Erkekler hep dengi kızları ararlar. Maddi yönden tip yönünden eğitim yönünden. Ben iş yerimdeki bir kardeşime güzel bir kız göstermiştim bana dediği abla o kız benim gibi garibana bakar mı oldu. Yine başka bir arkadaşımla aynı muhabbeti yaptığımda cevap benzer olnmuştu. Yani kendinden üst seviyede bir kız bulup ezilmek istemezler. Davul dengi denginedir kardeşim. Benim edindiğim tecrübe bu.
Yakışıklı çocuk gidip güzel kız ister, zengin çocuğun zaten orta seviye ile işi ne. O yine zengin ortamlara giriyor ee ordan kız buluyor.
Sana böyle insnalar geliyorsa kusura bakma sende o seviyedesin. Yani tip olarak onlara hitap ediyorsun demekki. O dediğin tipler daha güzellerine, zenginlerine bakmak istemez mi ama cesaret edemiyorlar, olmayacak duaya amin demek istemiyorlar ve kendiyle eşit gördükleri kişiye yani sana geliyorlar.,,,
Zengin koca rayacağına bence biraz kendini geliştir, eğitimin iyi seviyede olsun, daha üst düzey işlere yani eğitim seviyesi refah seviyesi yüksek ortamlara girersin. Satış danışmanlığı gibi işlerde çok beyefendi kişiler bulmazsınb canım. O firmacıların ne durumda olduklarını ben biliyorum çünkü bir zaman onlarla çok çalışmıştım.