beni kendinden soğuttun ya helal olsun sanaaa

Allahım sabır versin ne zor şeyler var senin de psikolojini bozar bu çok sinirlendim yaa..Ama bencede ayrılsanda ayrılmasanda içini soğut o pis alışkanlıklarından senin için vazgeçmiyo madem haketmiş yaradana sığınacaan eline geceni at kafasına tuvaletten pislik mi olur mutfaktan tava tenceremi bilmem yap bak bakalım pislik nasıl oluyo diee...

arkadaşlar daha önce kv ile ilgili bi konu açmıştım okuyanlar bilir. ama benim şu anki sıkıntım eşim daha doğrusu her zaman şöyle bişey var eşinle çoook mutluysan kv dırdırı önemsiz bi ayrıntı oluyo o kadar.
evnlendikten yaklaşık 2 ay sonraydı. televizyon izliyorduk ve bir ara gözüm eşime kaydı ve ne göreyim eşimi burnunu karıştırıp onu da ağzına götürüyo.... dondum kaldım kendime gelince birden bağırmaya başladım ne yapıyosun sen kendine gel dedim utanır gibi oldu konuyu kapamaya çalıştı ama bi türlü bitmedi zaten tırnak yeme gibi kötü bir huyu da var ne yaptıysam vazgeçiremedim bak dedim çocuğumuz olunca bu yaptıklarını görecek sana saygım azalıyo çocuğunun da olmayacak diye ama yok yok... yapmaya devam keşke bunla da kalsa yaptığı iğrençlikler koltuğa uzandığında alışkanlık olmuş elini çamaşırının içine sokar hani kendini tatmin falan değil öyle alışkanlık bu sefer eli çok kötü kokar git yıka derim bağırır çağırırım sadece tamam diye belli belirsiz bi ses tonu.... banyo yapmayı çok sevmez haftada 1 kere anca sokarım banyoya sırf o yüzden cinsel hayatımızda bitti o kötü kokuyo diye ben birlikte olmak istemedim temizken de o gusl abdesti almaya üşendiği için bana yaklaşmadı ...daha yaşımız 27 ...iyi bir şirkette yönetici olarak çalışıyo .. 3 sene bekledim çocuk yapmadım bu huylarını bırakır diye çocuk oldu gene aynı çok soğudum ne yapıcam bilmiyoum mutlu değilim diyecesiniz ki psikoloğa gitsin inanın psikolokluk bi durumu yok alışkanlık olmuş bırakmıyo kimsenin yapacak bişeyi kimseyle paylaşamadım sadece yazmak istedim....

Ellerine caktirmadan aci biber sur de görsün gununu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle inat ki hadi tamam 3-5 gün olmuş banyo yapmıysun sabah kalkıyorum temiz iç çamaşırı veriyorum al bunu giy diye ona bile takılıyo neden giyecekmişim ben iyiyim böyle diye hani istiyorum ki şirkette çalışıyo insanlara kötü kokmasın ama çoğunlukla kavga gürültü değişiyo çamaşırını

Canim siz nisanliyken filan hic farketmedin mi temiz olmadigini? Insan illa kokar yani 1 hafta yikanmamak ne demek bide calisio sonuçta yoksa o zamanlar etkilemek icn dikkat mi ediyordu?

___dega___

Oha kiyafete bak bide hreketlere yazikkk iğrenç bide kameralar varya.. ya bari hicdegilse millet içinde yapma bari be adam onada mi ozen gostermiosun oggg.. evlenecgm kiside dikat etcem bundan snra bu tarz hareketlerine valla ne bu :(( allah korusun bole erkeklerden vede bolelerine de bu aliskanliklardan korusun

___dega___

Birde giyim insanın etiketi derler,, pehhhh:37:

Hem güldüm hem iğrendim böğğ.ama heyecanlandığında yapıyo sanki.farkında bile değil bence yaptığının.psikologlar bir el atsa buna ve konu sahibinin eşine.çok merak ettim nasıl bir çocukluk geçirmişler ve neye tepki olarak bunu geliştirmişler.psikolog bir arkadaşım var vakit çok geç olmasa arayıp sorcam.o derece merak ettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hem güldüm hem iğrendim böğğ.ama heyecanlandığında yapıyo sanki.farkında bile değil bence yaptığının.psikologlar bir el atsa buna ve konu sahibinin eşine.çok merak ettim nasıl bir çocukluk geçirmişler ve neye tepki olarak bunu geliştirmişler.psikolog bir arkadaşım var vakit çok geç olmasa arayıp sorcam.o derece merak ettim

Haddime değil ama konu sahibinin eşi belki çocukken dikkat çekmek için yapıyordu, sonra alışkanlık olmuştur.. videodaki tip te dediğiniz gibi heyecandan ama adam sanırım kendine aşık, koltuk altını kokluyo yaa:27:

Haddime değil ama konu sahibinin eşi belki çocukken dikkat çekmek için yapıyordu, sonra alışkanlık olmuştur.. videodaki tip te dediğiniz gibi heyecandan ama adam sanırım kendine aşık, koltuk altını kokluyo yaa:27:

puhh maymun cinsinden o ya onlardada öle bi hareket var ya :D

psikologluk bir durum yok demişsiniz ama muhtemelen sizin şuan farkedemediğiniz birşeyler yaşamıştır geçmişte.
çocukluğunda bir dönem kardeşimde olmuştu. tik gibi bişey aslında. ilgi çekmek için yapıyor, görmemezlikten gelin dedi doktor. bizde öle yaptık, hakikaten bir süre sonra geçti.
siiznki farklı tabi, artık çocukluğu geçmiş. zamanla alışkanlık olmuş.
ama iş burda iyi bir doktor bulabilmek ve ondan yardım istemekte.

sen bi sor da sonra bizi de bilgilendir çok seviniriz. hakikaten bende merak ettim

İlk fırsatta:) ama şimdi çocukluğuna inmem için hastayla konuşmam der kesin:)

ben bişiler buldum:1::1::1: LÜTFEN YEMEKTEN ÖNCE OKUMAYINIZ

Çocuklarda Sümük Yeme: Avusturya’daki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi.

Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger “Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir.

Tıbben de çok yararlıdır.

Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır yenmesinde sanıldığı gibi zararlı değildir” diye konuştu.

MENDİLLE DEĞİL PARMAKLA

Burnun parmakla karıştırılmasının “mekanik bir temizlik” olduğunu belirten Doktor Bischinger parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi.

Son düzenleme:
Back
X