Yok canım çok teşekkür ederim.İnşallah çok mutlu olursun. Ne halleri varsa görsünler bırak, karekterleri ortada. Bu insanlarla uğraşmak seni daha çok yıprtatırdı. Çocuk falan yok dimi?
Sağol canım iyi cesaretliymisim :) gerçekten..yapacak başka biseyim kalmamıştı..Ay eski konunu okudum hatırladım seni. Valla varya bugün çık kafa dağıt kutlama yap. Bu adamdan bi halt olmazmış. Helal olsun ki sana boşanmışsın.
Cok teşekkür ederim sizlerde mutlu olun hep inşallah..Evet kin nefret yük olur ama kardeşim bogrumde bir tas oluştu ki inşallah zamanla gider...İnşallah bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olursunuz.
Başkasına tuttuğunuz kin öfke size yük olur.
Tüm öfke ve kininizi geçmişte bırakın ve kalan hayatınıza daha hafif devam edin.
Bilemedim ki canım su an mutlular..ama inşallah son gülen iyi güler olur..çok canım i yaktı..mutsuz eden insan mutlu olamaz sen hiç dert etme. o gerine gerine gezdiği kızlardan öyle bir tokat yer ki feleği şaşar
İnşallah zamanla geçer. Neler neler unutulmuyor. Eminim sizin karşınıza da sizi çok mutlu edecek biri çıkarCok teşekkür ederim sizlerde mutlu olun hep inşallah..Evet kin nefret yük olur ama kardeşim bogrumde bir tas oluştu ki inşallah zamanla gider...
Teşekkür ederim hayırlı Allah korkusu olan biri olur inşallah ..çok naziksiniz :)İnşallah zamanla geçer. Neler neler unutulmuyor. Eminim sizin karşınıza da sizi çok mutlu edecek biri çıkar
Teşekkür ederim ...o kizdanda korkar o ..ömrü boyunca korkuyla yasicak ezik yasicak bunu gayet iyi biliyorum..Hiç arkanıza bakmayın eski konunuzu okudum oadamdan bicacik olmaz şimdi sevgilisiyle mutlu olur tabi bakalım evlenince ne olacak kız gelir burda konu açar size mutluluklar
Teşekkür ederim ilginiz için...çabuk geçer onla biliyorum..adamın herseyini boğazında bırakır..Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hep mutlu ol o eski kocan olacak adamda bugün mutlu olur yarın mutlu olur canım cicim ayları çabuk geçer
Allah beni unutması için karşısına bir başka kız çıkarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?