Beni güzel bulmuyor mu?

ay ben daha güzelim:deli:
nasıl yani güzel daha güzel dahada güzel bir kızımız şu esra ceyda kardeşlermiydi onları anımsattın:KK76:

sen niye konu malzemesisin ya sonradan sende tahribat bırakır benden demesi begenmiyorsan aha kapi buda sapı diceksin özgüvensiz gibi sessiz kalma . :duduk:

ay ben daha güzelim:deli:
nasıl yani güzel daha güzel dahada güzel bir kızımız şu esra ceyda kardeşlermiydi onları anımsattın:KK76:
Valla burda kimseden güzellik çirkinlik onayı beklemiyorum.Öyle olsa fotomu koyar sayfaya beni yorumlayın derim.Biz kadın milleti ne meraklıyız lafı başka yere çekip çemkirmeye değil mi? Sevgilimle aramda geçen diyalogları birebir anlatıyorum ve diyaloglardan ne anlamalıyım beni beğeniyor mu beğenmiyor mu diye soruyorum.Size beni görmeden şahsi yorumlarınızı sormuyor ve kendimi de ne övüp ne yeriyorum lakin herkes bakış açısı kadar anlıyor.

sen niye konu malzemesisin ya sonradan sende tahribat bırakır benden demesi begenmiyorsan aha kapi buda sapı diceksin özgüvensiz gibi sessiz kalma . :duduk:
söyledim bugün gaza gelip valla ama bi önceki sayfada dediklerimi dedi.özetle Aslında beni çok beğeniyormuş başlarda intikam için yeriyormuş.Esra erolu da güzel bulurmuş sadece Leylayı daha güzel bulduğundan öyle demiş ki ben sadece esrayı anımsatıyormuşum yoksa daha güzelmişim bla bla bla.Bırakmam seni seviyorum vazgeçmem senden diyor.Öyle dediğinde bendeki yelkenler suya iniyor. :/

Benim sevgilimde kilo almissin yakismis dedi.. bende benim her halim guzel ayooool dedim, kiskanc oldugu icin ohhhh iyi oldu, kapak oldu.. birde bana bakip duruyordu.. kafama hic takmadim acaba eskiden guzel bulmuyormuydu diye.. siz takmissiniz ama.. ozguveniniz yerinde olduktan sonra o konussun dursun.. kendini bulunmaz hint kumasi zannediyor heralde..

söyledim bugün gaza gelip valla ama bi önceki sayfada dediklerimi dedi.özetle Aslında beni çok beğeniyormuş başlarda intikam için yeriyormuş.Esra erolu da güzel bulurmuş sadece Leylayı daha güzel bulduğundan öyle demiş ki ben sadece esrayı anımsatıyormuşum yoksa daha güzelmişim bla bla bla.Bırakmam seni seviyorum vazgeçmem senden diyor.Öyle dediğinde bendeki yelkenler suya iniyor. :/

başkalarına benzetmesin kıskançlık yap ne yani benzemesem sevmicek misin falan de ben ona bile takildim suan yok leyla yok esra o ne yaa :) seviyosan lafını dahi etme hoşlanmiyorum senden uzaklasiyorum diyede tehdit et.

Konu sahibi arkadaşım, ben yerinde olsam tez vakitte ayrılırdım bu adamdan. Çünkü seni beğeniyor ama gerçek anlamda sevmiyor. Sürekli başkaları ile kıyaslıyor. Fiziksel anlamda kötü bir dönem geçirsen veya senden daha çok beğendiği biri ona yakınlaşsa hemen sana olan ilgisi söner. Böyle yüzeysel bir insanla vakit öldürmeye değmez bence. Gerçekten seven insan için sevdiği en güzeldir, özeldir, kimseyle karşılaştırılamaz, seni sen olduğun için sever. Bu adam resmen gösteriş meraklısı, belli ki annesine çekmiş. O ne öyle ailecek yok ona benziyor yok buna benziyor bilmem ne...Boş ergen muhabbetleri. Madem fiziksel güzelliğe aşırı önem veriyor; o zaman sen çirkinsin ben yakışıklı erkek hak ediyorum diye ayrıl da görsün neymiş güzellik.

Ayrıca özgüvenini zedelemeye çalışması ayrı bir felaket. Hayatın boyunca neyi iyi yapsan, neyde başarılı olsan seni ezip hevesini, onurunu kıracak bir adam bu. Seni takdir etmektense hep böyle sinsilik yapar ilerde de, haberin olsun.

Back
X