- Konu Sahibi Nightingale
Uğraştım uğraştım bir buçuk sene uğraştım. Adam askerde akıllı telefon alıyor. Bana sürpriz yapacak aldım demiyor sonra arama yapılıyor diye geri yolluyor telefonu. Bu gün bana otomatik mesaj ondan t... indir beni ara. Mesaj bana mı dedim. Programı yükledim baktım sohbet programı. Aradı beni telefonu bu gün gelmiş. Arkadaşları bu programı indir demişler indirip bana istek yollamış. Peki sim kartı çipini nasıl kırdırdın dedim hafta sonu kırdırmış, ama kırdırsa bile sim kartın kırılan kısmını da alıp eski telefonlarda da kullanılıyormuş. O da öyle yapmış. Ben yanlış anladım yani. Ayrıldım sonunda. Teselli etsin biri beni 
Ayrıyım hala. Sanırım barışmayacağım da. O benden özür diledi. Ayrılmak istemedi. Ama eski yaşananlar da var. Bir seneyi geçkin sevgiliyiz hala face şifresini alabilmiş değilim, üstelik neymiş hep erkek arkadaşları olduğu için benim görünmemi istemeyip sayfasında hiç bir şeyde beğenemiyorum. O Doğulu ben batılıyım mı desem. O çapkının teki ben saf aşık mıyım desem. Bu onun kuralları deyip kabul mu etsem yoksa ayrılmayalım demesine rağmen hayır diye diretmeli miyim. Gerçekten iyi niyetli mi yoksa çok akıllı ama safa mı yatıyor anlayamıyorum.
Ayrıyım hala. Sanırım barışmayacağım da. O benden özür diledi. Ayrılmak istemedi. Ama eski yaşananlar da var. Bir seneyi geçkin sevgiliyiz hala face şifresini alabilmiş değilim, üstelik neymiş hep erkek arkadaşları olduğu için benim görünmemi istemeyip sayfasında hiç bir şeyde beğenemiyorum. O Doğulu ben batılıyım mı desem. O çapkının teki ben saf aşık mıyım desem. Bu onun kuralları deyip kabul mu etsem yoksa ayrılmayalım demesine rağmen hayır diye diretmeli miyim. Gerçekten iyi niyetli mi yoksa çok akıllı ama safa mı yatıyor anlayamıyorum.
Son düzenleme: