Beni kandırıyor olabilir mi

Albatrosanda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
1.438
2.359
133
Kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var kafam bulamaç gibi. Öncelikle sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz. 3 yıldır da iliskimiz var. Aramızda elle tutulur bir problem de yok. Ben 24 o 31 yaşında. Bir de o çalışıyor bense iki senedir atama bekliyorum is görüşmelerine gidiyorum. Bu da bi sebepse eğer.

Ben ondan anneme babama çoktan bahsettim. Ama o bahsetmedi. Annesi beni biliyor ama tesadüfen. Annesi kaç defa getirsene buraya tanışalım bile demiş fakat ben erkek arkadaşıma söylediğimde elbet olacak diyor inşallah diyor. Evlilik hakkında da olumsuz bişey demedi ama kısmet inşallah demesi sinirimi bozdu ne yalan söyliyim. Kendisine sürekli iliskisi hakkında soru sorsunlar istemiyormuş daha evvel de kimseyi anlatmamış. Arkadaşlarından da bilenler yine tesadüf eseri. Onun ağzından çıkan bişey yok.

Bana yaptığı çok fedakarlık var çok seyler var bunları da göz ardı edemiyorum ama soru işaretleri kafamı bulandırıyor.

Ve benim sorunum o bu boşlukları doldurmadığı için ben doldurmaya başladım. Acaba oyalanıyor muyum, acaba o kadar da sevmiyor mu acaba şöyle mi böyle mi diyerekten. Siz olsanız ne yaparsınız :(

A Albatrosanda
Sizi kandırdığına dair bir şey göremedim mesajınızda. Annesinin haberi varmış. Evlenmek de kısmet işi gerçekten dogruyu söylüyor. Kafanızı çok kurcalıyorsa açık açık konuşun..

Ama benim niyetimin evlilik oldugunu biliyor
Tamam ama herkes de kendi hayatını yaşıyor ve isteklerine göre davranıyor.
3 yılın sonunda ben yoluma bakmak istiyorum eğer evlilik düşünmüyorsan deme hakkınız vardır.
Sorun direkt,öf pöf ederse amma da acele ediyon vs triplere girerse sizinle evlenmeyi asla istemiyor demektir.
Saniye beklemenin manası yok.

Kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var kafam bulamaç gibi. Öncelikle sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz. 3 yıldır da iliskimiz var. Aramızda elle tutulur bir problem de yok. Ben 24 o 31 yaşında. Bir de o çalışıyor bense iki senedir atama bekliyorum is görüşmelerine gidiyorum. Bu da bi sebepse eğer.

Ben ondan anneme babama çoktan bahsettim. Ama o bahsetmedi. Annesi beni biliyor ama tesadüfen. Annesi kaç defa getirsene buraya tanışalım bile demiş fakat ben erkek arkadaşıma söylediğimde elbet olacak diyor inşallah diyor. Evlilik hakkında da olumsuz bişey demedi ama kısmet inşallah demesi sinirimi bozdu ne yalan söyliyim. Kendisine sürekli iliskisi hakkında soru sorsunlar istemiyormuş daha evvel de kimseyi anlatmamış. Arkadaşlarından da bilenler yine tesadüf eseri. Onun ağzından çıkan bişey yok.

Bana yaptığı çok fedakarlık var çok seyler var bunları da göz ardı edemiyorum ama soru işaretleri kafamı bulandırıyor.

Ve benim sorunum o bu boşlukları doldurmadığı için ben doldurmaya başladım. Acaba oyalanıyor muyum, acaba o kadar da sevmiyor mu acaba şöyle mi böyle mi diyerekten. Siz olsanız ne yaparsınız :KK43:

valla benim bugüne kadar gördüğüm
kendiliğinden hazır olmayan bir adamı evliliğe zorlamak olumsuz sonuçlar doğuruyor
ya terk edilirsin ya da mutsuz bir evliliğin olur
bence açık açık da konuşma, evlilik için bastıran tip durumuna düşersin
otur kendi içini düşün
bu şekilde devam edebiliyorsan et
edemiyorsan ayrıl
zaten seni kaybetmek istemiyorsa ayrılmana izin vermez

Bence senin işe girmeni bekliyor. Zamane erkekleri böyle, işi garanti olmayan kadınla evlenmek istemiyorlar.

Back
X