Hatırladım . Hastayım diyin . Gitmek size iyi gelmez .Kizlar yine ben özür dilerim vaktinizi bu saçma konularla aldığım için bu memelerini oğluma elleten bize virüsü bulaştıran kv gitti köye bizim yarın karantina bitiyo eşim tutturmuş bizde gidelim bizde gidelim bebeğimiz nefes alsın evde bunaldı hayır desem kıyamet kopacak yasak diyorum kurtarıcı arabasıyla serbest diyo bana bahane bsy bulun Allah askina
Polise önceden ihbar edinKizlar yine ben özür dilerim vaktinizi bu saçma konularla aldığım için bu memelerini oğluma elleten bize virüsü bulaştıran kv gitti köye bizim yarın karantina bitiyo eşim tutturmuş bizde gidelim bizde gidelim bebeğimiz nefes alsın evde bunaldı hayır desem kıyamet kopacak yasak diyorum kurtarıcı arabasıyla serbest diyo bana bahane bsy bulun Allah askina
Sizi çok iyi anladım.. Şimdi çekindiğiniz için bir bahane bulup sakince kurtulmak istiyorsunuz ama hayatınız boyunca istemediğiniz her konuda böyle bir yöntemle çözüm bulmak sizi çok yorar..Kizlar yine ben özür dilerim vaktinizi bu saçma konularla aldığım için bu memelerini oğluma elleten bize virüsü bulaştıran kv gitti köye bizim yarın karantina bitiyo eşim tutturmuş bizde gidelim bizde gidelim bebeğimiz nefes alsın evde bunaldı hayır desem kıyamet kopacak yasak diyorum kurtarıcı arabasıyla serbest diyo bana bahane bsy bulun Allah askina
Yok,olmaz o sekilde degil gibi bir soz ariyorum.Kizlar yine ben özür dilerim vaktinizi bu saçma konularla aldığım için bu memelerini oğluma elleten bize virüsü bulaştıran kv gitti köye bizim yarın karantina bitiyo eşim tutturmuş bizde gidelim bizde gidelim bebeğimiz nefes alsın evde bunaldı hayır desem kıyamet kopacak yasak diyorum kurtarıcı arabasıyla serbest diyo bana bahane bsy bulun Allah askina
Polise önceden ihbar edin
Hayır deyince evi mahfediyo eline ne gelirse firlatiyo kıyameti kopuyo korkuyorum artık küçük yavrum bile istediği bsybolmayinca beni vuruyor ondan gördüğünü uyguluyor sanırım ben ne yapacağımı inanın bilmiyorumYok,olmaz o sekilde degil gibi bir soz ariyorum.
Genelde bir durumumu onamamak icin bu cumleyi sarf ederiz.
Hatta olumsuzluk icersen cumlelerde anlami kuvvetlendirir ve pekistirir.
Bas harfi "H" ve toplam 5 harfli.
Bence sizde biliyorsunuz,onu soyleyin.Ve bundan sonrasi icin ne size uygun gelmiyorsa hangi konular hosunuza gitmiyorsa h ile baslayan 5 harfli o kelimeyi zikredin.
H A Y I R
Hayır deyince evi mahfediyo eline ne gelirse firlatiyo kıyameti kopuyo korkuyorum artık küçük yavrum bile istediği bsybolmayinca beni vuruyor ondan gördüğünü uyguluyor sanırım ben ne yapacağımı inanın bilmiyorum
Hayır deyince evi mahfediyo eline ne gelirse firlatiyo kıyameti kopuyo korkuyorum artık küçük yavrum bile istediği bsybolmayinca beni vuruyor ondan gördüğünü uyguluyor sanırım ben ne yapacağımı inanın bilmiyorum
Sen gec bile kalmissin,bekara bosanmak kolay ama yineliyorum.Bence artik bu iliskiden sana hayir gelmez.Hayır deyince evi mahfediyo eline ne gelirse firlatiyo kıyameti kopuyo korkuyorum artık küçük yavrum bile istediği bsybolmayinca beni vuruyor ondan gördüğünü uyguluyor sanırım ben ne yapacağımı inanın bilmiyorum
Size soyleyecek bişey yokHayır deyince evi mahfediyo eline ne gelirse firlatiyo kıyameti kopuyo korkuyorum artık küçük yavrum bile istediği bsybolmayinca beni vuruyor ondan gördüğünü uyguluyor sanırım ben ne yapacağımı inanın bilmiyorum
Umarım çaresiz kalmazsın ama kalırsan umarım aklına gelen ilk ben olurum iyi günler..Size soyleyecek bişey yok
Oturup çekin o zaman .
Ben çok çaresizim lafına inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?