yorumlar genelde "aa bu nasıl nitelendirme şekli önemli olan iç güzelliği" "kıro diye küçümseme" "kendini beğenmişsin, bu ne burnu büyüklük" şeklinde.
hiiiç samimi bulmadım
hanginiz sivri burun ayakkabısı olan bi erkekten çok hoşlanır?
kaçınız iki kelimeyi bir araya getiremeyen, yapıyom ediyom geliyom diye konuşan bi erkeği ister?
para olayı da koç sabancı olsun ciple gezsin olayı değil, size bir çiçek alıcak parası bile olmayan erkeği mi, geçinebilecek belli bir düzeyi olan erkeği mi istersiniz?
melek bile olsa kahvehaneye takılan, kir pas içinde dolaşan, futbol muhabbeti dışında konu açamayan erkekle yapabilir misiniz?
yani bırakın arkadaşlar... hepimizin var "düzgün karakter, dürüstlük" dışında "şöyle giyinsin" "kıro olmasın" "burnu şöyle olsun gözü böyle olsun" gibi kriterleri... bu da şımarıklık değil! iyi kalpli ve dürüst olan her erkekle sevgili olalım o zaman. topik üzerinden başkalarına ne kadar insancıl olduğunu gösterme çabasına girmesin bence kimse:) (üstüne alınan alınsın)
konu sahibi arkadaşım, benim cevabıma gelince tamamıyla şans... hiç ummadığın kızlara ne erkekler bakıyor. ben artık sinirlenmeyi bıraktım böyle şeylere, kabullendim. yoksa sinir dayanmıyor gerçekten. tamamen şans, kısmet bunlar. mantıkla, kişilikle, şunla bunla zerre alakası yok.