beni neden genelde kro tipler buluyor anlamadım:@

neyse ben anlatamadım kendimi.yani benim kafamdaki insan karşıma çıkmıyo demek istedim.hayalimdeki erkek anlamında

Evet kötü bir anlatım olmuş. Eğer derdin belli bir meslek sahibi olan bir erkekse; kriter budur. Zenginlik, fakirlik bunlar hep geçici durumlar.. Kıro diye aşağılaman da yanlış. Sonuçta kimse mükemmel değil elbet seninde davranışlarında, giyiminde insanların beğenmedi bir şeyler vardır. Kaldı ki kıroluk da görecelidir..

canım senin tipin çevren gitim tarzın vb nasıl ki onu bi söyleseydin daha iyi olurdu şimdi seni nasıl biri olduğunu bilmeden nası yorum yapıcaz ki

kaç yaşındasınız, eğitiminiz nedir, nerde çalışıyorsunuz , ne kadar maaş alıyorsunuz, aileniz nasıl yani eğitimleri maddi durumları, nerde oturuyorsunuz bunları bilirsek yardımcı olabiliriz. Bu işler kısmet işi falan denmiş ama benim gördüğüm herkes kendi gibi insanları buluyor. Kendisine uyanları beğenmeyenler de yalnız kalıyor malesef.

Bence burnunu yaptır, biraz kilo al, spor yap, selülit falan varsa hallet!, gögüsler küçükse silikon taktır,kıl problemin varsa epilasyon yaptır, yemek yapmayı iyi ögren, zengin zenginle evlenmek ister( paraya ihtiyacı oldugundan değil, sen onunla parası için evlenme diye) bi meslek sahibi ol, para kazan bir jeep al veeeeeeeeeeeeeeeeeee komşu kızın eski sevğililerine takıl , madem kız onları çekiyor, hepsiyle evlenecek değilya :P :P :P
haaa bütün bunları 26-27 yaşından önce hallet, sonra fakiride kaçırırsın
.
.
.
.
.
.
.
.
.Kızmayın biraz takılayım dedim :)))))))))))))))))

tabi kibar,görgülü,yakışıklı,seni çok seven zengin oğlu zenginn vs...
adam çalışıp çalışıp bi kadın alsın yedirsin dimi oda güzel....
bunların hepsini herkes ister....
olsun sen gayret göster kesin bulunacann..

Kalıplaşmış insan kafasındaki blokajlar(sıfata göre insan yargılama,görünüşle kişilik analizi)yıkılmadıkça bir çok şeyin yaşanmadan tüketildiğine tanık olacağız..

bu durumdan rahatsızsanız ortamınızdan kaynaklanıyordur ve sizi kendilerine yakın gördükleri için sizi buluyorlardır.size göre size uzak olan insanlarla baştan hiç diyaloga girmeyin.ve en önemlisi kendinizi geliştirin.

ne demek istediğini anladım galiba?? onlara hep öyleleri denk geliyorda neden bana böyleleri diyosun... o zaman imajını çevreni değiştir takıldığın ortamı değiştir

birgün elbet karşına istediğin gibi biri çıkacaktır
bence sen bunları düşünme oku meslek sahibi ol kendine yeni ortamlar yarat kendini geliştir gerisini de zamana bırak
bu işler biraz da kader kısmet ve şans işi unutma:34:

Belki de sorun sizin burnunuz zayıflığınız falan değildir...
Sizin insanları "fakir, kıro, sapık..." gibi sınıflandırmanızdan haberdarlardır kimbilir?
Bir de çevrenizdeki arkadaşlarınızın sizden uzaklaşıyormuş..Bence biraz pozitif sosyal olmaya çalışın tip herşey değil..

aslında yapı olarak ben düzgün biriyim.öyle derler yani..ama genelde bana böyle sapıklık düşünen yada durumu olmayan insanlar denk geliyo genelde.sinir oluyorum ya bu duruma.acaba bende mi şans yok anlamadım?..bizim bir komşu kızı vardı nerde düzgün insan paralı pullu ne bileyim dürüst filan hep buna denk gelirdi.acaba sorun bende mi diyorum.kız bomba gibiydi mesela.ben öyle değilim pek açıkcası.zayıfım ne biliyim burnum da çok güzel değil mesela.ondan mı kaynaklanıyo diyorum??mesela arkadaşlarımlada vakit geçiremiyorum.kimse arayıp sormuyo.ilk başlarda çok iyi geçiniyoruz sonra herkes kabuğuna çekiliyo sanki...ben de sıkıldım her iki durumdan da fikri olan varsa dert ortağım olsun lütfenn ..

İnsanın kelimeleri kendini anlatır,düzgün bir insanın kelimeleri de düzgün olur.Açıkca düzgünlükle zenginliği tarif etmişsiniz,"kro" dediğiniz insanlar zengin olsa eminim ki en krosunu bile düzgün insan diye adlandırırdınız.Tabii ki her kadın maddi durumu,eğitimi,görgüsü kendine denk olan erkeği ister.O erkeğe denk olmanın formülünü de anlamak için alim olmak gerekmez.Bilgili,kültürlü,görgülü bir insanla beraber olmak isteyen bilgisini,kültürünü,görgüsünü arttırır ki o insan karşısına çıktığında iletişime bir katkısı olsun.Oturduğunuz yerden "onun var benim niye yok" demeyle olmaz bu işler.Arkadaşlarınız bile paylaşacak bir şey bulamıyorsa paylaşılacak yönlerinizi geliştirin.Kimse kendisine herhangi bir konuda katkısı olmayacak insanla vakit geçirmek istemez.Sizin için de geçerli bu,her şey emekle değerle sevgiyle olur.

Ya bulduğunuza layık değilsinizdir,ya bulduğunuz size layık değildir,ya da layığınızı bulmuşsunuzdur. :)

Erkekler hep dengi kızları ararlar. Maddi yönden tip yönünden eğitim yönünden. Ben iş yerimdeki bir kardeşime güzel bir kız göstermiştim bana dediği abla o kız benim gibi garibana bakar mı oldu. Yine başka bir arkadaşımla aynı muhabbeti yaptığımda cevap benzer olnmuştu. Yani kendinden üst seviyede bir kız bulup ezilmek istemezler. Davul dengi denginedir kardeşim. Benim edindiğim tecrübe bu.

Yakışıklı çocuk gidip güzel kız ister, zengin çocuğun zaten orta seviye ile işi ne. O yine zengin ortamlara giriyor ee ordan kız buluyor.

Sana böyle insnalar geliyorsa kusura bakma sende o seviyedesin. Yani tip olarak onlara hitap ediyorsun demekki. O dediğin tipler daha güzellerine, zenginlerine bakmak istemez mi ama cesaret edemiyorlar, olmayacak duaya amin demek istemiyorlar ve kendiyle eşit gördükleri kişiye yani sana geliyorlar.,,,

Zengin koca rayacağına bence biraz kendini geliştir, eğitimin iyi seviyede olsun, daha üst düzey işlere yani eğitim seviyesi refah seviyesi yüksek ortamlara girersin. Satış danışmanlığı gibi işlerde çok beyefendi kişiler bulmazsınb canım. O firmacıların ne durumda olduklarını ben biliyorum çünkü bir zaman onlarla çok çalışmıştım.

Erkekler hep dengi kızları ararlar. Maddi yönden tip yönünden eğitim yönünden. Ben iş yerimdeki bir kardeşime güzel bir kız göstermiştim bana dediği abla o kız benim gibi garibana bakar mı oldu. Yine başka bir arkadaşımla aynı muhabbeti yaptığımda cevap benzer olnmuştu. Yani kendinden üst seviyede bir kız bulup ezilmek istemezler. Davul dengi denginedir kardeşim. Benim edindiğim tecrübe bu.

Yakışıklı çocuk gidip güzel kız ister, zengin çocuğun zaten orta seviye ile işi ne. O yine zengin ortamlara giriyor ee ordan kız buluyor.

Sana böyle insnalar geliyorsa kusura bakma sende o seviyedesin. Yani tip olarak onlara hitap ediyorsun demekki. O dediğin tipler daha güzellerine, zenginlerine bakmak istemez mi ama cesaret edemiyorlar, olmayacak duaya amin demek istemiyorlar ve kendiyle eşit gördükleri kişiye yani sana geliyorlar.,,,

Zengin koca rayacağına bence biraz kendini geliştir, eğitimin iyi seviyede olsun, daha üst düzey işlere yani eğitim seviyesi refah seviyesi yüksek ortamlara girersin. Satış danışmanlığı gibi işlerde çok beyefendi kişiler bulmazsınb canım. O firmacıların ne durumda olduklarını ben biliyorum çünkü bir zaman onlarla çok çalışmıştım.

Hiyerarşik kakılmışlık birbirimize karşı oluşturduğumuz bir nevi manyetik kalkandır gibidir ve aslında haddini bil dercesine ortaya çıkmış toplumun bir dayatmasıdır ve bizler öyle kabul etmişiz ki bunu reddedilme,dışlanma,hor görülme,küçümsenme vb korkuları yaşamamak için kendimizi kısarak daracık hayatlar yaşamaya itilmişiz farkında olmadan,genellikle magazinsel ortamlarda sık rastlanılan şatafatlı hayatlar bilinç altımızda içsel bir eziklik büyütmemize sebep olmuş..

Back
X