Beni neler bekliyor bilmiyorum

kesenmakas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
1.518
1.379
Aslında herşey çok yolunda evliliğimizde. Çoğunlukla mutlu olduğumuzu da söylerim rahatlıkla. Ama bu akşam ipler koptu.
Son zamanlardan iletişim sorunu yaşıyoruz.
Ben gel birlikte vakit geçirelim istiyorum o bilgisayar başında mutfakta oluyor. Yada bir önceki konundan hatırlayan olabilir arkadaşı kuzeni, kuzeni geliyor beyimiz dışarı çıkıyor vs.
Bir süre önce cuma ve ctesi günleri program yapmayacağı konusunda anlaşmışık.
Yok olmadı. Bugün yemekten sonra yine arkadaşına gitti.
10 gündür birlikte vakit geçiremedik çeşitli nedenlerle. İhtiyacım var ona. Seviyorum özlüyorum.
Velhasıl bir Emrivaki ile gitti. Çok sıkıldım ve erken gelmesi için aradım saat on gibi. 11 de geleceğini söyledi. Delirdim ve tutamadım kendimi. Msj gönderdim, artık çok yorulduğmu, bıktığımı, artık dayanamadıgımı söyledim.
Özellikle de belirttim gelme eve, git hangi arkadaşınlaysan kal orda diye. Bencil olduğunu,kendi konforu haricinde hiç birşey düşünmediğini söyledim.
Evli olduğunu unutma, evli gibi davran yok davramayacaksan oturup konuşalım bitsin bu evlilik dedim. Cevap vermedi ama 1 saat sonra geldi eve.
Açmadım kapıyı. Defalarca telefon açtı, zili çaldı. Sonra msj gönderdi komedi gibi ''son şansın aç kapıyı ''diye. Ben açmayınca da k.valideme gitmiş.
K.v aradı kızım geri çay içelim diye. Gelmeyeceğimi söyledim. Tamam yavrum kocan burda dedi kapattık.

Şimdi msj çekiyor eşim ''gel dışarı çıkalım tam 14 Şubat havası var konuşalım''diye.
Ne yapmalıyım bilemiyorum. Şimdi çıkacağım ama doğru mu yanlış mı yaparım emin değilim

bu akşam nasıl davranırsın yorum yapamıyorum
ama tekrar aynı olayla karşılaşırsan aynısını yaşat ona
dır dır etmeye, mesaj çekmeye bir son ver
sen de dışarı çık, arkadaşlarınla buluş
sen de geç gel
son derece de neşeli ol
bırak o düşsün senin peşine
o desin sen evlisin diye
yok seni öyle kabul ediyorsa zaten birşeyler "eksik" demektir
seni öyle kabullenemezse o da kendine çeki düzen verir mecburen
:KK39:

bu akşam nasıl davranırsın yorum yapamıyorum
ama tekrar aynı olayla karşılaşırsan aynısını yaşat ona
dır dır etmeye, mesaj çekmeye bir son ver
sen de dışarı çık, arkadaşlarınla buluş
sen de geç gel
son derece de neşeli ol
bırak o düşsün senin peşine
o desin sen evlisin diye
yok seni öyle kabul ediyorsa zaten birşeyler "eksik" demektir
seni öyle kabullenemezse o da kendine çeki düzen verir mecburen
:KK39:
Konya da yaşıyorum arkadaşlarım evli çoğunlukla. Ben çıksam da çıkacak arkadaş bulamıyorum ki

Ben konyadayım gel bir zafer turu yapalım :KK53: saka bir yana bence git konus bi dinle bakalim ne diyecek.

Konya da yaşıyorum arkadaşlarım evli çoğunlukla. Ben çıksam da çıkacak arkadaş bulamıyorum ki

olsun
bulmuş gibi yap
eminim orada da alışveriş merkezleri vardır
AVM ler genelde 22:00'ye kadar açık oluyor
o dışarı çıkıyorum dediğinde
ben de çıkarım de
inanmazda çıkarsa
git bir AVM'ye çıkar çıkmazda "ben de çıktım" diye mesaj at
telefonunu kapatma! her aradığında sana ulaşsın, ama nerede olduğunu bilemesin
bütün mağazaları gez işte
2 kere yapsan, yeter de artar bence

Aslında herşey çok yolunda evliliğimizde. Çoğunlukla mutlu olduğumuzu da söylerim rahatlıkla. Ama bu akşam ipler koptu.
Ben gel birlikte vakit geçirelim istiyorum o bilgisayar başında mutfakta oluyor. Yada bir önceki konundan hatırlayan olabilir arkadaşı kuzeni, kuzeni geliyor beyimiz dışarı çıkıyor vs.
10 gündür birlikte vakit geçiremedik çeşitli nedenlerle. İhtiyacım var ona. Seviyorum özlüyorum.
Velhasıl bir Emrivaki ile gitti. Çok sıkıldım ve erken gelmesi için aradım saat on gibi. 11 de geleceğini söyledi. Delirdim ve tutamadım kendimi. Msj gönderdim, artık çok yorulduğmu, bıktığımı, artık dayanamadıgımı söyledim.
Özellikle de belirttim gelme eve, git hangi arkadaşınlaysan kal orda diye. Bencil olduğunu,kendi konforu haricinde hiç birşey düşünmediğini söyledim.
Evli olduğunu unutma, evli gibi davran yok davramayacaksan oturup konuşalım bitsin bu evlilik dedim. Cevap vermedi ama 1 saat sonra geldi eve.
Açmadım kapıyı. Defalarca telefon açtı, zili çaldı. Sonra msj gönderdi komedi gibi ''son şansın aç kapıyı ''diye. Ben açmayınca da k.valideme gitmiş.
K.v aradı kızım geri çay içelim diye. Gelmeyeceğimi söyledim. Tamam yavrum kocan burda dedi kapattık.

Şimdi msj çekiyor eşim ''gel dışarı çıkalım tam 14 Şubat havası var konuşalım''diye.
Ne yapmalıyım bilemiyorum. Şimdi çıkacağım ama doğru mu yanlış mı yaparım emin değilim
Çık bence canım konuşun bakalım ne anlatıcak, belki bencildir ama seviyo bence yoksa anasının evinde bu saatte yatar uyur aramazdı seni, git bakalım bundan sonra yine devam ederse süründürürsün :)

Sen seviyorsun, özlüyorsunn da o iskele kocası mı?
Onun da özlemesi, on gün içinde bi zahmet bi vakit geçirmeye kendiliğinden gelmesi lazım değil mi normal şartlarda, ben mi yamuluyorum?
Adam kaçıyor, sen kovalıyorsun, dolayısıyla adam gene kaçıyor gibi görünüyor buradan, fazla şımartmışsın.
Git geri al o şımartıkları, içine kaçsın hödük.

Çok kızdıysanız tavrınızda en azından 1 2 gün diretmekte fayda var.Öyle çok delirmediyseniz çıkıp konuşun tabi yani.Eşiniz sonuçta düşmanınız değil.

Şimdi dışarıdayız. Bizim konuya gelmedik henüz :KK43: İşi ile ilgili bir sıkıntısı varmış. İşten çıkartılması söz konusuymuş. :KK43:(

Sen seviyorsun, özlüyorsunn da o iskele kocası mı?
Onun da özlemesi, on gün içinde bi zahmet bi vakit geçirmeye kendiliğinden gelmesi lazım değil mi normal şartlarda, ben mi yamuluyorum?
Adam kaçıyor, sen kovalıyorsun, dolayısıyla adam gene kaçıyor gibi görünüyor buradan, fazla şımartmışsın.
Git geri al o şımartıkları, içine kaçsın hödük.
hödük :KK9: arayıp da bulamadığım kelime.

X