Beni kandırıyor olabilir mi

Sen adam gibi söyle her kızın amacı uzun süreli arkadaşlıkta evlenmektir istisna vardır kaideyi bozmaz
Adama senelerini vereceksin o şöyle böyle yokuşa sürecek en sonda tekmeyi koyup başkasını alacaksa...sor beni alacak mısın bırakacak mısın de kartları açık oynayın arkadaş gurur diye diye gurursuz kalacaksınız
Hayatındaki belirsizlik Yok olur böylece ayrıca ailende umutlu belli kiEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Senin işin problem.. Olur da atanırsan o zaman ciddileşirse yol ver gitsin . Maaş kartına gelecek adamdan koca olmaz.

Sen adam gibi söyle her kızın amacı uzun süreli arkadaşlıkta evlenmektir istisna vardır kaideyi bozmaz
Adama senelerini vereceksin o şöyle böyle yokuşa sürecek en sonda tekmeyi koyup başkasını alacaksa...sor beni alacak mısın bırakacak mısın de kartları açık oynayın arkadaş gurur diye diye gurursuz kalacaksınız
Hayatındaki belirsizlik Yok olur böylece ayrıca ailende umutlu belli kiEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Sordum lütfen sabırlı ol işin o kısmını bana bırak sen düşünme dedi

Evlenicez vadiyle yola çıkıpta yol ortasinda kalan cok hatun var.
Sen simdi sorsan tabikide bende istiyorum zamana bırakalım sabret diyecek baska ne diyecek ? Boyle seylerin konusulma taraftari degilim ben kismette var ise olur zaten.

Kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var kafam bulamaç gibi. Öncelikle sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz. 3 yıldır da iliskimiz var. Aramızda elle tutulur bir problem de yok. Ben 24 o 31 yaşında. Bir de o çalışıyor bense iki senedir atama bekliyorum is görüşmelerine gidiyorum. Bu da bi sebepse eğer.

Ben ondan anneme babama çoktan bahsettim. Ama o bahsetmedi. Annesi beni biliyor ama tesadüfen. Annesi kaç defa getirsene buraya tanışalım bile demiş fakat ben erkek arkadaşıma söylediğimde elbet olacak diyor inşallah diyor. Evlilik hakkında da olumsuz bişey demedi ama kısmet inşallah demesi sinirimi bozdu ne yalan söyliyim. Kendisine sürekli iliskisi hakkında soru sorsunlar istemiyormuş daha evvel de kimseyi anlatmamış. Arkadaşlarından da bilenler yine tesadüf eseri. Onun ağzından çıkan bişey yok.

Bana yaptığı çok fedakarlık var çok seyler var bunları da göz ardı edemiyorum ama soru işaretleri kafamı bulandırıyor.

Ve benim sorunum o bu boşlukları doldurmadığı için ben doldurmaya başladım. Acaba oyalanıyor muyum, acaba o kadar da sevmiyor mu acaba şöyle mi böyle mi diyerekten. Siz olsanız ne yaparsınız :KK43:

Benimde 8 yıllık bir ilişkim Oldu erkek arkadaşım da beni ne ailesine ne de arkadaşlarına anlatırdı bizde ayrı şehirlerdeydik açıkçası bende hep arkadaşlarının eşlerinin kariyer sahibi olmasından ötürü benden bahsetmediğini düşünürdüm ama sonra atandım yine değişen bir şey olmadı . Açıkçası ben baştan niyetlerini belli ettiklerine inanıyorum çevremden gördüğüm örneklerde bunu destekler nitelikte çok umut bağlamayın konuşun kendisiyle en azından ciddi bir adım atarsınız nişan söz gibi hakkınızda hayırlısı olsun

Evlenicez vadiyle yola çıkıpta yol ortasinda kalan cok hatun var.
Sen simdi sorsan tabikide bende istiyorum zamana bırakalım sabret diyecek baska ne diyecek ? Boyle seylerin konusulma taraftari degilim ben kismette var ise olur zaten.
Aynen öylede bi akrabamda 30 yaşındaydı 10 sene biriyle arkadaşlık etti ha alacam diye diye kızın yaşını bitirdi yaşıtları evlendi barklandı şimdi yaşıtıda kalmadı her gün beddua ediyor o kişiye
O da köyünden evlendi
Nasip kader diyerek senelerini tüketme hadi 6 ay zaman ver adını koyun
Koymayacaksada sen kapıya koy

Sabır sabır biraz ayrıl burnu sürtsün nasıl erkene alacak düşüncelerini
Valla öyle ayrılarak yola getirebileceğim biri degil kocaman adam. Fazla olgun. Ben daha tecrübesizim ona göre. Bu cırpinmalarim da o yuzden. Daha evvel dogru düzgün bir iliskim olmadi. Pek yol yordam bilmem acikcasi. Yani bugun sen benle evlenmiyosun diye ayrılsam hemen gidip başkasıyla evlenecek de degilim hem de bi yandan da herseyi mahvedersem diye düşünüyorum. Ailesine anlatma evlilik konusunu son zamanalrda cok fazla gündeme getirdim. Yani inanin bir daha söylersem gercekten evlilik meraklısı diye düşünücektir.

Valla öyle ayrılarak yola getirebileceğim biri degil kocaman adam. Fazla olgun. Ben daha tecrübesizim ona göre. Bu cırpinmalarim da o yuzden. Daha evvel dogru düzgün bir iliskim olmadi. Pek yol yordam bilmem acikcasi. Yani bugun sen benle evlenmiyosun diye ayrılsam hemen gidip başkasıyla evlenecek de degilim hem de bi yandan da herseyi mahvedersem diye düşünüyorum. Ailesine anlatma evlilik konusunu son zamanalrda cok fazla gündeme getirdim. Yani inanin bir daha söylersem gercekten evlilik meraklısı diye düşünücektir.
Zaten her kadın evlilik meraklısıdır
Uzun süreli arkadaşlıktan sonra istisna hariç tüm kadınlar bekler evlenmeyi
Ayrılma madem o zaman askıya al düşünmen için zaman veriyorum de eskisi kadar yüz verme soğuk davran neyse işte Allah yardımcın olsun

Aynen öylede bi akrabamda 30 yaşındaydı 10 sene biriyle arkadaşlık etti ha alacam diye diye kızın yaşını bitirdi yaşıtları evlendi barklandı şimdi yaşıtıda kalmadı her gün beddua ediyor o kişiye
O da köyünden evlendi
Ben de şöyle düşündüm yani su an işsizim bu da bana ozguvensizlik veriyor. En azından çalışmaya basla kafanı topla diyorum kendime. Biraz sağlıklı düşünmeye basla. Ona da zaman ver gözlemle bakalım ne yapıcak ne yapmicak

O da köyünden evlendi
Ya iliski esnasinda anlasiliyor aslinda hissediyosun sahsen 26 27 yasinda olsam isimi oturttuysam sevgilimde oyleyse niye bekleyelim ki neyi bekliyoruz ?
Ben suan 21 yasindayim is hayatina yeni atildim. Benim iliski yaşayacağım kiside bu sartlar altinda olur yahut 2 3 senedir is hayatindadir. Ben simdi tutupta 6 ayda hadi evlenelim diyemem ki ? Yas is para bunlar hep onemli faktörler.
Zaten iliski esnasinda "acaba" dedigin noktada kesinlikle yanilmiyor insan.

Back
X