• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni kardeşi gibi seviyor :(

öyle dediklerine bakma sen erkek değil mi :delphin:
benide yakın arkadaşım kardeşim gibi seviyordu
sonra noldu sevgili olduk o da benim onu kardeş gibi sevdiğimi düşünüyormuş meğer delikafadulden
tabi ayrılalı uzun süre oldu da hihoyyyt

öyle dediklerine bakma sen erkek değil mi :delphin:
benide yakın arkadaşım kardeşim gibi seviyordu
sonra noldu sevgili olduk o da benim onu kardeş gibi sevdiğimi düşünüyormuş meğer delikafadulden
tabi ayrılalı uzun süre oldu da hihoyyyt

INŞALLAH dediğin gibidir. sizin adınızada üzüldüm.

ben bu kardes lafina pek inanmiyorum hatta hic inanmiyorum istemem yan cebime koy misali erkeklerin hepsi ayni once guven asilarlar, dunya ahiret bacimsin drler, ve daha sonrada nasil oldu bilmiyorum ama bende senden hoslaniyorum derler :d hp ayni hikaye hep ayni son.......

ben bu kardes lafina pek inanmiyorum hatta hic inanmiyorum istemem yan cebime koy misali erkeklerin hepsi ayni once guven asilarlar, dunya ahiret bacimsin drler, ve daha sonrada nasil oldu bilmiyorum ama bende senden hoslaniyorum derler :d hp ayni hikaye hep ayni son.......

INŞALLAH dediğiniz gibidir. ama çok korkuyorum ya sevgilisi varsa. çok yakışıklı birisi kesin sevgilisi var diye düşünüyorum.
ben şakayla sormuşdum bir kere oda nişan falan varmı diye oda yok söledi bende olursa söle dedim oda tamam dedi.
sonra bir arkadaşım aradı onu konuşmak için oda beni arama benim sevgilim var dedi. peki bana niye sölemedi nişanlım yok ama... sevgilim var .
bu yüzden kafam karıştı.

canım kesınlıkle hoslantısı vardı ama senın cocuksu tavırlarından doleyı gerı cekıldı ıkı secenek var ya kesınlıkle bır dah asan ao gozle bakmaz yada kendını senden sogutmaya calısıyor sen bı ıkı yuz verme sole hareketlerını degıstır abartıya kacmadan kıskandır bakalım ne olcak

kendisi ilk günden benimle öyle davranıyordu. hep bana laf atıyordu (iyi manada şaka yapıyordu) yüz yüze ne zaman konuşsak hep gülümsüyor . ama kardeşimsin ..... bugünde konuştugumuzda telefonla sesin neden öyle cıkıyor bir şeymi oldu falan dedi bende hayır dedim.

Sen bağlanacaksın bu gence belli.Yalnız dikkatli ol üzülmemek için onun duygularından
emin olmalısın.......................................................

cnm o yakisikliysa sende guzelsin, sen onu kaybedeceksin diye uzulme, birak o seni kacirdigi icin uzulsun.. kovaliyor konumuna hic dusme tatlim, sonra en ufak sorunda pesimden az kosmadin demesin cnm :)

merhaba bir çocuk var 3 yıldır tanıyorum. ama 2 aydırda seviyorum bende 6 ay büyük .üniversitede okuyoruz ikimizde aynı sınıf.ama okula gelemiyor işleri yoğun. :( ama o beni sevmiyor. bana he takılıyor saka yapıyor .bende yapdıgı şaklara cok kızıyorum. sinirlendigimde oda yanımdaysa hep ona kızıyorum. sonrada o hep affediyor. olur böle şeyler diyor .bana hep seni kardeşim gibi cok seviyorum diyor. biliyordumi o beni sevmeyecek kardeşimsin dediyi birini nasıl sever bir insan . ama buna reğmen kendime engel olamadım ve onu çok seviyorum. msj.lar atıyor bana ama kardşimsin diyor hep.bir keresinde birisi beni bunaltmıştı peşimden ayrılmıyordu rahatsız ediyordu buda bana sordu neyin var bende durum anlattım ve cok kızdı. gittip onunla konuşucam dedi falan filan . ben seni kardeşim gibi çok seviyorum senin üzülmenede dayanamam dedi.benim ondan hoşlandıgımıda bilmiyor. ama ben hiç bir zaman ona sölemedim sen benim abimsin. söyleyemedim. bir kaç gün sonra çok önemli bir işi var ona msj atmayı düşünüyorum "başarılar kardeşim kazanacağını biliyorum " diye. belikde en iyisi budur onunla hep arkadaş klamak . fazlada göremiyorum haftada 2 kere .işleri çok yoğun.
imkansız aşkım biliyorum.o benim ondan hoşlandığımı hala bilmiyor.
bana yardım edin lütfen :(
mesaj at ona.onu abi gibi görmediğini ve ondan hoşlandığını yaz bi kaç aydır.cevap verirse çok mutlu olucağını düşün.reddederse sen de rahatlar ümidini kesersin.hiç değilse iki arada bi derede kalıp ömrün boyu keşke demekten kurtulursun

Ben derimki ne olursa olsun karşındaki insanın hayatında biri yoksa al karşına vede açıkca ona hissettiklerini anlat ve o saatten sonra bu onun sorunu olsun eğer bunu denemezsen hayatın boyunca acaba diyeceksin ve belkide çok güzel bir aşk fırsatını kaçıracaksın. o sana hayır derse ne kaybedersin allah aşkına inan bana onu kaybetmezsin tecrübeyle sabittir

Ben derimki ne olursa olsun karşındaki insanın hayatında biri yoksa al karşına vede açıkca ona hissettiklerini anlat ve o saatten sonra bu onun sorunu olsun eğer bunu denemezsen hayatın boyunca acaba diyeceksin ve belkide çok güzel bir aşk fırsatını kaçıracaksın. o sana hayır derse ne kaybedersin allah aşkına inan bana onu kaybetmezsin tecrübeyle sabittir

söylerim ama ya sevgilisi varsa . ya beni gerçekten kardeşi gibi görüyorsa . bidaha onun yüzüne nasıl ba:utangac:karım

Bide sen istiyorsun diye birlikte olup,sonrada sen istedin diye kabul ettim,artık biitti derse.
ıyi düşün.Sonucu ne olusa olsun katlanabilirmisin?.........................

bence çocuk net olarak tavrını koymuş..
sizde de ateş bacayı daha fazla sarmadan,
kendinize biir dur demeye çalışın

Mesafe koyarsan en iyisini yaparsin bence

Ne abi kardes muhabbetine inanirim, nede zorla guzellik yada bile bile lades isteyen insanlara hak veririm

3 gun once msj. lasiyorduk msj .a cvp.i cabuk yaziyordu sonra ben yazdimki isindede basiarilar kazanmani dilerim abicim. ondan cvp gelmedi. sonra aradim oda solediki "evt canim" insan sevmedigi , kardesi gibi gordugu birine evtcanim dermi hic.
bu arada artik onu bittirmeyi calisicam. kendisi bilir

Back
X