• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edın kızlar lutfen!

Film gibi bi hayatin var umarim bir daha seni boyle biyere calismaya gonderecek niteliksiz bi adamla iliski kurmassin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarin burdan uzaklasacgm,gelismeleri yazarim cok tesekkur ederm zaman ayirip ilgilendiginiz icin

Allah yardimcin olsun canim
Yepyeni bir hayata basla yasin henuz cok genc sil bastan yaparsin gul gibi kizsin nolacak insanlarin ne dertleri var sagligin yerinde olsun kendini gecindirecek bir isin o yeter

Ne yaptin bilmiyorum umarım o adama donmemissindir sakin minnet fln duyup dönme bol şans ayrıca hayatının geri kalaninda

Hikayeni okuyunca aklima flash tv deki filmler geldi nedense ..

Sirf sana yardim etti diye ömür boyu onun kölesi olamak zorunda degilsin. Zaten yeterince kahrini cekmissin. 4/5 yil az degil. Bu adam seni o hayattan kurtarmis olabilir ama daha iyi bi hayatta sunmamis hatta gördügün muamele yine ayni... Sen kendine deger vermessen hic kimse deger vermez. Kendi ayaklarinin üzerinde dur, daha güzel bi is bul, hatta seni mutlu edecek birini bul evlen ama o adamdan medet umma... 5 yil onun seninle evlenmesini mi bekliceksin? Inan onunla gecirdigin 5 yila yazik zaten. Bi 5 yil daha bekleyip gencligini heba etme... Inan degmez. Allahtan baska kimseye muhtac degilsin ve olma....

merhaba kızlar.
Size en son yazdıgımdan 3 4 gün sonra İzmir'e kız arkadaşımın yanına gittim.bir süre orada kalır sonra da herşey durulunca hemde kafamı dinleyince gelir bir ev tutarım yavaş yavaş hallederim herşeyi diye düşünüyorum ama olmadı.Gittiğimin ikinci günü intihar ettiğini söyledi inanmadım,bütün arkadaşlarına arattı bakmadım.en son akrabalarımı arayıp benim nasıl bir hayat tarzım oldugunu geçmişimi anlatacagını söyleyip tehdit etti,hepsine kayıtsız kaldım cevap dahi vermedim.telefonu her elime aldıgımda 100 ü geçkin arama oluyordu.bir sabah uyandım arkadaşım kaldıgım yerin adresini vermiş bu nasıl bir arkadaşlık artık yorum yapamıyorum,gözümü açtım yanımda.yalvarmalar yakarmalar kendine vurmalar,yere atmalar,bir de yüzük.
hemen eşyalarımı topladım çıktım evden o kadar hazırlıklı gelmişki gözümün önünde ayrılırsak keserim kendimi dedi düşünün ne saçmalıklar yaşadığımı.sen benim hayatımı mahvedip çıkamazsın hayatımdan ya sen ölürsün ya ben dedi,mecbur kaldım döndüm onunla beraber zaten o kız arkadaşımdan başka kalacak yerimde yoktu.o saçma pavyona dönmek istemiyordum.
Eve geldim herşey yine aynı haline döndü sabaha kadar bilgisayarda kumar,geleceğe dair hiç bir söz yok.
seni seviyorum ve ölene kadar benim yanımda kalacaksın tek dayatma bu.
işimden de oldum.param olmadan da gidebilecek bir yerim olmadıgı için o saçma işe geri döndüm biraz birikim yapıp burdan gitmek en mantıklısı dedim çünkü gerçekten başka çare yok,ve izin verdi orada çalışmama.))
şimdi ev tutacak parayı topladım tabi toplayan kadar neler neler yaşadım şu 10 günde,orada çalışmamda sıkıntı yok oradan gelen parayı yemektede sıkıntı yok,ama ayrılmaya kalkıştıgımda sanki çok adammışcasına üstüme yürümeler hakaretler ve sonunda bursada ev buldum kiralar çok ucuz,bir barda çalışmaya devam edeceğim tek yol bu şimdilik.
Lütfen ne kadar şanslı hayatlara sahip oldugunuzu unutmayın kızlar ve bana dua edin:(

merhaba kızlar.
Size en son yazdıgımdan 3 4 gün sonra İzmir'e kız arkadaşımın yanına gittim.bir süre orada kalır sonra da herşey durulunca hemde kafamı dinleyince gelir bir ev tutarım yavaş yavaş hallederim herşeyi diye düşünüyorum ama olmadı.Gittiğimin ikinci günü intihar ettiğini söyledi inanmadım,bütün arkadaşlarına arattı bakmadım.en son akrabalarımı arayıp benim nasıl bir hayat tarzım oldugunu geçmişimi anlatacagını söyleyip tehdit etti,hepsine kayıtsız kaldım cevap dahi vermedim.telefonu her elime aldıgımda 100 ü geçkin arama oluyordu.bir sabah uyandım arkadaşım kaldıgım yerin adresini vermiş bu nasıl bir arkadaşlık artık yorum yapamıyorum,gözümü açtım yanımda.yalvarmalar yakarmalar kendine vurmalar,yere atmalar,bir de yüzük.
hemen eşyalarımı topladım çıktım evden o kadar hazırlıklı gelmişki gözümün önünde ayrılırsak keserim kendimi dedi düşünün ne saçmalıklar yaşadığımı.sen benim hayatımı mahvedip çıkamazsın hayatımdan ya sen ölürsün ya ben dedi,mecbur kaldım döndüm onunla beraber zaten o kız arkadaşımdan başka kalacak yerimde yoktu.o saçma pavyona dönmek istemiyordum.
Eve geldim herşey yine aynı haline döndü sabaha kadar bilgisayarda kumar,geleceğe dair hiç bir söz yok.
seni seviyorum ve ölene kadar benim yanımda kalacaksın tek dayatma bu.
işimden de oldum.param olmadan da gidebilecek bir yerim olmadıgı için o saçma işe geri döndüm biraz birikim yapıp burdan gitmek en mantıklısı dedim çünkü gerçekten başka çare yok,ve izin verdi orada çalışmama.))
şimdi ev tutacak parayı topladım tabi toplayan kadar neler neler yaşadım şu 10 günde,orada çalışmamda sıkıntı yok oradan gelen parayı yemektede sıkıntı yok,ama ayrılmaya kalkıştıgımda sanki çok adammışcasına üstüme yürümeler hakaretler ve sonunda bursada ev buldum kiralar çok ucuz,bir barda çalışmaya devam edeceğim tek yol bu şimdilik.
Lütfen ne kadar şanslı hayatlara sahip oldugunuzu unutmayın kızlar ve bana dua edin:(
Allah yardımcınız olsun.. şimdi barda mı çalışıyorsunuz? mesaj başında o saçma işe geri dönemezdim demişsiniz ve bu da yeniden o psikopata dönme sebeplerinizden biri gibi gözükmüş. yine bardaysanız ne anlamı kaldı ki?

Back
X