- Konu Sahibi Delihatun4561
Yanii ne oluyor şimdi
Bitmiş yani ilişkiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanii ne oluyor şimdi
Bence sen ilk kendini ergenlikter çıkar ergen ergen çocuk doğurmak saçma bisiBence ergensiniz zaten
Amin aminMükemmel bir ilişki Allah kimsenin başına vermesin.
Sana kötü bir haberim var. Muhtemelen seninle +18 konular konuşabilmek için iletişimdeydi. Ortada aşk, sevgi yok. Silmiyor çünkü canı isterse bir ara yine yoklayıp o tarz muhabbet etmek isteyecek.Amin amin
bilse ne olurYahu bunun farkındayım buraya moralim bozuk olduğu için sormak istedim gelip de burda saçma yorumlar yapmayın dalga geçerek bu kişiyi takipten çıkarsam evimin adresini biliyor özel konuşmalar sesszilik yaratarak aradan zaman geçince çıkıcam onu takipten
Hiç umrumda değil birbirimizi 1 yıldır tanıyoruz sürekli +18 konuşan birisi değiliz sevgililer arasında olur o tür konuşmalar fazla üstüne gittim kendi kaybeder kendi bilir Türkiye'de bir sürü erkekSana kötü bir haberim var. Muhtemelen seninle +18 konular konuşabilmek için iletişimdeydi. Ortada aşk, sevgi yok. Silmiyor çünkü canı isterse bir ara yine yoklayıp o tarz muhabbet etmek isteyecek.
O zaman geç gitsin silip silmemesine neden takılıyorsun.Hiç umrumda değil birbirimizi 1 yıldır tanıyoruz sürekli +18 konuşan birisi değiliz sevgililer arasında olur o tür konuşmalar fazla üstüne gittim kendi kaybeder kendi bilir Türkiye'de bir sürü erkek
Evimin adresi var çünkü onda zamanla silicemO zaman geç gitsin silip silmemesine neden takılıyorsun.
Niye şimdi silersen evi mi basacak?Evimin adresi var çünkü onda zamanla silicem
Mavi gözlü erkekler bile var kız. Bu çirkin kimmiş sil gitsinHiç umrumda değil birbirimizi 1 yıldır tanıyoruz sürekli +18 konuşan birisi değiliz sevgililer arasında olur o tür konuşmalar fazla üstüne gittim kendi kaybeder kendi bilir Türkiye'de bir sürü erkek