- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi sensiz_olmazki5
insanları katagorilere ayırmaktan vazgeçersen daha güzel ilişkiler kurabilirsin....
mutluluklar....
mutluluklar....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorumlar genelde "aa bu nasıl nitelendirme şekli önemli olan iç güzelliği" "kıro diye küçümseme" "kendini beğenmişsin, bu ne burnu büyüklük" şeklinde.
hiiiç samimi bulmadım
hanginiz sivri burun ayakkabısı olan bi erkekten çok hoşlanır?
kaçınız iki kelimeyi bir araya getiremeyen, yapıyom ediyom geliyom diye konuşan bi erkeği ister?
para olayı da koç sabancı olsun ciple gezsin olayı değil, size bir çiçek alıcak parası bile olmayan erkeği mi, geçinebilecek belli bir düzeyi olan erkeği mi istersiniz?
melek bile olsa kahvehaneye takılan, kir pas içinde dolaşan, futbol muhabbeti dışında konu açamayan erkekle yapabilir misiniz?
yani bırakın arkadaşlar... hepimizin var "düzgün karakter, dürüstlük" dışında "şöyle giyinsin" "kıro olmasın" "burnu şöyle olsun gözü böyle olsun" gibi kriterleri... bu da şımarıklık değil! iyi kalpli ve dürüst olan her erkekle sevgili olalım o zaman. topik üzerinden başkalarına ne kadar insancıl olduğunu gösterme çabasına girmesin bence kimse:) (üstüne alınan alınsın)
konu sahibi arkadaşım, benim cevabıma gelince tamamıyla şans... hiç ummadığın kızlara ne erkekler bakıyor. ben artık sinirlenmeyi bıraktım böyle şeylere, kabullendim. yoksa sinir dayanmıyor gerçekten. tamamen şans, kısmet bunlar. mantıkla, kişilikle, şunla bunla zerre alakası yok.
Burnundan dolayı oluyor canım. Benimde başıma geldi. Estetik yaptırdım. Şimdi mıknatıs gibiyim paralı pullu hepsini çekiyorum.
Töbe töbe yaaaa![]()
Nerede yaptırdın söyle bizde gidelim.Zengin yakışıklı kocaları hep kendine saklama
![]()
aslında yapı olarak ben düzgün biriyim.öyle derler yani..ama genelde bana böyle sapıklık düşünen yada durumu olmayan insanlar denk geliyo genelde.sinir oluyorum ya bu duruma.acaba bende mi şans yok anlamadım?..bizim bir komşu kızı vardı nerde düzgün insan paralı pullu ne bileyim dürüst filan hep buna denk gelirdi.acaba sorun bende mi diyorum.kız bomba gibiydi mesela.ben öyle değilim pek açıkcası.zayıfım ne biliyim burnum da çok güzel değil mesela.ondan mı kaynaklanıyo diyorum??mesela arkadaşlarımlada vakit geçiremiyorum.kimse arayıp sormuyo.ilk başlarda çok iyi geçiniyoruz sonra herkes kabuğuna çekiliyo sanki...ben de sıkıldım her iki durumdan da fikri olan varsa dert ortağım olsun lütfenn ..
yorumlar genelde "aa bu nasıl nitelendirme şekli önemli olan iç güzelliği" "kıro diye küçümseme" "kendini beğenmişsin, bu ne burnu büyüklük" şeklinde.
hiiiç samimi bulmadım
hanginiz sivri burun ayakkabısı olan bi erkekten çok hoşlanır?
kaçınız iki kelimeyi bir araya getiremeyen, yapıyom ediyom geliyom diye konuşan bi erkeği ister?
para olayı da koç sabancı olsun ciple gezsin olayı değil, size bir çiçek alıcak parası bile olmayan erkeği mi, geçinebilecek belli bir düzeyi olan erkeği mi istersiniz?
melek bile olsa kahvehaneye takılan, kir pas içinde dolaşan, futbol muhabbeti dışında konu açamayan erkekle yapabilir misiniz?
yani bırakın arkadaşlar... hepimizin var "düzgün karakter, dürüstlük" dışında "şöyle giyinsin" "kıro olmasın" "burnu şöyle olsun gözü böyle olsun" gibi kriterleri... bu da şımarıklık değil! iyi kalpli ve dürüst olan her erkekle sevgili olalım o zaman. topik üzerinden başkalarına ne kadar insancıl olduğunu gösterme çabasına girmesin bence kimse:) (üstüne alınan alınsın)
konu sahibi arkadaşım, benim cevabıma gelince tamamıyla şans... hiç ummadığın kızlara ne erkekler bakıyor. ben artık sinirlenmeyi bıraktım böyle şeylere, kabullendim. yoksa sinir dayanmıyor gerçekten. tamamen şans, kısmet bunlar. mantıkla, kişilikle, şunla bunla zerre alakası yok.
Takıldığın ortamları ve insanları değiştirebilirsin
Ya da kendini sürekli yanlış kişiler seçiyosan sende de hata olabilir