Beni merak edenlere..bitti

batlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
630
1.296
63
Bugün bosandik..İki dakika bile sürmedi suratına bile bakmadım... Ama hala su hincimi alamadım ...hele ki sevgili yapmıştı kendine daha boşanmadan..Yapamadım arkadaşlar alamadım hincimi..bütün yasadiklarimiz onun yanına kar kaldı..o kadar dua etmiştim ona da kendime de ama ben bu karaktersizligi hiç haketmedim..saygimi hiç bozmadim bu evrede ..ama bogrume bir tas oturdu..ona duayi kendimden fazla etmiş olmalıydım ki Allah beni unutması için karşısına bir başka kız çıkarmış el ele her yerde geziyorlarmis kızlar..Öyle yani yandı yandı canımda bunla son olsun inşallah..buda burda kalsın..

İnşallah çok mutlu olursun. Ne halleri varsa görsünler bırak, karekterleri ortada. Bu insanlarla uğraşmak seni daha çok yıprtatırdı. Çocuk falan yok dimi?

Bu arada bana hiç pes etmeden yardım eden eceezgi arkadaşıma herkesin gözü önünde teşekkür etmek istiyorum..Allahım gönlüne göre versin muradini..hiçbir şey tesadüf değildir hayatta Allahın bana yolladığı bir destek,can oldu ..Allahım kimseye zor zaman vermesin ama olunca da herkese yardım için eceezgi gibi güzel insanlar versin..

İnşallah bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olursunuz.
Başkasına tuttuğunuz kin öfke size yük olur.
Tüm öfke ve kininizi geçmişte bırakın ve kalan hayatınıza daha hafif devam edin.
Cok teşekkür ederim sizlerde mutlu olun hep inşallah..Evet kin nefret yük olur ama kardeşim bogrumde bir tas oluştu ki inşallah zamanla gider...

Cok teşekkür ederim sizlerde mutlu olun hep inşallah..Evet kin nefret yük olur ama kardeşim bogrumde bir tas oluştu ki inşallah zamanla gider...
İnşallah zamanla geçer. Neler neler unutulmuyor. Eminim sizin karşınıza da sizi çok mutlu edecek biri çıkar

Hiç arkanıza bakmayın eski konunuzu okudum oadamdan bicacik olmaz şimdi sevgilisiyle mutlu olur tabi bakalım evlenince ne olacak kız gelir burda konu açar size mutluluklar

Hiç arkanıza bakmayın eski konunuzu okudum oadamdan bicacik olmaz şimdi sevgilisiyle mutlu olur tabi bakalım evlenince ne olacak kız gelir burda konu açar size mutluluklar
Teşekkür ederim ...o kizdanda korkar o ..ömrü boyunca korkuyla yasicak ezik yasicak bunu gayet iyi biliyorum..

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hep mutlu ol o eski kocan olacak adamda bugün mutlu olur yarın mutlu olur canım cicim ayları çabuk geçer

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hep mutlu ol o eski kocan olacak adamda bugün mutlu olur yarın mutlu olur canım cicim ayları çabuk geçer
Teşekkür ederim ilginiz için...çabuk geçer onla biliyorum..adamın herseyini boğazında bırakır..

herkesin bir hayat dersi var. umarım dersini güzel yorumlarsın ve bir daha o karakterde bir adama selam bile vermezsin. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Allah seni ondan daha da mutlu etsin. Kimsenin mutsuzluğu üstüne mutluluk kurulmaz. Rabbim sana yapılan haksızlığın hesabını er ya da geç alır !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…