Herkese merhaba. Belki bu konuyu yazıp fikir almak iyi gelir diye paylaşmak istedim. 4 senelik evliyim ve 2 yaşında bir bebeğim var. Eşim tarafı çok muhafazakar ama geçmişlerinde ne ararsan olan tiplerden. Hala bile var ama kimse konu etmek istemiyor tabi. Benim ailem o kadar değil hatta arada epey fark var diyebilirim. Yalnızca başlıktan da anlayacağınız üzere konu açılmak olunca işler biraz değişiyor. Bu konuyu yaklaşık 4-5 ay önce eşime sakin bi şekilde anlattım. O da günah olduğunu ve istemediğini söyledi. Ama instagram keşfeti sırf araba ve dans eden kadınlarla dolu. Biliyorsunuz ki algoritma siz en çok neye ilgi duyuyorsanız, neyi en çok izliyorsanız sizin önünüze onu çıkarır. Hatta bir gün eşime dedim ki sen neden sürekli bu kadınları izliyorsun? Bana cevabı şöyle oldu : sanki bana bakacaklar... Benim ilk tesettüre girmem 9. Sınıfta kendi isteğimle olmuştu ve 10. Sınıfta açılmıştım çünkü şallar resmen beni boğuyordu. Sonra aradan 1 sene geçti ve bu sefer kendi isteğimle tekrar kapandım. O zaman da eşimle sevgiliydik. Çok sevinmişti. Neyse artık aradan 10 sene geçti şuanda 26 yaşındayım. Ve neredeyse her gün her saat açılmayı düşünüyorum. Maddi bir birikimim de yok ve en çok eşimin ailesinin bakışları geliyor gözümün önüne. İnanın dışarı çıkmak istemiyorum eskiden şen şakrar biriydim şimdi içime kapandım psikolojim bozuldu resmen. Ne yapıcam bilmiyorum..
Birde sorum olacak size. Açık olmak zor mu yani dışarı çıkarken saçları yapmak üst baş giyinmek ne bileyim merak ediyorum ?