beni neden genelde kro tipler buluyor anlamadım:@

Burnundan dolayı oluyor canım. Benimde başıma geldi. Estetik yaptırdım. Şimdi mıknatıs gibiyim paralı pullu hepsini çekiyorum.

Töbe töbe yaaaa :27:

yorumlar genelde "aa bu nasıl nitelendirme şekli önemli olan iç güzelliği" "kıro diye küçümseme" "kendini beğenmişsin, bu ne burnu büyüklük" şeklinde.

hiiiç samimi bulmadım:1:

hanginiz sivri burun ayakkabısı olan bi erkekten çok hoşlanır?
kaçınız iki kelimeyi bir araya getiremeyen, yapıyom ediyom geliyom diye konuşan bi erkeği ister?
para olayı da koç sabancı olsun ciple gezsin olayı değil, size bir çiçek alıcak parası bile olmayan erkeği mi, geçinebilecek belli bir düzeyi olan erkeği mi istersiniz?
melek bile olsa kahvehaneye takılan, kir pas içinde dolaşan, futbol muhabbeti dışında konu açamayan erkekle yapabilir misiniz?

yani bırakın arkadaşlar... hepimizin var "düzgün karakter, dürüstlük" dışında "şöyle giyinsin" "kıro olmasın" "burnu şöyle olsun gözü böyle olsun" gibi kriterleri... bu da şımarıklık değil! iyi kalpli ve dürüst olan her erkekle sevgili olalım o zaman. topik üzerinden başkalarına ne kadar insancıl olduğunu gösterme çabasına girmesin bence kimse:) (üstüne alınan alınsın)

konu sahibi arkadaşım, benim cevabıma gelince tamamıyla şans... hiç ummadığın kızlara ne erkekler bakıyor. ben artık sinirlenmeyi bıraktım böyle şeylere, kabullendim. yoksa sinir dayanmıyor gerçekten. tamamen şans, kısmet bunlar. mantıkla, kişilikle, şunla bunla zerre alakası yok.

Senin bahsettiğin ile bu konu çok farklı şeyler arkadaşım. Mesela ben spor giyinen erkeği severim, bir başkası resmi giyineni. Bu kriter değil bir istektir. Sevgilim spor giyinmese hayır kriterlerime uymuyorsun mu diyeceğim. Zaten kim kendine dürüst olmayan karaktersiz bir insan ister ki bunlar bile kriter sayılmaz genel istekler olduğu için. Zengin olsun- osu olsun- busu olsun diye önünüze at gözlüğü takarsanız sapık ve kıroların bulması da normaldir. Kim neye göre kıro? Zengin çocukları sizin " Benim komşu kzı" muhabbetinizi çok kıro buluyor da olabilir.:ssz:

aslında yapı olarak ben düzgün biriyim.öyle derler yani..ama genelde bana böyle sapıklık düşünen yada durumu olmayan insanlar denk geliyo genelde.sinir oluyorum ya bu duruma.acaba bende mi şans yok anlamadım?..bizim bir komşu kızı vardı nerde düzgün insan paralı pullu ne bileyim dürüst filan hep buna denk gelirdi.acaba sorun bende mi diyorum.kız bomba gibiydi mesela.ben öyle değilim pek açıkcası.zayıfım ne biliyim burnum da çok güzel değil mesela.ondan mı kaynaklanıyo diyorum??mesela arkadaşlarımlada vakit geçiremiyorum.kimse arayıp sormuyo.ilk başlarda çok iyi geçiniyoruz sonra herkes kabuğuna çekiliyo sanki...ben de sıkıldım her iki durumdan da fikri olan varsa dert ortağım olsun lütfenn ..

valla ben senin ne demek istediğini çok iyi anladım, günlük hayatta arkadaş arasında da böyle konuşuruzda nedense kk da böyle yazında herkes (yine arkadaş arasındaki laflara söylüyorum) ingiliz asilzadesi kesilir.:27::27:
keşke daha farklı bi dille yazsaydın o zaman herkes konuya odaklanırdı, neyse...
konuya gelirsek seni bulmasının sebebi bence bu tiplerden korkuyor olman
yani sen bu tipler beni bulursa diye tedirgin oldukça seni buluyor işte, bence bu tedirginliğinden vazgeç, bu tipler sana yaklaırsa nazikçe reddet ama dışlama, onlarıda öyle kabul et yani
bende diğer arkadaşlara da katılıyorum ortamını değiştir

en önemliside ama en önemlisi kendini geliştir, bence gerçekten kalite bi partner bulmanın burunla saçla hiç alakası yok

Son düzenleme:
arkadaşlarımla samimi olamıyorum gibi birşey demişssin ya. acaba sende de bi soğukluk olabilir mi. belkii senin de aramak mesaj atmak gibi birşeyler yapman gerekiyodur. çünkü bi taraf yakınlık göstermeyince yada soğuk olunca arkadaşlık ta bi yere kadar samimiyete dönüşüyo.

yorumlar genelde "aa bu nasıl nitelendirme şekli önemli olan iç güzelliği" "kıro diye küçümseme" "kendini beğenmişsin, bu ne burnu büyüklük" şeklinde.

hiiiç samimi bulmadım:1:

hanginiz sivri burun ayakkabısı olan bi erkekten çok hoşlanır?
kaçınız iki kelimeyi bir araya getiremeyen, yapıyom ediyom geliyom diye konuşan bi erkeği ister?
para olayı da koç sabancı olsun ciple gezsin olayı değil, size bir çiçek alıcak parası bile olmayan erkeği mi, geçinebilecek belli bir düzeyi olan erkeği mi istersiniz?
melek bile olsa kahvehaneye takılan, kir pas içinde dolaşan, futbol muhabbeti dışında konu açamayan erkekle yapabilir misiniz?

yani bırakın arkadaşlar... hepimizin var "düzgün karakter, dürüstlük" dışında "şöyle giyinsin" "kıro olmasın" "burnu şöyle olsun gözü böyle olsun" gibi kriterleri... bu da şımarıklık değil! iyi kalpli ve dürüst olan her erkekle sevgili olalım o zaman. topik üzerinden başkalarına ne kadar insancıl olduğunu gösterme çabasına girmesin bence kimse:) (üstüne alınan alınsın)

konu sahibi arkadaşım, benim cevabıma gelince tamamıyla şans... hiç ummadığın kızlara ne erkekler bakıyor. ben artık sinirlenmeyi bıraktım böyle şeylere, kabullendim. yoksa sinir dayanmıyor gerçekten. tamamen şans, kısmet bunlar. mantıkla, kişilikle, şunla bunla zerre alakası yok.

Burada konu sivri ayakkabılı, kahvede takılan pasaklı insanlar değil zaten.. Konu sahibi derdini '' İstediğim gibi biri karşıma çıkmıyor '' dese tamam. Ama hep krolar, fakirler falan.. Kimsenın kımseye kro, yada fakir gibi sözcükler kullanması haddi değil.. Kimse bu dünyada dört dörtlük değil.. Belkıde o kro lakabı taktığı insanlarda onu kro olarak görüyor.. Nerden biliyorsunuz ?

bence sizin sevmeye gönlünüz henüz yok...

bir şeyleri de düzeltebilmek sizin elinizde diye düşünüyorum...
hayallerinizdeki o 4+4 lük erkeği bir kenara bırakıp karşısınıza çıkanları oldukları gibi sevmeye çalışsanız her şey daha güzel olur...

zamanla düzelebilmesi genellikle mümkün olan konular bunlar ve boşuna problem ediyorsunuz...

fakir ve kıro dediğin kişiler demek ki seni kendilerine denk görüyorlar ki yaklaşıyorlar.
arkadaş çevren de seni bir müddet sonra terk ettiğine göre bence hatayı nerde yapıyorum diye bir düşünmelisin
kendine olduğundan daha çok değer veriyor kendini abartıyor olabilir misin acaba:26::26::26:

Şu durumu kro-fakir-sapık diye değil de; kriterlerine uymayanlar olarak düzenlesek daha az kırıcı olur sanırım. Çünkü, bu kavramlar kişiden kişiye değişiklik gösterecek türden kavramlar. Kro; ama neye göre, kime göre? Fakir; kime göre, neye göre fakir? Umarım anlatabilmişimdir derdimi.
Sorunun temeline gelecek olursak şayet,
Her insanın kriterleri, ilişkiden beklentileri farklıdır. Sana uygun olan insan hala karşına çıkmadıysa daha zamanı var demektir. Ama şu da var ki, beklentilerini ne kadar yüksek tutarsan ilişki ya da kısmetlerinden elektrik alman da o kadar güçleşir. :)

"Hep kırolar beni buluyo yaaa..."
"Hep kısa boylular beni buluyor yaaa"
"Hep benliler beni buluyor yaaa"
"Nerde orta terk var beni buluyor yaaa"

diyen arkadaşım şimdi bunların toplamıyla evli, hem de mutlu. İnsanoğlunun her istediği önünde fıs diye olmuyor. "Kıro" diye tabir ettiğin biri gelip arkadaşlık teklif ederse kabul etmezsin olur biter.

Bir amca kızı var 17 yaşında. Kendi sülalesinin erkekleri, babaannemin kız kardeşi oğluna istiyor onu.
Kız biraz kilolu ama iri,yeşil gözleri var. Gerçekten güzel ve kumral.

Teyzemin kızı var. 15 yaşında. Gözler açık kahverengi. Saçları altın sarısı gibi. Ama kapalı.
Yine de gel gör ki yaşadığı ülkedeki komşularıda talip, köydeki akrabaları da. Benim öz mü öz amcamda.

Şimdi ben ne yapayım? Aynaya baktığımda güzel hissediyorum kendimi.
Ama onlar kadar güzel degilim. Üzmüyor mu insanı üzüyor ama haşa Allah yaratmış bize ne laf düşer.

Annemler, yengemler.. bir araya gelir onları konuşur. Bende mal mal dinlerim.
Arada bir anneme kızında maşallah çok güzel diye iltifat etseler bile dalga geçiyorlar zannediyorum.
Artık o kadar inandım ki çirkin olduğuma. Usandım artık. Anneme korkudan soramıyorum bile.
Ben çok mu çirkinim diye. Sorduğumda off kızım diyor sadece.

Çaresi yok. Maalesef yok. O komşu kızın bir gün gidecek. Görmeyeceksin bile belki bir daha.
Ama ben kuzenlerimi ömür boyu göreceğim.

Son düzenleme:
fakir insanları böyle aşağılamaya devam edersen tabiki böyle olur güzelim .. durumu yok ne demek ? sen adamın parası için mi adamla birlikte olacaksın..

Back
X