aradaslar hatırlarsanız kayınvalıdemle altlı ustlu oturuyorduk evimizin anahtarları herkesde vardı bu yuzden tasınmak ıstemıstık tasınmadı esım tadılat ettırdık sımdı evın kapısı değişti evin yeni anahtarlarını vermeyecegını soylemıstı sımdı tadılat bıttı bız esımle calısıyoruz bırkaz ufak ıs kaldı gunduzlerı ustalar gelıp yapıyor tek anahtar var sımdılık mecburen kayınvalıdeme bırakıyoruz ısler cumartesı bıtecek ve cumartesı celık kapıcıyı cagırdık kılıtlerı degıstırecek rutus falan ayapacak o bahaneyle anahtarı artık vermeyecegız ama vıcdan azabı cekmeye basladım nıye boyleyım
tum evım ınsattı 1 aydır annemlerde kalıyordum ısler bıtınce dun de ızınlıydım kaynanam eltım gorumcem kayıbıraderlerım canla basla bneımle beraber temızlık yaptılar hemde benden daha tıtız davranarak sımdı sankı anahtarı vermeyerek nankorluk mu yapmıs olacagım sızce??**
tum evım ınsattı 1 aydır annemlerde kalıyordum ısler bıtınce dun de ızınlıydım kaynanam eltım gorumcem kayıbıraderlerım canla basla bneımle beraber temızlık yaptılar hemde benden daha tıtız davranarak sımdı sankı anahtarı vermeyerek nankorluk mu yapmıs olacagım sızce??**