• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni kaybetmekden o da korksun istedim

GuL1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
220
0
46
35
Almanya
Selam, ben yeni üyeym uzun zamandir takip ediyorum ama yeni üye oldum:)
benim derdim erkek arkadasimla.. 3 senedir birlikteyiz, 2ay pesimden kostu o bana asikdi ama ben cok bisey hissetmiyordum. Onu tanidikca asik oldum ben ona.. herneyse konuya gelelim cok sorunlar yasadik biz onun ailesi beni hic tanimadan istemedi, ama o beni birakmayi bi gün bile düsünmedi herseye gögüs gerdi vazgecmedi. ben ondan vazgectim o gecmedi.. Yani beni sevdigini biliyorum.
o cok icine kapanik yani bir sorunu olunca konusmaz kimseyle, ailesiyle sorunlari oluyo ben ona akil verririm söyle yap böyle yap diye. Benimle sorunu oluncada kaciyo benden. bende tam tersi konusup halletmek istiyorum. O telefonu kapatiyo ben üstüne gidiyiorum. Oda diyoki rahat birak daha kötü olmasindansa konusmayalim diyo. Ben duramiyorum ki ariyorum ac diye mesajlar atiorum umursamiyo. Cevap gelmio. beni kendinden sogutmak icin yapiyormus öyle diyyo sonrada. Daha sonrada pisman oluyo beni üzdügü icin. Asil suclu benim demi rahat birakmam gerek onu. Ama ben duramiyorum konusup halletmek istiyorum, sinirliykende halledilmiyo daha cok kavga cikiyo. Eskisi gbii ilgi gstermio bana:(
dün ayrilmak istiom dedim aldigi hediyeeri geri verdim(sadece takilari:)) pesimden geldi yalvardi bin arabaya konusalim diye binmedim arabasina. sonra eve gittim camdan baktim yaklasik 45dk buz gibi havada bekledi konusmak icin. Hep ben kostum pesinden simdi o kossun istedim. Ama onu kaybetmek istemiyorum aslinda. Sadece o ondan ayriamicami düsünüyo ama görsün istersem ayrilirim diye istedim.

cok yazdim:( insallah yardim edebilirsinz banaa:( kimseyle konusamiorum bunlari..
tskler
almanyadan sevgiler:72:

Bunu onun için değilde kendin için yap
Kimse vazgeçilmez değildir
Bence burnu sürtsün biraz , seni ne kadar üzdüğünüde anlasın..

bukadar büyük tepki hic vermemistim ona. cok üzdü beni bu sefer. Kac kere dedim benden kacma benimle konus diye. Benim karakterim böyle diyo. sinir edio beni..
Bakalim nekadar daha gelicek arkamdan, dün ugrasti baya ama ben dinlemedim bakalim bugunde gelecekmi isten almaya:15:

fazla naz asik usandirir derler.. beni kaybetmekden korksun demissin.. bence ozaman fazla uzatma konus aradaki sorunu haledin.. daha fazla ilgili olmasini falan söyle konusup tatliya baglayin bence.. gercekten ayrilmak istemiyorsan fazla uzatma araya sogukluk girer sonra toparlamaya calissanda yaramaz benden söylemesi.. kolay gelsin

eger bugun isten almaya gelirse uzatmayi düsünmüyorum zaten.. tsk ederim cevap icin.. rahatladim biraz da olsa..

tatlım herkesin kişiliği farklı bak bende senin kişiliğindeyim bir sorun oldugunda onu halletmem gerek yoksa uyuyamam bu benim sabırsız bir kişiliğe sahip olmamdan geliyor ama benimkide senin sevgilin gibi sorun oldugunda 2 gun konusmaz.
önceleri kendini naza çekiyor diye düşünüyordum daha çok sinir oluyordum ama sakin bir şekilde konustuk ve bu benim huyum kişiliğim dedi o zamanlarda üstüme gelme ben sakinleşince gelirim sana zaten dedi. bende artık öyle yapıyorum kendimi tutmam biraz zor olsada şimdi daha iyi...

tatlım herkesin kişiliği farklı bak bende senin kişiliğindeyim bir sorun oldugunda onu halletmem gerek yoksa uyuyamam bu benim sabırsız bir kişiliğe sahip olmamdan geliyor ama benimkide senin sevgilin gibi sorun oldugunda 2 gun konusmaz.
önceleri kendini naza çekiyor diye düşünüyordum daha çok sinir oluyordum ama sakin bir şekilde konustuk ve bu benim huyum kişiliğim dedi o zamanlarda üstüme gelme ben sakinleşince gelirim sana zaten dedi. bende artık öyle yapıyorum kendimi tutmam biraz zor olsada şimdi daha iyi...

aynen öyle canim. Sorun olunca hemen konusup haletmem gerek dedigin gibi gece uyuyamiyorum üst üste ariyorum mesajlar atiyorum ama o tepkisiz davraniyo ve bu beni daha cok deli ediyo. Biz oturup tam olarak hic konusmadik bu konuyu ben ona hep dedimki telefonu ac ben arayinca, o da diyo ki o an kousursak daha kötü olur. Oda hakli ama istee Sabirsizim bende :( cok üzülüyorum ama o öyle yapinca..
konusmaya caliscam bunu onunla.. eger 1 saat sonra beni isten almaya gelirse tabi. Cünkü ben aramicam onu. Dün gece o da cok aradi acmadim. Ne hissetigimi anlasin istedim bakalim ne olacak.

cvp icin cokk tsk ederim canimm
:80:

aynen öyle canim. Sorun olunca hemen konusup haletmem gerek dedigin gibi gece uyuyamiyorum üst üste ariyorum mesajlar atiyorum ama o tepkisiz davraniyo ve bu beni daha cok deli ediyo. Biz oturup tam olarak hic konusmadik bu konuyu ben ona hep dedimki telefonu ac ben arayinca, o da diyo ki o an kousursak daha kötü olur. Oda hakli ama istee Sabirsizim bende :( cok üzülüyorum ama o öyle yapinca..
konusmaya caliscam bunu onunla.. eger 1 saat sonra beni isten almaya gelirse tabi. Cünkü ben aramicam onu. Dün gece o da cok aradi acmadim. Ne hissetigimi anlasin istedim bakalim ne olacak.

cvp icin cokk tsk ederim canimm
:80:

önemli değil canım umarım düzelir. bak sana şunuda söyliyim ben ısrarcı oluyordum konusalım diye hatta haklı oldugum halde özür dilerim diyodum sırf barısalım diye ama yok benimkinde hiç bir değişme olmuyordu ben daha çok sinir oluyordum en iyisi oluruna bırak

inat mi yoksa karakter mi anlamadim. Ben diyorum ki okadar mesaj attim görmedinmi nasil üzüldügümü diyorum, gördüm icim parcalandi diyyo.
e madem öyle insan aramaz mi?? özür dilerim diyo sonra.
Tabi ertesi gün.
Üstüme gelme diyo ve ben o üstüme gelme deyince daha sinir olyuorum..
bakalim ya o degisecek ya ben biraz biseyler yapcam.. ssabir lazimmm :)
Allah bize sabir versin bol bol:)

Ben de sabırsız biriyimdir, sorun neyse biran önce çözülsün ya da bitsin derim ki sevgilim de Allah'tan bana benziyor. :34:

Seni anlayabiliyorum biraz. Ama gerçekten erkek arkadşını tanımışsındır artık ve bunun onu karakteri olduğunu anlamışsındır, gerçekten böyle insanların üstüne gidince her şey daha da kötü oluyor. O yüzden zor da olsa dişini sıkıp sabretmen en iyisi. "Sabreden derviş muradına ermiş." diyelim. :61:

ailesi seni neden istemiyorki acaba??
hani tanimadan neden karsi cikarki insanlar??

uzun hikaye orasi.. ama gercekte tanimadan ön yargili cok davrandilar.. Ablasi yüzünden aslinda istemediler.. Ama sunu da gördüm ki etme bulma dünyasi.. Kiz bana yaptiklarini kendi cekti cünkü!

Ben de sabırsız biriyimdir, sorun neyse biran önce çözülsün ya da bitsin derim ki sevgilim de Allah'tan bana benziyor. :34:

Seni anlayabiliyorum biraz. Ama gerçekten erkek arkadşını tanımışsındır artık ve bunun onu karakteri olduğunu anlamışsındır, gerçekten böyle insanların üstüne gidince her şey daha da kötü oluyor. O yüzden zor da olsa dişini sıkıp sabretmen en iyisi. "Sabreden derviş muradına ermiş." diyelim. :61:

ilk baslarda öyle degildi, kacmazdi sorunlardan 1senedir öyle oldu.. ama simdi de kendi üzülüyo.. cok mu üstüne gittim bilmiyorum.. ailevi sorunlari var.. iste ablasi yüzünden sorunlari var ailecek.. üzülüyyo aslinda beni üzdügüne ama cok gec olmus oluyo:85:

ilk baslarda öyle degildi, kacmazdi sorunlardan 1senedir öyle oldu.. ama simdi de kendi üzülüyo.. cok mu üstüne gittim bilmiyorum.. ailevi sorunlari var.. iste ablasi yüzünden sorunlari var ailecek.. üzülüyyo aslinda beni üzdügüne ama cok gec olmus oluyo:85:

Bence ailevi sorunlarında ve üzerine fazla gidilmesinden böyle içine kapanmış olur. Çünkü erkekler genelde bir konuda bir sıkıntı olunca ikinici konuya konsantre olamazlar kadınların aksine. O yüzden kendi haline bırak bence biraz, üstüne gitmeyip yardımcı olmaya çalış ona. İnşallah her şey çok güzel olur. :71:

Bence ailevi sorunlarında ve üzerine fazla gidilmesinden böyle içine kapanmış olur. Çünkü erkekler genelde bir konuda bir sıkıntı olunca ikinici konuya konsantre olamazlar kadınların aksine. O yüzden kendi haline bırak bence biraz, üstüne gitmeyip yardımcı olmaya çalış ona. İnşallah her şey çok güzel olur. :71:

konustuk herseyi halletik.. bakalim insallah birdaha olmaz böyle seyler.. cok tskler cevaplar icin..:71::70:

Back
X