemedim buraya :) hayatima tek basima devam ediyorum gayette mutluyum. bnm en buyuk destekci dostlarimla simdiki halimi anltmaya gldim. Kk uyelerine tesekkurlerimi sunmaya geldim. Cok kotu gunler gecirdim ve burda hic tanimadigim insanlar bni teselli etti guclu yapti. Ask acisi faln geciyo arkadaslarim bnm 7aydir dilimden dusurmediigim bni guclu kilan tek lafim; sevseydi isteseydi boyle olmazdi.. Ask acisi ceken yanan yakilan arkadaslarima diyorum hepsi geciyo bitio bn bile bitirdiysem herkes bitirir :) allah ailemizin yoklugunu vermesin hepinizi tanimasamda cok seviyorum.. sevgiler..