beni kadın olmaktan utandıran rezil hemcinslerimiz

Bunu kadinlarin üstüne atmissiniz. Toplumda hersey arza hizmet oraninda artar yada azalir. Bikinili mini etekli ic camasirli kadin fotograflari sizi neden bu kadar etkiliyor anlayamadim :/ herkes kendinden meshuldur. Herkesin hesap verecegi bir Allah var. Bu gibi seylerden rahatsiz oluyorsaniz, internetinize sifre, tvnize zaman siniri koyup gazete alip okumayacaksiniz. Bu ülkede bircok igrenclik oluyor. Zaten bu zihniyet yüzünden giyinsinden bu söyle böyle diye konusan insanlarla ayni yolda yryp ayni toplum tasitlarini kullaniyoruz. Bizim erkeklerimizin geneli potansiyel sapik zaten.. Onlarin böyle kadinlardan etkilendiginide sanmiyorum. 14 yasindaki kiz cocuguna tecavüz eden insanlarla ayni yerde yasiyoruz. 14 yasinda ki kiz bir erkegi nasil tahrik eder yadda nasil seksi gelir ki tecavüze ugrar. Bircok noktada sizi hakli bulmuyorum. Kadin dedign sadece saydigginiz meslek dallarinda degildir bugün kadin taksicilikte yapar, insaat mühendiside olur,maden isciside olur. Siz basta böyle dsnrk herseye at gözlgyle bakiyrsunuz. Untmadan pcnize bir format attirin büyk ihtimal virüs bulasmis benm pc de hic ciplak kadinlar cikmiyor ;)

Değerli arkadaşım;
Çıplaklık dediğin nedir? Bir düşün...
Çıplaklık, annemizden doğduğumuz biçim değil midir?
En saf halimiz, en temiz halimiz değil midir çıplaklık?
Niye tabulaştırıyorsunuz ki bu çıplaklığı bu kadar?
Kıyafet denilen şey icat edilemeyebilirdi..
Biz de o bahsettiğin kadınlar gibi olabilirdik.
Hem o bahsettiğin kadınlara da hiç o gözle -rezil- denilecek şekilde kötü bir ruhla bakmamıştım...
Onların amaçları farklı olabilir, bizim gibi yaşamayabilirler, kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz.
Böyle yaftalamak ne kadar doğru?
Sen bir öğretmenmişsin, kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum.
Yalnızca çocuklara fazla korumacı yaklaşıyorsun, bir eğitimcisin her şeyden evvel.
Ama biz ne kadar onlara bent koysak da, onlar bunları öğrenecekler...
Canını sıkma bence; su akar yolunu bulur elbet.
Sevgiler..