yani yaş ve okul konusunda yanlış tahminde bulunmuşum ama bunun haricinde gene de fazla bir fikir veremeyeceğim.
ben gene bazı abi ayaklarının güven vermediğini düşünürüm.
bir de uzun zamandan sonra sizin numaranıza ulaşıp habire mesaj atıp bir de gözüne sokar gibi abinim abinim denmesi bende güven uyandırmadı..
bence siz kendinizi biraz çekin..
hem dediğim sebepten, hem de gerçekten iyi niyetliyse bile sizin duygularınızın körelmesi için..
seni bulmak için numaranı buluyor ve arıyo sonra kardesımsın diyo ne enteresan mirmirmirmir
bacımmm seni sınıyo. kardeşi gibi görüyosa nie sürekli bunu senin gözne sokuyo? bıraksın bu işleri:)
sen bi süre ilgi alakayı kes bakalım. ya da hayatında birisi olduuna dair imalar yap. SAKIN hoşlandığını belli etme. kendi çapında eğleniyo da olabilir, senin hoşlandığını anladıysa. sen sakın taviz verme ve biraz uzak tut derim. ayyy ne dengesiz şu erkekler. kardeşiymiş. elin kızına kardeşi gözüyle bakan erkek varsa ben de mecember olayım. bırak yeaa.
erkekler genelde böle zatenn...artik onlarla arkadaslik fln etmiyorum. en son en iyi erkek arkadasim hemde abim die bildigim insanda ayni taktigi uyguladi. asikmis bana ama söleyemiomus ve sendebenim kardeslerimden birisn diyip hep duruyordu.bende ona saf saf abi diyordum.sonra bir gün o acildi....ve arkadasligimiz bitti
bacımmm seni sınıyo. kardeşi gibi görüyosa nie sürekli bunu senin gözne sokuyo? bıraksın bu işleri:)
sen bi süre ilgi alakayı kes bakalım. ya da hayatında birisi olduuna dair imalar yap. SAKIN hoşlandığını belli etme. kendi çapında eğleniyo da olabilir, senin hoşlandığını anladıysa. sen sakın taviz verme ve biraz uzak tut derim. ayyy ne dengesiz şu erkekler. kardeşiymiş. elin kızına kardeşi gözüyle bakan erkek varsa ben de mecember olayım. bırak yeaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?