Beni kandırmış olmasına rağmen ondan nefret edemiyorum

ArzUmur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
5
0
16
Ankara
Böyle birşeyi ilk defa yapıyorum.. İlk defa hiç tanımadığım insanlara içimi döküp yol göstermelerini istiyorum.. Ne aklımla ne kalbimle hareket edemiyorum.. Bütün hislerimi kaybettim sanki.. Boğuluyorum.. Yalvarırım bana birşeylerin söyleyin..

Bugüne kadar 2 ilişkim oldu. İlki 3 yıl sürdü. 3. yılın sonunda beni aldattığını öğrendim ve terkettim. Uzun süre erkeklere güvenemedim. Kimseyle duygusal yakınlaşmam olamadı.. sonra biri çıktı karşıma.. Kendisi denizci ve şu anda seferde. Bir buçuk ay oldu gideli.. Beni dünyanın en mutlu insanı yaptı 8 ay boyunca.. Yaşamadığım , tatmadığım duyguları tattım onunla.. Delicesine aşık oldum.. Ve hiç sevilmediğim kadar sevildiğimi gerçekten hissettim.. Gideceği gün gelince onu bekleyeceğime söz verdim.. İçimde ki sevgi bir an olsun azalmadan , özlemime özlem katarak bekliyordum.. Üç gün önce kız kardeşimin facebook adresinden sevgilimin profiline bakıyordum tamamen amaçsız bir şekilde.. Ve bir yazı gördüm.. Sefere gitmeden önceki gece bir yazı paylaşmış benden gizleyerek.. Ve bir bayan yorum yazmış ; seni bekliyor olacağım diye.. Sevgilimde cevap vermiş ; Beni beklediğin sürece sadece sana ait olacağım diye.. Gözlerime inanamadım. Bu benim sevgilim olamaz dedim.. İçimde kopan fırtınalara rağmen birkaç cümleyle veda ettim ona.. " Benden gizleyerek paylaştığın sözü ve yorumları gördüm. Hakettiğin onca küfür onca hakarete rağmen susuyorum. Yaşattığın mutluluklar için teşekkür ederim. Bitti. " diye yazdım. Defalarca aradı açmadım. ama gecenin yarısında dayanamayıp açtım aradığında. Hiç konuşmadan sadece onu dinledim.. Yeminler ederek sadece beni sevdiğini söyledi.. Bir saat boyunca ağladık telefonda karşılıklı.. o kadar ağlamıştı ki söyledikleri anlaşılmıyordu artık.. Yalvardı konuş sesini duyayım diye , konuşmadım.. Elimle ağzımı kapattım defalarca " seni çok seviyorum " dememek için.. Hayatımın en acı günlerini yaşıyorum.. İkinci kez yaşadığım bu ihaneti taşıyamıyorum.. Beni kandırmış olmasına rağmen ondan nefret edemiyorum , çok seviyorum.. Ne yapmalıyım ben şimdi ? Ne olur yardım edin.. Yalvarırım yol gösterin..

o kim diye sordun mu ?

Neden öyle bir şey yazmıs cevabı ne oldu ?

Ayrıca sen sayfasına bak bakma farketmez senin dogal hakkın bu ay sinirim tepeme çıktı. Acıklaması ne olabılır o cumlelerın yaaa

çok tuhaf bi durum. ama bütün erkekler böyle değil emin ol güvenini kaybetme. Hepsi nasılsa böyle diye de ayrılmaktan korkma. kabul edilemez bir durum

Ali kaptanı da mı görmüyorsun adamlar resmen denizcilerin nasıl olduğunu yazmışlar ki bu çok doğru kimse aksini iddia etmesin bana

tabi sonradan pişman olurlar o ayrı konu Affedilir bir durum değil arkadaşın dediği gibi merak etme o da geçer neler geçmiyor ki. Allahtan evlenmemişsiniz

bir denizciyle bir de bayan kuaforu erkekle idara etmek çok zor malesf :44:

o kim diye sordun mu ?

Ayrıca sen sayfasına bak bakma farketmez senin dogal hakkın bu ay sinirim tepeme çıktı. Acıklaması ne olabılır o cumlelerın yaaa

Sormadım hiç birşey.. Ama kızı tanıyorum daha önce muhabbetleri vardı.

çok tuhaf bi durum. ama bütün erkekler böyle değil emin ol güvenini kaybetme. Hepsi nasılsa böyle diye de ayrılmaktan korkma. kabul edilemez bir durum

Affetme mi diyorsunuz yani ?

o kim diye sordun mu ?

o kim diye sordun mu ?

ay inanmıyorum şerefsiz ya... benim anlamadığım kardeşinin facesinden nasıl baktın yani ondan niye gizlememiş bu yorumu
nefret edemiyorum demişisnya nasıl nefret edemezsin anlamıyorum adam yalancının onde gideniymiş. bu arada o kızada durumu açıklamalısın sonuçta oda kandırılıyor. seni mutsuzluğa iten pislik gidip niye onunla mutlu olsun ki...
ayrıca iki kere ihanete uğramışsın hayat bu herşeye hazırlıklı olmalıyız canım. onunde yaşayacağın guzel yada kotu gunlerin garantisi yok ki...
benden sana tavsiye asla ama asla bu adamla devam etme yoluna

o kim diye sordun mu ?

Sevme kardesım bolesını sevme her cıcekten bal almaya calısan bır yalancı o
napacaksın ıcyuzunu ogrendın tımsah gozyaslarına ınanmayacaksın hepsı hıkaye
senın temız oldugunu bıldıgınden kandırmaya calısıyor eger affedersen ıhanetın ardı arkası kesılmez olan sana olur

Sevme kardesım bolesını sevme her cıcekten bal almaya calısan bır yalancı o
napacaksın ıcyuzunu ogrendın tımsah gozyaslarına ınanmayacaksın hepsı hıkaye
senın temız oldugunu bıldıgınden kandırmaya calısıyor eger affedersen ıhanetın ardı arkası kesılmez olan sana olur

Bende atlattım böyle bişey ne kadar ağlasada yeminler etsede gördüğüne inanıyosun , k.pek gibi süründü peşimde ama hep dik durdum , bu saatten sonra seninde yapabileceğin bişey yok arkadaşım , güvenme konusuna gelince bende güvenemiyodum kimseye yapamam diyodum ama 5 sene oldu mutluluğumu buldum güveneceksin zamanla hakettiğin mutluluğu sende bulacaksın..

Kesinlikle affetme ! Sana bu kadar acı çektirmiş bir insanı hangi bahane ile affedebilirsin ki zaten? Yoluna paspas bile olsa ez geç. Aynı şeyleri yaşadım,aldatıldım. Bugün iyi ki affetmemişim diyorum,kendime saygımı kaybetmedim. Nişanlıyım şimdi ve sevgilimi tanıma fırsatını yakaladığım iyi ya da kötü her şeye minnettarım şimdi. Biliyorum ki bir gün sen de benimle hemfikir olacaksın, sadece sabır...

ay pes yaaa..
kaçamak yapan erkekleri biliyoruz arada bir mesajlasırlar belkı gorusurler arada bır ama bu adam resmen flört edıyormuş hatta daha fazlası sana aidim bilmem ne ...

kesinlikle affetme tabıı kı.senı sewdıgını soyleyınce o okudugun yazılar dogrulugunu yıtırmedı sonucta değil mi?
hazmedemezsın bunu guwenemezsın tekrar.bir daha ararsa acma.
hem bu durumda nasıl bır acıklama yapabıldı hayret resmen faka basmış

bencede affetme suan acıdan ne dediğini bilemiyorsn affetsende unutamazsın ileride yaptğnı hep süphen olur

Denizcilere güven olmaz diye çok yerden duymuştum ama herkes aynı olacak diye bir şey yok..O kadın kimmiş neden böyle bir konuşma geçmiş bu açıklığa kavuştu mu,kötü niyetli yazılmamış bir yazı ise senden neden gizlemiş o zaman ? Bence sen onu terk etmek isteyince,bir anda ayrılmak istemedi az çok seviyor belli ki ama affedersen bunların arkası da gelecek gibi geldi,kararını iyice düşünerek vermelisin..

ararsa sakın açma bidaha, kesinlikle affetme

aranızı düzeltmek için elinden ne gelirse yapacak gibi duruyor ve sen telefonla konuşmaya kalkarsan yumuşayacaksın gibi geldi bana.
Sakın sakın sakın açma telefonunu bidaha canım

Ay gerçekten şok edici bi durum ve çok zordur eminim.
8 ay çok kısa süre değil ve inanıp güveniyorsun birden böyle bişeyle yıkılıyorsun...
Bence affetme bu ağır şeyi unutmak kolay değildir ama her şey zamanla geçiyor sen güçlü ol yeterki.

hayat bize daha ne tecrübeler kazandıracak arkadasım 18 yasındayım ama o kdar cok şey gördümki benden kat kat büyüklere kafa tutacak durumdayım. bende aldatıldım hatta seneler sonra hiç birsey yapmamıs gibi gülümsedi bir şey beklercesine arkadaslardan yardım aldım konusma onunla tersleme bile dediler cünkü erkek arkadasım var benim ve cok mutluyum Allahıma sükür. ki 3 senelik beraber olduğun sevgilinle yasadığını , yaşattığını bu sevgilinle yasarken unuttun değil mi ? ne aldatılması iyikide böyle bir şey olmuşki denizciyı tanıştım demissindir. ama gördüğün gibi buda olmadı hayat bize herzaman istedğimizi vermiyor. sen sen ol bu yapılan şerefsizliğe sakın göz yumma.. farzet sefere cıktı bir daha dönmeyecek. bitti..

Son düzenleme:
o gözyaşlarına sakın kanma. değişen hiçbir şey olmayacak çünkü. affetmeye hazırsın gibi seziyorum. ama bil ki bu adamla mutlu olamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…