- 9 Temmuz 2012
- 2.341
- 2.102
- 198
- Konu Sahibi fahri konsolos
aha kavgalı konu, çekirdeği nereye koydum ben yaw![]()
hep istemişimdir burda çekirdek çitleyen smiley

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aha kavgalı konu, çekirdeği nereye koydum ben yaw![]()
hic tarzim degildir ha. bu konudan gitmezsem polemikten giderim artik.aha kavgalı konu, çekirdeği nereye koydum ben yaw![]()
sesli güldüm:))))aha kavgalı konu, çekirdeği nereye koydum ben yaw![]()
iste gecici diyorum. surekli ban istemem tabii :) bu ara nedense yuzumu yikamadan telefondan kkyi acmaya basladigimi farkettim.Banlamıyorlar ama üyeliğini geçici olarak iptal edebilirsin :)
aynen bende öyleBenim sizin gibi bir talebim olmadı ki..
Ya da rahatsızlığım..
Şikayetim..
Bağımlı değilim.
Saatlerime dikkat ederseniz hafta içi sadece.
Akşamları ve hafta sonları hemen hemen hiç.
Burayı seviyorum.
yok tadinda birakinca guzel. bak simdi konu actim nasil birakip islere giriseyim. acaba cevap yazan var mi merak ediyor insan. bende asiri merak var malesef. aklima takilan birseyi ogrenmeden rahat edemiyorum. internetten kokten kurtulmam lazim . ama bu ara kkyi abarttimAllah sizi ne etmesin ya
hemen kavgaya tutusmussunuz.
Acikcasi zamanim gecsin diye giriyorum ben de ama islerimi de halledebiliyorum aslinda. Burda muhabbet etmek cok güzel oluyor.![]()
yok tadinda birakinca guzel. bak simdi konu actim nasil birakip islere giriseyim. acaba cevap yazan var mi merak ediyor insan. bende asiri merak var malesef. aklima takilan birseyi ogrenmeden rahat edemiyorum. internetten kokten kurtulmam lazim . ama bu ara kkyi abarttim
Beni de görüyo musun ben de çok takılıyom bu aralarsizi hemen her konuda goruyorum, surekli kkdasiniz, siz de en az benim kadar bagimli olmussunuz. siz bagimliliginizdan rahatsiz degilsiniz diye beni niye iradesiz yaptiniz?