Beni rezil etti. Her seferinde böyle yapıyor.

Merhabalar. Konu erkek arkadaşımın düzeltmediği ve sergilediği takdirde aptal gibi göründüğü tavırları.

Öncelikle belirtmem gerekir ki bu şahıslar normal sıradan arkadaşlarım olsaydı erkek arkadaşım hakkındaki düşüncüleri çok da umrumda olmazdı ama bunlar iş ortamı arkadaşlarım ve iş bağlantılarım.

İş ortamına girdikten sonra tanıştığım kişilerle erkek arkadaşımı da tanıştırmak istedim. Bundan bir ay kadar önce alkollü bir ortamdaydık. Herkes sarhoştu, o da sarhoştu. Abartılı hareketler sergiledi. Bağırarak konuştu, insanları rahatsız etti, aşırı el kol hareketi kullandı, hiç susmadı hep konuştu. Ama herkes sarhoş olduğu için sanıyorum kimsenin gözüne o kadar batmadı.

Dün yine bu arkadaşlarımla buluştum ama bu sefer hiçkimse sarhoş değildi, sadece erkek arkadaşım sarhoştu. Allahım nasıl yerin dibine geçtim onun o hareketleri yüzünden anlatamam.

Bağırarak konuşuyor, sandalyeden kalkıyor tuhaf tuhaf hareketler yapıyor, elini kolunu kaldıra kaldıra konuşuyor, herkesin sözünü kesiyor kimseyi konuşturmuyor, sus diyorum susmuyor, alttan dürtüyorum herkese bu beni dürtüyo diyor.

Dün en son ben uğraşmayı bıraktım başımı öne eğip telefonla uğraştım. O kadar sinirlendim ve utandım ki napıcağımı bilemedim. Sinirimden gidip ayrılasım geliyor beni rezil ettin diye. Napıcam bilmiyorum
Evlen

Nerede nasıl davranacağını bilmeyen biri de bende vardı, saldım ipini gitti.
Boşversene. Daha arkadaşlarınla tanistirirken utaniyorsun, aileyle tanisinca ne olacak?
Ayrıca kaç yaşında adam. Ne kadar içeceğini bilmiyor mu ya da birkaç bardak ickiden mi bu kadar sarhoş oluyor? Ben 52 kilo çıtı pıtı bir kızım. Ben bile bir şişe şarap bitmeden / iki bardak birayla vs sarhoş olmuyorum.
Koca adamın (ve sıklıkla içen) bu kadar sarhoş olması için epey bir içmesi lazım. O da kimsenin içmedigi ortamda fiçinin dibine girmis heralde. Bu da ayrı saçmalık. Kaç yaşına gelmiş insan ne kadar içkiden sonra kayısının kopacağını öğrenmemis mi? Madem içmek istiyor yemeğin yanına 50 CC bira içsin, sohbete katılsın insan gibi.
Kendisine DUR demeyi bilmeyen biri mi? Eğer öyleyse bu da bir sorun.

Bakış açınla alakalı. Eğer ortamda içki içilmedi ise sarhoş halde aralarına sokma.
İçki içip sapıtan insan sevmiyorsan onu isteme yanında.
Mesela ben içki sevmem kendimde içmem kokusu beni aşırı rahatsız eder. Sarhoş muhabbetide çekemem bu nedenle eşimde dikkat ettiğim bir özellikti içki durumu.
Seni rahatsız etmiyor ise içilmeyen ortamlarda içkili olmamasını çünkü sapıttığını söyleyebilirsin oda dikkat eder.

İcmeyi bilmeyen adamla oyle ortamlara girmeyeceksin hepimiz iciyoruz kalabalik olup ama nerde durmasi gerektigini bilmeli insan cakir keyif olunca orda birakmak lazim tecrubeli bir erkek bunu bilir. Yani sanirim cok icen biri degil o yuzden nerde durmasi gerektigini bilmiyor bence. İnsan sarhosken gercek kimligini gosterirmis cunku orda tamamen dogal oluyor umarim saygisinj bozmamistir diger insanlara karsi.

Sevgiliniz içmeyi biliyor nerde durması gerektigini bilmiyor ölçün bicin böyle biriyle hayat boyu gecinebilirmiyim diye yoksa çok konular açarsınız sevgiliyken haftada bir icenler evlenince 3 4 akşam oluyor çevremde gözlemlediğim lütfen pişman olmayın

Şimdiden bu kadar yüz göz olmak, annesinin yerine geçmek, ileride ilişkinizi nasıl etkiler acaba? İçmesini bilmek bir yana, ortamlara göre hareket edebilmek de bir marifet ve kişilik belirtisi. Sırf bunun için de ilişki bitirilmez, diğer yönleri ile düşünüp taşınmanız gerekiyor.

İlk olaydan sonra da söyledim haklısın dikkat ederim dedi. Edecek mi bi deneyelim bakalım dedim, etmedi. Uyarınca da durmadı. Gidip dövesim geliyor ya hatırladıkça.

Sorun burada başlıyor.
Öncesinde hiç konuşmamış olsanız durumdan haberdar değildi diyeceğim.
Ama haberdar, sizi zor durumda bırakacağını bile bile durmadı. Önemsemedi.
Sizi rezil etti.

Hayatında ilk defa içki içmiyorsa, sınırlarını az çok bilir. Her hafta her hafta bunu asip, isi rezillige dokecek ne var onu da hic anlamadim.

Babam Hep yanındaki arkadasin/sevgilin senden bir kaç gömlek üstte olsun derdi.
Ben de size söyleyeyim.
Sizi aşağı çeken insanlarla birlikte olmayın..

Kendisi gelmek istedi ben de hayır diyecek bir bahene bulamadım ve içimde sırf bu korkuyla gittim oraya. İnsanların ona olan bakışları bir taraftan ona böyle bakıyorlar diye beni üzdü bir taraftan da gerçekten de utanç duydum.
Bu anı çok önceden bende yaşadım kimse ile tanıştıramaz hale gelmiştim ve ayrıldım kurtuldum ,şimdi nasıl davranmasını Bilen tam tersi bir eşim var ve rahatlıkla gittiğim yere götürebiliyorum 😉o yüzden sende zaten illa ayrılacaksın eger ayrılsam kelimesini kullanıyorsun .birde olgun degil erkek arkadaşın Kendinden olgun birini bul.

Aranizda uyum yok. Neden ayrilmayi dusunmuyorsun?
Is arkadaslarinla gittigin yemekte ne isi var? Ustelik sarhos...

Merhabalar. Konu erkek arkadaşımın düzeltmediği ve sergilediği takdirde aptal gibi göründüğü tavırları.

Öncelikle belirtmem gerekir ki bu şahıslar normal sıradan arkadaşlarım olsaydı erkek arkadaşım hakkındaki düşüncüleri çok da umrumda olmazdı ama bunlar iş ortamı arkadaşlarım ve iş bağlantılarım.

İş ortamına girdikten sonra tanıştığım kişilerle erkek arkadaşımı da tanıştırmak istedim. Bundan bir ay kadar önce alkollü bir ortamdaydık. Herkes sarhoştu, o da sarhoştu. Abartılı hareketler sergiledi. Bağırarak konuştu, insanları rahatsız etti, aşırı el kol hareketi kullandı, hiç susmadı hep konuştu. Ama herkes sarhoş olduğu için sanıyorum kimsenin gözüne o kadar batmadı.

Dün yine bu arkadaşlarımla buluştum ama bu sefer hiçkimse sarhoş değildi, sadece erkek arkadaşım sarhoştu. Allahım nasıl yerin dibine geçtim onun o hareketleri yüzünden anlatamam.

Bağırarak konuşuyor, sandalyeden kalkıyor tuhaf tuhaf hareketler yapıyor, elini kolunu kaldıra kaldıra konuşuyor, herkesin sözünü kesiyor kimseyi konuşturmuyor, sus diyorum susmuyor, alttan dürtüyorum herkese bu beni dürtüyo diyor.

Dün en son ben uğraşmayı bıraktım başımı öne eğip telefonla uğraştım. O kadar sinirlendim ve utandım ki napıcağımı bilemedim. Sinirimden gidip ayrılasım geliyor beni rezil ettin diye. Napıcam bilmiyorum
İçmesini bilmiyorsa neden insanların içinde sarhoş olmasına izin veriyorsunuz

Yazdıgınızı okurken ben utandım, sızı dusunemiyorum. Ne feci Bı durum.
Yine onunla giderseniz yine sarhos olup boyle yapacak biliyorsunuz dı mı?

Tüm yorumları okumadım ama benim fikrim ve mantığımı sorucak olursanız..
Aşk evliliğine inanırım fakat mantıkta hep devrede olmalı ben eşimi evlenmeden önce Yeni yeni sevgiliyken hep arkadaş ortamlarıma kalabalık ortamlara sokup konuşmasını oturmasını kalkmasını test ettim o bunun farkındamıydı ? Hayır..
Ama sürekli gözlemledim alkollü ortamda, toplu gidilecek piknikte, iş arkadaşlarımla, kuzenlerimle vs vs ..
Kafama yatmayan tavırları olsaydı eğer katlanamazdım muhtemelen.
Bence iyi düşün hemen ayrılın demiyorum siz uyarın bir daha test edin bu bayanlar içinde erkekler içinde geçerli ve önemli bir konudur..
Sonradan çok üzülürsünüz yoksa sürekli başınız önde hayat geçmez.

Sabah gözümü açar açmaz arayıp azarladım zaten rezil ettin beni kaç yaşında adamsın iş arkadaşlarının yanında nasıl davranılacağını bilmiyor musun daha doğru düzgün oluşturamadığım imajımı bile zedeledin şimdiden işimin önüne taş koyuyosun ileride naparsın allah bilir vs vs resmen ağzıma geleni söyledim.
Bundan sonra benim işim bu, ben habire yeni insanlarla tanışıp yeni ortamlara girmek durumundayım ve mecburen seni götüreceğim yerler de olacak ve eğer böyle davranacaksan ayrılalım gitsin ben seni taşıyamam böyle yanımda dedim. Tımım bındın sınrı iyli yirlirdi içki içmim dedi
.
Bu mesaja göre diyorum ki bu ilişki biter yürümez.
Saygın aşkın kalmamış mutlaka biter

Back
X