merhaba kızlar.
Size en son yazdıgımdan 3 4 gün sonra İzmir'e kız arkadaşımın yanına gittim.bir süre orada kalır sonra da herşey durulunca hemde kafamı dinleyince gelir bir ev tutarım yavaş yavaş hallederim herşeyi diye düşünüyorum ama olmadı.Gittiğimin ikinci günü intihar ettiğini söyledi inanmadım,bütün arkadaşlarına arattı bakmadım.en son akrabalarımı arayıp benim nasıl bir hayat tarzım oldugunu geçmişimi anlatacagını söyleyip tehdit etti,hepsine kayıtsız kaldım cevap dahi vermedim.telefonu her elime aldıgımda 100 ü geçkin arama oluyordu.bir sabah uyandım arkadaşım kaldıgım yerin adresini vermiş bu nasıl bir arkadaşlık artık yorum yapamıyorum,gözümü açtım yanımda.yalvarmalar yakarmalar kendine vurmalar,yere atmalar,bir de yüzük.
hemen eşyalarımı topladım çıktım evden o kadar hazırlıklı gelmişki gözümün önünde ayrılırsak keserim kendimi dedi düşünün ne saçmalıklar yaşadığımı.sen benim hayatımı mahvedip çıkamazsın hayatımdan ya sen ölürsün ya ben dedi,mecbur kaldım döndüm onunla beraber zaten o kız arkadaşımdan başka kalacak yerimde yoktu.o saçma pavyona dönmek istemiyordum.
Eve geldim herşey yine aynı haline döndü sabaha kadar bilgisayarda kumar,geleceğe dair hiç bir söz yok.
seni seviyorum ve ölene kadar benim yanımda kalacaksın tek dayatma bu.
işimden de oldum.param olmadan da gidebilecek bir yerim olmadıgı için o saçma işe geri döndüm biraz birikim yapıp burdan gitmek en mantıklısı dedim çünkü gerçekten başka çare yok,ve izin verdi orada çalışmama.))
şimdi ev tutacak parayı topladım tabi toplayan kadar neler neler yaşadım şu 10 günde,orada çalışmamda sıkıntı yok oradan gelen parayı yemektede sıkıntı yok,ama ayrılmaya kalkıştıgımda sanki çok adammışcasına üstüme yürümeler hakaretler ve sonunda bursada ev buldum kiralar çok ucuz,bir barda çalışmaya devam edeceğim tek yol bu şimdilik.
Lütfen ne kadar şanslı hayatlara sahip oldugunuzu unutmayın kızlar ve bana dua edin