Beni kandırıyor mu?

Bu işi bilenlerin söylediğine göre askıda kalıp bir süre online görünebiliyormuş.

Dikkatimi çeken konu şu ; 4 yıl sevgili kalmışsınız artık neyi beklediğinizi anlayamadım.
İnsanlar 4 yıl evli kaldıklarında herşeyi yaşıyorlar ve tabiri caizse birbirlerinden bıkıyorlar. Aşk , heyecan vs bitiyor. O yıllarda evliliği hareketlendirmenin monotonluktan kurtarmanın en iyi yolu çocuk yapmak oluyor.
Evlilik dışı uzun ilişkilerde gördüğüm bir süre sonra tarafların birbirlerinden alacakları birşey kalmadığı için sonu malesef evlilik olmuyor. Önce görüşme sıklığı azalıyor , dolayısıyla paylaşım azlığı oluyor ve bilgi akışı birinci elden olmayacağı için şüphe kızgınlık vs sonu tartışma kavga oluyor.

Bir yakınımın söylediği gibi herşey mevsiminde güzeldir.

Bahsettiğin durumla ben karşılaştım. İnternet problemi olduğu zamanlarda okundu bilgisi veya ç.içi / ç.dışı durumuyla ilgili takılı kalma olabiliyor.
Sen yazınca bi etkileşim daha olunca güncellenip düzeliyor.
Var yani böyle bişey. Kullandığın telefonun ram'ine kadar her şey etkiler bunu.

Facebook messengerda da oluyor bazen, açıyorum çevrimiçi görüyorum yazıp gönderdikten sonra, şu kadar dakika önce çevrimiçiydi yazıyor.
Buna benzer birseydir bence. Zaten açık olsa mesaj gonderdiginizde maviye dönüyor işaret.

Bana da oldu aynı şey. Çevrimdışı olduğum halde çevrimiçi görünmüştüm. Whatsapp açıkken kilidi kapatıp çıkınca oluyor bu durum. Hatta fbookta da başıma geldi aynı şey.

Olabiliyor evet donup kalıyor ama 15 dk değil en fazla 2 3 dk oda aniden net çekmiyorken çıkarsa falan oluyo

evet oluyor.bende sürekli ablamla konuşuyorum whatsaptan.konuşmayı bitirdikten sonra hep çevrimçi oluyor.bende yazıyorum niye hala burdasın falan.cevap yazmıyor.bir bakıyorum çevrimdışı oluyor.sonra tekrar bana döndüğünde, konuştuğumuzda hemen kapadığını söylüyor.yani böyle durumlar oluyor canım.sevgilinin bi suçu yok.sanki kitleniyor gibi oluyor

Merhaba Arkadaşlar,
İçim içimi yiyerek uyuyamadım.Zaten saat şuan 04:41 hala kafam karmakarışık.Erkek arkadaşımla 4 yıllık bir birlikteliğimiz var.Zaman zaman her kadın gibi şüphelerim olmuştur boş yere.Ancak son zamanlarda erkek arkadaşımla hem çalışması hemde formasyon eğitimi alması nedeniyle görüşemiyoruz.Neredeyse ayda bir kez ancak.Geçen günlerde whatsuptan konuşurken yatacağını söyledi ve konuşmayı bitirdik ancak 15 dk kadar daha çevrimiçi kaldı.Hala çıkmamışsın çıkmıcaksan konususacağım şeyler vardı dedim.Bu yazımdan 2 dk sonra çevrımdışı oldu.Sabahta bana hemen çıktığını hiç kalmadığını iddia etti.Oyle bir yanlışlık olabiliyormuş gibilerinden.Bugunde konuştuk ve aynı şey tekrar oldu bu kez de yaklaşık 20 dk kadar çevrimiçi kaldı ve yine ben mesaj attıktan sonra çevrımdışı oldu.Böyle bişey gerçekten olabiliyor mu?daha önce böyle bi durumla karşılaşanınız var mı?Forumlarda ws ile ilgili okuduğum yazılara göre böyle bi durum yok.yani ws dan çıktığın halde çıkmamış gösterdiğine dair bişeyle karşılaşılmamış.Olmayan bişey yüzünden boşyere tartışmak da istemiyorum ama bir yandan da şüphelerim var ve aptal yerine konmak istemiyorum.bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Öyle bir durum yok anında bildirim veriyor...ama sanırim seni kandırıyor tipik erkek yalanı emin ol başka biriyle konuşuyor..

Merhaba Arkadaşlar,
İçim içimi yiyerek uyuyamadım.Zaten saat şuan 04:41 hala kafam karmakarışık.Erkek arkadaşımla 4 yıllık bir birlikteliğimiz var.Zaman zaman her kadın gibi şüphelerim olmuştur boş yere.Ancak son zamanlarda erkek arkadaşımla hem çalışması hemde formasyon eğitimi alması nedeniyle görüşemiyoruz.Neredeyse ayda bir kez ancak.Geçen günlerde whatsuptan konuşurken yatacağını söyledi ve konuşmayı bitirdik ancak 15 dk kadar daha çevrimiçi kaldı.Hala çıkmamışsın çıkmıcaksan konususacağım şeyler vardı dedim.Bu yazımdan 2 dk sonra çevrımdışı oldu.Sabahta bana hemen çıktığını hiç kalmadığını iddia etti.Oyle bir yanlışlık olabiliyormuş gibilerinden.Bugunde konuştuk ve aynı şey tekrar oldu bu kez de yaklaşık 20 dk kadar çevrimiçi kaldı ve yine ben mesaj attıktan sonra çevrımdışı oldu.Böyle bişey gerçekten olabiliyor mu?daha önce böyle bi durumla karşılaşanınız var mı?Forumlarda ws ile ilgili okuduğum yazılara göre böyle bi durum yok.yani ws dan çıktığın halde çıkmamış gösterdiğine dair bişeyle karşılaşılmamış.Olmayan bişey yüzünden boşyere tartışmak da istemiyorum ama bir yandan da şüphelerim var ve aptal yerine konmak istemiyorum.bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Benimde başıma gelmişti. Sonra farkettimki benim whatsappım takılıyormuş. Uygulamayı tamamen kapatıp yeniden actıgımda sorun kalmıyordu. Belki seninde whatsappın takılmıştır..

Merhaba Arkadaşlar,
Yakında ayrılalim derse hic şaşırma tüm erkekleri tanımak için en fazla 3 sevgili yetiyor topu aynı çünkü..

eger konuyu acmaktan cekınmıcegınız ya da anlatmadan bı kılıf bulup deneyebılecegınız bı arkadsınızla deneyın uygulamalı hatta bı kac kısıyle deneyın garantı olsun ıcınız rahatlar

Aynisi bana oluyor canim. Netim çekmiyor olabiliyor. Erkek arkadasimda idda eder niye 10 dk bekleyipte cikiyosun diye kafana takma yani.

Evet oluyor. Karşı taraf whatsapp'tan çıktığı hatta interneti kapattığı halde çevrimiçi gözükebiliyor.
Biri mesaj atınca da zaten takılı kaldığından otomatik olarak çevrimdışı diye değişiyor. Çok başıma geldi. Boşuna şüpheleniyorsun.

Canım oluyo öyle benım bi kere butun gece abaha kadar nerdeyse cevrımıcı gozukmus herkes yazmıstı kuzenlerım.Bence bunun ıcın kavga ama baktın durum çok sık başına gelıyo yanyanayken telefonları al o çıksın sen yaz bakalım nasıl oluyo.Belkide suçsuz çocuk..

yoo öyle bir asılı kalma durumu olmuyor benim bildiğim anında neyse onu gösterir
şimdi günah almayalım ama..

Samsung da oyle birsey oluyor diyen arkadaslar yillardir ailece Samsung kullaniriz asla oyle birsey olmadi..

Cikinca cevrim disi oluyosun.
Bitti bukadar nett...

Arkadaşlar bugün bana yaticam erken kalkmam lazim dedi 00:19 mesaj atti.Ama bugun hic whatsuptan konusmadigimiz halde whatsup son görülme 00:21 sinirimden aglicam artik aptal yerine konuldugumu dusunuyorum

Arkadaşlar bugün bana yaticam erken kalkmam lazim dedi 00:19 mesaj atti.Ama bugun hic whatsuptan konusmadigimiz halde whatsup son görülme 00:21 sinirimden aglicam artik aptal yerine konuldugumu dusunuyorum
Bosuna aglama bir kac gun once aksam saat 20:00de uyudugum halde sabaha kadar cevrimici gorunmusum oluyor boyle seyler

Cevrimici görülme takılıyor diyelim whatsup kendi kendine girip çıkıp son görülme diye bisey olmaz heralde

Back
X