- Konu Sahibi Nightingale
-
Akıllı telefon için kırılan sim kartı Allah aşkına söyleyin dışıyla bir alınıp da eski telefonlarda kullanılır mı? Her şeyi geçtim aldın telefonu kullan al vaktin geçer iyi olur şu modeli al diyen de benim ne diye kalkıp bana yalan söylüyorsun?
Akıllı telefon için kırılan sim kartı Allah aşkına söyleyin dışıyla bir alınıp da eski telefonlarda kullanılır mı? Her şeyi geçtim aldın telefonu kullan al vaktin geçer iyi olur şu modeli al diyen de benim ne diye kalkıp bana yalan söylüyorsun?
Uğraştım uğraştım bir buçuk sene uğraştım. Adam askerde akıllı telefon alıyor. Bana sürpriz yapacak aldım demiyor sonra arama yapılıyor diye geri yolluyor telefonu. Bu gün bana otomatik mesaj ondan t... indir beni ara. Mesaj bana mı dedim. Programı yükledim baktım sohbet programı. Aradı beni telefonu bu gün gelmiş. Arkadaşları bu programı indir demişler indirip bana istek yollamış. Peki sim kartı çipini nasıl kırdırdın dedim hafta sonu kırdırmış, ama kırdırsa bile sim kartın kırılan kısmını da alıp eski telefonlarda da kullanılıyormuş. O da öyle yapmış. Ben yanlış anladım yani. Ayrıldım sonunda. Teselli etsin biri beni
ayy evet baktim dogruymusHayır yani bravo bunun için mi bitirdiniz ilişkinizi. Link vermek yasak o yüzden googlea "kesilen sim kartı dışıyla birlikte kullanılabilir mi?" diye yazıp forum donanımdan olan ikinci linke tıklarsanız, ordaki ikinci yazan arkadaş da aynı şeyi söylemiş.
Uğraştım uğraştım bir buçuk sene uğraştım. Adam askerde akıllı telefon alıyor. Bana sürpriz yapacak aldım demiyor sonra arama yapılıyor diye geri yolluyor telefonu. Bu gün bana otomatik mesaj ondan t... indir beni ara. Mesaj bana mı dedim. Programı yükledim baktım sohbet programı. Aradı beni telefonu bu gün gelmiş. Arkadaşları bu programı indir demişler indirip bana istek yollamış. Peki sim kartı çipini nasıl kırdırdın dedim hafta sonu kırdırmış, ama kırdırsa bile sim kartın kırılan kısmını da alıp eski telefonlarda da kullanılıyormuş. O da öyle yapmış. Ben yanlış anladım yani. Ayrıldım sonunda. Teselli etsin biri beni
Ben anlatamadım sinirden kızlar kusura bakmayın. Sevgilim askerde. Telefonu eskiydi Ona akıllı bir telefon al görüntülü konuşuruz oyun falan oynarsın vakit geçer dedim. Bir zaman sonra bana arama yapılıyor telefonları topluyorlar dedi. Ben de akıllı telefon almıştım geri yolladım toplarken onu da almasınlar dedi. Bu gün de bana sevgilimden bir mesaj geldi. Ta... programını indir konuşalım. Programın attığı otomatik bir mesaj. Programı kurdum baktım sohbet programı. Aradım sevgilimi, arkadaşlarım bu programın iyi olduğunu söyledi görüntülü konuşalım diye kurup sana istek yolladım dedi. Ben de akıllı telefonu yolladı biliyorum ya nasıl kurdun eski telefonuna dedim, telefonumu bu gün geri istedim geldi dedi. Biliyorsunuz akıllı telefonlar için sim kırılıyor, peki simi ne zaman kırdırdın dedim. Pazar izine çıkınca dedi. Peki o günden beri bu güne kadar o kırılmış çipi eski telefonda nasıl kullandın dedim. Çipi kırdırırken demiş ki ben askerim telefon hafta içi gelecek çıkamam dışarı benim eski telefonda da bu çip olur mu demiş. Orda kırılan çipi, sim kartın dışında kalan kısmı vermişler böyle kullanabilirsin demişler. Öyle kullanmış. Mantık mı bu Allah aşkına!!
ben anlatamadım sinirden kızlar kusura bakmayın. Sevgilim askerde. Telefonu eskiydi ona akıllı bir telefon al görüntülü konuşuruz oyun falan oynarsın vakit geçer dedim. Bir zaman sonra bana arama yapılıyor telefonları topluyorlar dedi. Ben de akıllı telefon almıştım geri yolladım toplarken onu da almasınlar dedi. Bu gün de bana sevgilimden bir mesaj geldi. Ta... Programını indir konuşalım. Programın attığı otomatik bir mesaj. Programı kurdum baktım sohbet programı. Aradım sevgilimi, arkadaşlarım bu programın iyi olduğunu söyledi görüntülü konuşalım diye kurup sana istek yolladım dedi. Ben de akıllı telefonu yolladı biliyorum ya nasıl kurdun eski telefonuna dedim, telefonumu bu gün geri istedim geldi dedi. Biliyorsunuz akıllı telefonlar için sim kırılıyor, peki simi ne zaman kırdırdın dedim. Pazar izine çıkınca dedi. Peki o günden beri bu güne kadar o kırılmış çipi eski telefonda nasıl kullandın dedim. çipi kırdırırken demiş ki ben askerim telefon hafta içi gelecek çıkamam dışarı benim eski telefonda da bu çip olur mu demiş. Orda kırılan çipi, sim kartın dışında kalan kısmı vermişler böyle kullanabilirsin demişler. öyle kullanmış. Mantık mı bu allah aşkına!!
Evet çerçevesini de alıp kullanabiliyorsunuz başka bir telefonda. Ben de kullanıyorumAkıllı telefon için kırılan sim kartı Allah aşkına söyleyin dışıyla bir alınıp da eski telefonlarda kullanılır mı? Her şeyi geçtim aldın telefonu kullan al vaktin geçer iyi olur şu modeli al diyen de benim ne diye kalkıp bana yalan söylüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?