Beni ne zaman anlayacak

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
bebeğim 47 günlük oldu sürekli onunla konuşuyorum ara ara gülüyor ama çok nadir bunun dışında pek uyanıkken oyalanmıyor sürekli ağlıyor kucağıma alıp evi gezdiriyorum böyle 2 dk anca duruyor sınra yine sıkılıp ağlıyor ne zaman beni anlamaya başlayacak ya da başlaması mı gerekirdi. Mesela ona oyunlar yapıyorum konuşuyorum bol bol oyuncak gösteriyorum ama çok ilgisini çekmiyor. Ne yapacağım

Yaaa bende uyandırıp konuşmaya çalışıyorum belki de o yüzden bağırıyor:-( ya şaka gibiyim belki de o uyumak istiyor ben konuşmayım gülsün diye beklerken ağlatıyorum tatlışı:-) yalnız harbi daha çıkarmakta zorluk çekiyor o kadar küçücük k yani bense beler bekliyorum bir bilsen:-)

İstemsızce güldüm kusura bakmayın. Hıc mı okumadınız bı yerlerden ay ay bebek gelısımı vs
Bırakın ufacık bebegı uyusun uyusunkı büyüsün.

2.ayı doldurması gerekli diye biliyorum.
yanlış biliyor da olabilirim ama yakın zamanda doğum yapan arkadaşımın ki 2. aydan sonra tepki vermeye başlamıştı.
henüz çok küçük.laftan anlamaz:))
ama siz yinede konuşun.:)bir kaç haftaya tepki verir büyük ihtimal

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Alemsiniz yaaa...
İyi ki ‘niye yürümüyor?’
Diye sormamışsınız:))))

Hahaha:KK70:aslında biraz daha zorlasaydım onu bile diyebilirdim. Çünkü nette bebeklerin basma refleksi vardır sonra unuturlar yazıyordu anneme dedim bizimkisi tam basmıyor bir sorun mu var diye annecim sen bir kafayı baktır kızım seninkinde bir sorun olabilir dedi:KK70::KK70: kadın bıktı benden

İstemsızce güldüm kusura bakmayın. Hıc mı okumadınız bı yerlerden ay ay bebek gelısımı vs
Bırakın ufacık bebegı uyusun uyusunkı büyüsün.
Aslında okudum çoğu yerde agular ses çıkarır diyor da :KK70:benimkisi hiç oyalanmayınca hemen bir telaşe aldım elimde değil:mad:

Hahaha:KK70:aslında biraz daha zorlasaydım onu bile diyebilirdim. Çünkü nette bebeklerin basma refleksi vardır sonra unuturlar yazıyordu anneme dedim bizimkisi tam basmıyor bir sorun mu var diye annecim sen bir kafayı baktır kızım seninkinde bir sorun olabilir dedi:KK70::KK70: kadın bıktı benden
Valideyi tebrik ediyorum...
Güzel demiş:))))

2.ayı doldurması gerekli diye biliyorum.
yanlış biliyor da olabilirim ama yakın zamanda doğum yapan arkadaşımın ki 2. aydan sonra tepki vermeye başlamıştı.
henüz çok küçük.laftan anlamaz:))
ama siz yinede konuşun.:)bir kaç haftaya tepki verir büyük ihtimal
Yaa inşallah biran önce o zamanlar gelir karşısında konuşurken kendimi deli gibi hissediyorum:-) şuan 7 haftalık oluyoruz o zaman bir hafta 10 gün gibi bir süremiz var dahadançok varmış :KK34:

Bebeğinizle geçirdiğiniz her anın tadını çıkarın...
Özleyeceksiniz zira şimdiki hallerini...
Yani aslında her güzel şey gibi bu günlerde geçecek ve ben keşke diyerek bakacağım olabildiğince onu kokluyorum kucağımda taşıyorum sıkıyorum :KK70:ve bazı gereksiz sorularla bugünleri sıkıcı hale getiriyorum kendime haklısın ama değerini bilmek lazım sonrası için

Yaa inşallah biran önce o zamanlar gelir karşısında konuşurken kendimi deli gibi hissediyorum:-) şuan 7 haftalık oluyoruz o zaman bir hafta 10 gün gibi bir süremiz var dahadançok varmış :KK34:
daha çok minik ama:) her çocuğa göre değişebilir belki .zaten aylık kontrolleri vardır.orada anlatin her ay olan gelişmeleri.
sağlık ocağı , çocuk doktorları asi kontrollerinde mutlaka bilgi alın , bilgi verin.aklınıza bişey takilmasin.
sağlıkla buyutun evladinizi.:)

daha çok minik ama:) her çocuğa göre değişebilir belki .zaten aylık kontrolleri vardır.orada anlatin her ay olan gelişmeleri.
sağlık ocağı , çocuk doktorları asi kontrollerinde mutlaka bilgi alın , bilgi verin.aklınıza bişey takilmasin.
sağlıkla buyutun evladinizi.:)
Doktorumuza çok soru sorduğum için bunları sormaya utandım adam bunalmıştı artık ama bu sefer mutlaka soracağım. Aklıma takılıyor her şey gibi bu da takılıyor :-) teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla büyütelim

Back
X