- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
e sen eşine demişsin o eve seninle girer çıkarım diyeAh meşhur kv... biktim biktim yemin ederim. En son bardak konum vardı bilenler bilir. Ondan 1 gün sonra benim yaşıtlarım hatta daha küçük arkadaşlarım geçtiğimiz pzts oturmaya geldi. İlk kez evimde ağırladım. Ondan 1 hafta sonra cumartesi kv yanına geçtik grip olmuş. Sonra görümceme gittik çocuğunun doğum günüydü kv gelmedi. Hastayım ben siz gidin dedi binbir suratla. Ben bun1 hafta süreçte aramadım sormadım çünkü bana yaşattıkları sebebiyle eşimle anlaştım haftada bir senle girer çıkarım o eve istisnai durumlar dışında diye. Bu neye doldu bilmiyorum ilk önce eşimle benim yan-yana olduğumuz fotoyu kırpmıştı kendi whatsap profili yapmıştı dedim oğlunu beğendi ondan yaptı heralde. Sonra baktım akşamında beni whatsappta engellemiş, instagramdan engellemiş. Bu akşam yine eşimle benim yan yana yeni çekindiğimiz bir fotodan eşimi kırpmış profil yapmış. Eşime dedim yazıcam yani bu kadar mı beni hayatından çıkarmaya heveslisin?yazık değil mi oğlunu da beni de üzüyorsun, boş yere huzursuzluk yaratıyorsun?eşim de dedi boşver umursama istediğini verme
Ama içim içimi yiyor stres yaptım, sinir oluyorum zaten sinirliyim bu aralar. Bi şeyler yazasım var bana akıl verin amacı ne bu kadının? Biktim bu çocuk gibi davranışlarından, o bana bunları yaptıkça ben yüzüne bakmak zorunda kalmak istemiyorum. Eşim diyor hiç umursama biz babam için gidip gelelim haftada bir. Ama o da var ortamda geriliyorum. Bana 8 ay kan kusturdu şimdi boynuna atlamamı bekliyor, yapamam... yani yapamıyorum yaptıkları aklıma geliyor ve söyledikleri...
sanki sen kv deni çok mu seviyorsun
kadın da seni sevmiyor işte garip olan ne?
Son düzenleme: