- 29 Haziran 2024
- 16
- 3
- 1
- 37
- Konu Sahibi portakal355
-
Hala beğenisini takibini mi takip ediyodun?Eski erkek arkadaşımla yaklaşık olarak bir yıl önce ayrılmıştık. Sebebi ise onun evlenmek istememesi. İki yıllık bir geçmişimiz olmuştu onu la. Ayrıldıktan sonra ne ben onunla ne de o benimle iletişime geçtik. Sadece birbirimizi uzaktan izledik. Bu hafta instagramdaki fotoğraflarımın beğenilerini geri çekmiş ve beni takip etmeyi bırakmış. Bunu fark edince ben de onu takibi bıraktım. Neden böyle yapmış olabilir neden bunca zaman sonra böyle davrandı?
Ya benim bir-iki kez görüşüp sonra aylarca "denk gelirsek görüşürüz" kafasına giren bir deytim vardı. En sonunde öeh dedim sildim.benim eski sevgilim gibi mesaj at "niye instagramdan sildin? tekrar eklesene. hayatini, kocani, gezdiğini gördüğünü merak ediyorum, ne var bunda" diye
Hayatında biri vardır. Çok takmayın.Eski erkek arkadaşımla yaklaşık olarak bir yıl önce ayrılmıştık. Sebebi ise onun evlenmek istememesi. İki yıllık bir geçmişimiz olmuştu onu la. Ayrıldıktan sonra ne ben onunla ne de o benimle iletişime geçtik. Sadece birbirimizi uzaktan izledik. Bu hafta instagramdaki fotoğraflarımın beğenilerini geri çekmiş ve beni takip etmeyi bırakmış. Bunu fark edince ben de onu takibi bıraktım. Neden böyle yapmış olabilir neden bunca zaman sonra böyle davrandı?
Merhabalar uzun süreli geçmişi olan birisi olarak yazıyorum. Muhtemelen o geçen bir yıl sürede bir umutta olsa beklemiştir ama eminim şu an hayatında birisi var yoksa bile konuştuğu vardır ki bunca zaman sonra sizi çıkarmış beğenileri geri çekmişEski erkek arkadaşımla yaklaşık olarak bir yıl önce ayrılmıştık. Sebebi ise onun evlenmek istememesi. İki yıllık bir geçmişimiz olmuştu onu la. Ayrıldıktan sonra ne ben onunla ne de o benimle iletişime geçtik. Sadece birbirimizi uzaktan izledik. Bu hafta instagramdaki fotoğraflarımın beğenilerini geri çekmiş ve beni takip etmeyi bırakmış. Bunu fark edince ben de onu takibi bıraktım. Neden böyle yapmış olabilir neden bunca zaman sonra böyle davrandı?
Bu erkolar hala beni şaşırtabiliyorYa benim bir-iki kez görüşüp sonra aylarca "denk gelirsek görüşürüz" kafasına giren bir deytim vardı. En sonunde öeh dedim sildim.
İki gün boyunca sindiremedi, en son "görüşmediğin insanları siliyorsan gariplik sendedir" dedi adam bana hshfs
Görüşmediğim insanı silmemden daha doğal ne olabilir acaba ahshfs
Yeni birini bulmuştur da siz beğenileri bile çektiğini fark etcek kadar niye adamı takiptesiniz 1 yıl olmuş artık normale dönünEski erkek arkadaşımla yaklaşık olarak bir yıl önce ayrılmıştık. Sebebi ise onun evlenmek istememesi. İki yıllık bir geçmişimiz olmuştu onu la. Ayrıldıktan sonra ne ben onunla ne de o benimle iletişime geçtik. Sadece birbirimizi uzaktan izledik. Bu hafta instagramdaki fotoğraflarımın beğenilerini geri çekmiş ve beni takip etmeyi bırakmış. Bunu fark edince ben de onu takibi bıraktım. Neden böyle yapmış olabilir neden bunca zaman sonra böyle davrandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?