- 23 Temmuz 2015
- 140
- 103
- 18
kızlar çok kötüyüm o kadar körüyümki bana güvenmeyen bir aile ye sahibim ve ben 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim.ne bir arkadaşım var ne bir şeyim.şuana kadar yüzlerini kara çıkaracak bişey de yapmadım ama bana güvenleri Sıfır:-( Zayıflama çabasındaym yememeye çalışıyorum yürüyüyüş yapıyorum yine annemle tek başıma göndermiyorlar çünkü:-( o kadar acizimki :-( 5.10 gece gibi Yürüyüşe çıkıp eve geliyoruz annem az öncede öyle oldu derken makineye bulaşıkları koy dedi sadece tamam dedim başladı söylenmeye hem ayı gibi yiyorsun hem eve gelince işleri zorsunuyosun dedi hemde bağırarak Komşular eminim duydu o kadar ağrıma gittiki :-(ne yiyorum dedim sadece hala bağırdı yüksek sesle 3 tur atıyoruz evde işler var düşünmüyorsun dedi oysa sabah erkenden Kalkıp dün mutfak dolabını temizledim herşeyi yıkadım bügünde aynı şekilde hiç durmuyorum evde. Erken Kalkıp işleri yapayım yürüyüşümüde yapayım diyorum adım ev işine yardım etmiyora çıkmasın diye:-(ama hala benden kötüsü yok of çok kötüyüm çok bunları hak edecek ne yapıyorumki ben:-( devletten aldığım krediyle aileme hediye almaya çalışan biriyim annemin ÇOĞU kıyafetlerini bile ben alıyorum babam almıyor diye kendime bile almazken :-(uzun oldu kusura bakmayın sadece dertleşenilcegim sizlersiniz :-(