- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
kk bagimlisi oldum resmen. banlanmak icin birine hakaret etmek de istemiyorum. 2 gunlugune uzaklastirir misiniz siteden 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi hemen her konuda goruyorum, surekli kkdasiniz, siz de en az benim kadar bagimli olmussunuz. siz bagimliliginizdan rahatsiz degilsiniz diye beni niye iradesiz yaptiniz?Bu kadar iradesiz misiniz?
normalde girmem bani hizlandirmaya calisiyorum. kibledim kendimi deBöyle tartışmalara girersen kendine hakim olamyacksın uzun süre banlanacaksın zaten
2 yasinda oglum var ne uykusu. oglani uyuttuktan sonra uyuyacagima kkda takikiyorum.Bugunlerin tadini cikart bence formda takil doya doya, bol bol uyku depola sonra bebegin dogdugunda zaten bir cok seye zamanin olmuycak
isim cok onlari oyalanmadan yapmak icin banlanayim. diyorum ya. 2 gun sonra isim bitince gelicem geriİşsiz misin arkadaşım ?
bildirim olmayinca sorun olmaz. 5 dk bakar cikarimee banlansan da girer okursun.
bu sefer cevap veremeyince için içini yer.![]()
ee banlansan da girer okursun.
bu sefer cevap veremeyince için içini yer.![]()
sizi hemen her konuda goruyorum, surekli kkdasiniz, siz de en az benim kadar bagimli olmussunuz. siz bagimliliginizdan rahatsiz degilsiniz diye beni niye iradesiz yaptiniz?
tabi buldun masabasi rahat isi , girersin tabi kkyaBenim sizin gibi bir talebim olmadı ki..
Ya da rahatsızlığım..
Şikayetim..
Bağımlı değilim.
Saatlerime dikkat ederseniz hafta içi sadece.
Akşamları ve hafta sonları hemen hemen hiç.
Burayı seviyorum.