Beni rahatlatin kizlar lutfen

cansoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
68
0
36
İzmir
Merhaba kizlar benim derdim bana gore gercekten cok buyuk.. Hemen konuya giriyim.. Yeni bir ise basladim ve burda 3 ay calisicam.. Biz esimle ailesinin yakininda oturuyoruz ama Allaha sukur isyeri onu benim annemlerede yakin olan bir sehire gonderdi simdi is olarak tam iki ailenin ortasindayiz .. Annemlerle aramizda 1 saatlik yol var.. Simdi ikimizinde calistigi sehire tasinmak istiyoruz.. Sorun su bebegim var 1 yasinda annem bakiyor kaynanamlar bakiyordu sorunlar oldu annem bakiyor ama kizlar cok ozluyorum dayanamiyorum hasretine her hafta gidiyoruz yada birbucuk haftada bir gidiyoruz bir kac gun kaliyoruz zaten daha 3 hafta oldu ama ben hep agliyorum bebegim orda coook rahat ve mutlu ozluyor beni biliyorum ama tasinmak icin calismam lazim kizlar kendimi cok kotu hissediyorum ve suclu hissediyorum..

Merhaba,

Annesi ve babası şehir dışında çalıştığı için 6 yaşına kadar babaannesi ve dedesi tarafından büyütülmüş biri olarak, sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Ailenin yaşadığı yerle aranızda 1 saat varmış, bu oldukça kısa bir mesafe. Eğer bebeğini sık sık ziyaret edersen, ona sevdiğini hissettirip onunla kaliteli vakit geçirirsen çok büyük bir sorun olacağını zannetmiyorum. Benim annem de her fırsat bulduğunda yanıma gelirdi, hediyeler getirirdi. İşin özlem kısmı çok zor biliyorum, annem bazen hala anlatır çok özlüyordum seni, bazen dayanamayacak gibi oluyordum diye. Ama tabii şu da var, onlar daha uzak mesafede yaşıyorlardı bu yüzden gelip gitmesi zor olabiliyordu. Sense her hafta gidip birkaç gün kalabiliyormuşsun, canını sıkma, durumunuzu düzeltir düzeltmez(zaten 3 ay çalışman gerekiyormuş orada, çabucak geçer bu süre) kavuşursun bebeğine. Eminim annen de gözü gibi bakıyordur bebeciğe, hiiiç üzülme ve suçlu hissetme. Sonuçta fedakarlıkların çoğu çocuklar için yapılmıyor mu? O da büyüyünce anlayacaktır annesi, hatta belki hatırlamaz bile. :) Benim çocukluğumdan kalan en güzel hatıralardan biri de 4-5 yaşlarındayken anneme hediye diye yapıp gönderdiğim resimler, annem saklamış hepsini, arada sırada bakıp gülümsüyoruz beraber. :)

para biriktirmem lazım diyorsunuz belkim kendince haklısın ama ben bu tür şeylere çok karşıyım 1 yaşında daha o bebek sana çok ihtiyacı var ve senin terbiyenle yetiştirme tarzınla büyümeyeçek yanlış anlama annende kaç çocuk büyütmüş belkimde ama annenin çocukla ilişkisi çok farklı hem belkim seni çok özlüyo ama dile getiremiyo senin eksikliğini hissediyordur

1 Yasindaki bebegin yeri annesinin yanidir

Her ne kadar anneanne gozu gibi baksa da anne gibi olamaz
o cocuk annesinin kokusunu ozler

Bence bakici tutup cocugunuzu yaniniza getirin.
Cocugun kisilik gelisimi icin de onemli bir durum...

3 ay kısmını kaçırmisim kısa bir süre umarım kolayca atlatırsiniz bu süreci

1 saatlik yolu mu gidemiyorsunuz anlamadım annemle aramız 1 saat demişsiniz istanbul ankarada herkes kaç saat yol gidiyor

ben hergün işe gidip gelip 3 saatimi harcıyorum ulaşım mı yok peki?

1 saatlık yol gerçekten azmış okadar hasrete değmez

benim oğlumda 1 yaşında şimdilik çalışmıyorum kendım bakıyorum

gunde 1 saat kadar babanesıne bırakıyorum evımı toparlıyayım dıye

aşağıya ındığım gıbı boynuma sarılıyor 1 saatte bıle özlüyor

bence bır an önce taşının yada her akşam gııdp görun çocuğunuzu

canim annen gelsin senin evinde baksin sende hasret kalmazsin hem bebeginin ihtiyaci olur anneye bende cocukluk yillarimi annene yaninda gecirdim hep yollara camlarda annemi babami beklerdim 18 de evlendim simdi de hasretim anneme babama halbusem annem her istedigimi yapmaz rahmetli anneanem bir dedigimi iki etmezdi ama ben hep anne diye aglardim hic bir sey tutmuyor annenin yerini ben hayatta birakmam cocuklarimi turkiyeye gezmeye gittigimde bile kizimi oglumu teyzesine ben annemde bile kalmiyorum ben nerde onlar orda cok uzgunum olumsuz yazdim ama dusuncem boyle

Bence de her şekilde bir alternatif bulunabilir, eşim yıllardır 1.5 saat gidiş 1.5 saat dönüş yol yapıyor. Büyük şehirlerde rutin bir yol bu, ben olsam her gün gider gelirdim.ya da anneniz gelip sizde baksın, hafta sonları dönsün evine, hepi topu 3 ay fedakarlık yapsın ama bebeğinizi kendinizden mahrum bırakmayın.

Son düzenleme:
Ben calisan annelerin cocuklarina cok uzuluyorum annelerine hasret buyuyolar ki bu cocugun kisisel gelisiminde cok buyuk sorunlara bile sepep olabilir.
sizinkisi bide ayri bir sehirde annenizde kaliyormus belki kendinize gore hakli sebepleriniz var ama farkinda misiniz sizin cocugunuz daha 1 yasinda ins. sadece dediginiz gibi 3 ay calisir ve evladinizla birlikte olursunuz .

Back
X