Merhabalar. Konu erkek arkadaşımın düzeltmediği ve sergilediği takdirde aptal gibi göründüğü tavırları.
Öncelikle belirtmem gerekir ki bu şahıslar normal sıradan arkadaşlarım olsaydı erkek arkadaşım hakkındaki düşüncüleri çok da umrumda olmazdı ama bunlar iş ortamı arkadaşlarım ve iş bağlantılarım.
İş ortamına girdikten sonra tanıştığım kişilerle erkek arkadaşımı da tanıştırmak istedim. Bundan bir ay kadar önce alkollü bir ortamdaydık. Herkes sarhoştu, o da sarhoştu. Abartılı hareketler sergiledi. Bağırarak konuştu, insanları rahatsız etti, aşırı el kol hareketi kullandı, hiç susmadı hep konuştu. Ama herkes sarhoş olduğu için sanıyorum kimsenin gözüne o kadar batmadı.
Dün yine bu arkadaşlarımla buluştum ama bu sefer hiçkimse sarhoş değildi, sadece erkek arkadaşım sarhoştu. Allahım nasıl yerin dibine geçtim onun o hareketleri yüzünden anlatamam.
Bağırarak konuşuyor, sandalyeden kalkıyor tuhaf tuhaf hareketler yapıyor, elini kolunu kaldıra kaldıra konuşuyor, herkesin sözünü kesiyor kimseyi konuşturmuyor, sus diyorum susmuyor, alttan dürtüyorum herkese bu beni dürtüyo diyor.
Dün en son ben uğraşmayı bıraktım başımı öne eğip telefonla uğraştım. O kadar sinirlendim ve utandım ki napıcağımı bilemedim. Sinirimden gidip ayrılasım geliyor beni rezil ettin diye. Napıcam bilmiyorum