- Konu Sahibi Nightingale
Sanırım tek problem bu değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok olamıyorum canım. Bu adama güveneyim tamam her şey mükemmel gidiyor çıksın dışarı evlilik konuşacağız adımlar atacağız diyoruz illa bir halt çıkıyor. İstemiyorum artık. Ayrıldım bitti.
Kullanabilir arkadaşım tabiki de.tek problem buysa eğer sorun yok belki doğru söylüyodur.kırdırdıktan sonra eski telefona takabiliyosun.eşim akıllı telefonu servisteyken eski telefona takıyo hattını.bende atmamıştım parçasını.lazım olabiliyo
canım ayrılık kararına bir şey diyemem ama seni rahatsız eden şeyi ona söyledin mi?? öyle hemen bitti gitti deme yani..
Değil çünkü bir senedir bu ilişki yürüsün diye her şeyi yaptım. Telefonu istedim geri gelecek demesi , ya da bu gün eline geçince ben bir program kuruyorum sen de kur demesi gerekmez mi. Önemli bir gelişme olarak görmemiş. Başbakanla randevuları önemli ya bunlara ne hacet. Çok sinirlendim gerçekten. Son zamanlarda evlenebilirim bu adamla diyordum telefonunu da alsın gitsin.
Aynen, benim kız da bi eskiye takar bi yeniye, benim de dışı duruyo lazım olur diye atmıyorum... daha ciddi sorunlarınız mı var bilmiyorum ama sebep buysa keşke terk etmeden bi araştırsaydınız, yazık o da heves etmiş sevgilimle konuşucam diye askerde, akıllı telefon sonu oldu.
Telefonu istedim geri gelecek kısmını hala anlayamadım ama programı daha bugün kurmuş ve size zaten otamatik mesaj gelmiş yani muhtemelen programı kurarken ya da kurduktan hemen sonra üretilen otomatik mesaj bu. kurmadan önce mi haber vermesi gerekiyordu. Yani bak haberin olsun kurmak üzereyim sen de aynı anda kur gibi. Daha derinlerde sıkıntılarınız olabilir ama şu konuda sinirlenecek cidden bir şey yok. Kaldı ki askerdeki adamı alttan almak bile gerekir bazen. Burda alttan alınacak bir mevzu bile yok. Hadi neyse buldunuz bir şey tartıştınız, ilişkiyi bitirecek hiç bir şey yok. Ha bahaneye bakıyorduysa bu ilişki bitmek için hayırlı olsun ne diyim.
Benimle konuşmak için heves etse herhalde telefonu gelince bir mesaj atardı telefonu geri istedim diye. Belki söylemeyecekti bile programı kurdu yanlışlıkla tüm rehbere mesaj gidince bana da söyledi işte. Güvenmem artık ona ben.
Rahatsız olduğumu anlamadı bile. Trip mi atıyorsun diyor bir de. Saf saf açmış telefonu arkadaşlar bunu yükle dedi ben de sana istek yolladım ama rehber de herkese gitti herhalde olmadı da anlamadım diyor. Benim telefonu kastı ben kullanmıyorum o programı kiminle kullanacaksan onda olan programı yükle diyorum. E bu program sende olmamış ne yapsak ki diyor öyle saf saf.
Tabi ki bana telefonum geldi buraya demesi lazımdı. Haber vermesi lazımdı. Telefon almak için izin iste demiyorum eşin değilim sonuçta ama alınca bir haber verseydin keşke diyorum. Eşim olsan da fark etmez izin mi alacağım diyor üstelik. İyi o zaman Allah kafana uygun birini versin sana dedim ne diyeyim.
Canım kusura bakma ama terkederek çocuğa büyük iyiliğin dokunmuş. Ben okurken gerildim. Sen mi askerdesin sevgilin mi belli değil. Ne sanıyorsun çarşı izninde bir kızla tanıştı, tavladı da telefonu da onunla konuşmak için mi aldı? Kafasında bin tilki dolanması gereken askerdeki adamdır. Aldatılmaktan ya da başka kişilerle konuşulduğu paranoyasını yapan askerdeki adamdır. Ailesinden sosyal çevresinden uzakta çeşit çeşit hırlı hırsız adamla bulunup trip atması gereken askerdeki adamdır. Yani aklına gelmemiş, belki o da belki düşüncesizlik yapmış ama terketmek için bir sebep değil bu. Ama senin tavırların terketmek için çok güzel bir sebep. Benim stresli zamanlarımda bana destek yerine köstek olan insanla ben hiç ciddi düşünmezdim. Hayat arkadaşlığı yoldaşlıktır, yanyana sorunlara göğüs germektir. O telefon gelir gelmez hatta gelmeden önce bana nasıl haber verilmez. Her şeyden haberim olacak benim. Bu nasıl bir yaklaşımdır.
canım konu farklı bir şey olsaydı bir yorum yapardım ama şimdi bir daha ona güvenmem diyorsun o zaman işler değişiyorama belli ki o hala işin geldiği boyutu anlamamış.. yani o ortada bir hata olduğunu düşünmüyor..
Canım kusura bakma ama terkederek çocuğa büyük iyiliğin dokunmuş. Ben okurken gerildim. Sen mi askerdesin sevgilin mi belli değil. Ne sanıyorsun çarşı izninde bir kızla tanıştı, tavladı da telefonu da onunla konuşmak için mi aldı? Kafasında bin tilki dolanması gereken askerdeki adamdır. Aldatılmaktan ya da başka kişilerle konuşulduğu paranoyasını yapan askerdeki adamdır. Ailesinden sosyal çevresinden uzakta çeşit çeşit hırlı hırsız adamla bulunup trip atması gereken askerdeki adamdır. Yani aklına gelmemiş, belki o da belki düşüncesizlik yapmış ama terketmek için bir sebep değil bu. Ama senin tavırların terketmek için çok güzel bir sebep. Benim stresli zamanlarımda bana destek yerine köstek olan insanla ben hiç ciddi düşünmezdim. Hayat arkadaşlığı yoldaşlıktır, yanyana sorunlara göğüs germektir. O telefon gelir gelmez hatta gelmeden önce bana nasıl haber verilmez. Her şeyden haberim olacak benim. Bu nasıl bir yaklaşımdır.
Ayrıldığımı da bilmiyor mesaj attım nöbete kalkınca okur öğrenir. Ben de daha sana iki üç gün önce diyorum benimki askerde adam oldu, gelince evlilik planı yapacağız. Birikti birikti en ufacık şeyde çıktı işte. Sabrettim sabrettim yeter yani. Buna aşık olan durmadan mesaj atan teyze kızı muhabbeti vardı bir de. Hiç kimse mesaj atmıyor diyor, akıllı telefon aldım diye numarasını değiştirecekmiş. Desene mesaj atıp rahatsız ediyorlar, ben artık insan olmayı düşünüyorum çıkınca numaramı değiştireyim de ikimiz de rahat edelim sen üzülme diye. Beni aptal sanıyor işte.