Beni sevemedi

Tuannasena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
151
150
53
34
Arkadaşlarım biriyle tanıştırmıştı aylar önce. Birlikte yemek yedik. İlk kez birinden o kadar etkilenmiştim. Görüşmeye karar verdik. Sadece iki kez mesajlastik sonrasında. Sonra derin bir sessizliğe büründü. Ne mesaj attı ne aradı. Olumsuz bir şey geçmemişti aramızda oysa ki.
Geçen resimlerini gördüm. Aşık olmuş. Çok mutlu görünüyorlar. Kız da çok güzel.Benden daha genç ve daha güzel.
Kendimi çok değersiz hissediyorum. Özgüvensiz, silik, amaçsız, bomboş biri...30 oldum hâlâ ciddi bir ilişkim olmadı. Hep birilerine tercih edildim. Hayata tutunmak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Eee biz napalim diyeceksiniz. Haklısınız...Sadece içimi dökmek istedim.

Not: Sizi seviyorum

Son düzenleme:
Lütfen kendinizi değersiz falan hissetmeyin. Bu işler şans meselesi. İyi bir eş bulmak piyango gibi oldu . Sevebileceğiniz birini bulup birden elinizden gidince üzülmüşsünüz. İnsanlarla tanışmaya devam edin.
Görüştüğünüz kişi de yeni kızla mutlu olsunlar. Sizden daha genç ya da güzel olduğu için değil bence. Aralarında aşk başlamış. Ayrıca daha güzel derken siz emin misiniz. Güzellik göreceli bir kavram. Bence siz moraliniz bozuk diye öyle görüyorsunuz.

Bende 32 yaşındayım bekarım . Nasip herşey , kendini uzme , Aşık oldugun kişi kaçyaşındaydı ve de o kız kac yasında tahminen ?

BaŞkasını seçmiş olması seni çirkin yapmaz ama herkesin tercihleri vardır saygı duymak lazım.

Bu iş ne yaşa bakar ne güzel olmaya.
Bunların cidden önemi olduğunu düşünmüyorum.
Ama onun yanında da bu yazdığınız şekilde (silik vs) davrandıysanız adam sorunlu diye düşünüp , uzaklaşmış olabilir.

Havalı, işveli, cilveli biri değilim o kesin. Ama onun yaninda doğal ve normal davrandım diye hatırlıyorum.

Kendinizi her zaman degerli ve deger gormeye layik biri gibi hissedin siz bile kendinizi degersiz hissederseniz karsinizdaki adam ne yapsin? Her kadin ozeldir tektir. Eminim cok da guzelsinizdir. Ama muhim olan klişe ama kalptir. Kalbini seveceginiz kalbinizi seven bi adam muhakak cikacak.

Benzer durumları vakti zamanında yaşamıştım ,yazını okuyunca eski günlerime döndüm senden farkim yaşım senden daha büyüktü tanıdığımda birde ben çok sevmiştim. 2 kere bulustugum ve beni zerre takmayan adamı... kendimde kusur buldum, kendimi değersizlestirdim baskasini tercih ettiğinde; hepsi geçiyor zaman.... allah karşına iyi insanlar çıkarsın bu arada benim hala çıkartmadı(

Bu duygulari anlayabiliyorum. Ama siz bu sekilde dusundukce negatif enerji yayilir ve bu karsi taraftan anladilir. Demekki kaderinizdeki kisi o degilmis. Bu yuzden guzel ya da cirkin olmazsiniz ki elektriginiz tutmamis sadece. İnsallah gonlunuzdeki gibi biri cikar karsinizda. Lutfen kendinizi sevin. Her insan ozeldir.

Sen kendine kıymet vermezsen başkası hiç vermez. Bunu unutma. Her insanın bir enerjisi vardır etrafa yaydığı. Siz böyle ben öldüm bittin tavrı ile yaklaşırsan karşındaki insana o enerjiyi veremezsin. Bak 34 yaşındayım lise sınıf arkadaşlarımdan biri daha geçen hafta evlendi. Evlenen arkadaş bence bizim sınıfın en güzel en hoş kızlarından biriydi. 8 yıllıkta atanmış öğretmendi. Evlendiği insanla son bir yılda tanıştı ve çok aşıklar. Yani onun bu yaşa kadar evlenmemesi sence onun yetersizliğinden mi çirkinliğinden mi hayır sadece onun doğru insanı karşısına çıkmamıştı. Sizinde çıkmamış öyle düşünün. Kendinize değer verin önemseyin. Kendinizi iyi hissetirecek uğraşlar bulun ve kendinizi salmayın. Evlilik ve sevgili olmak matah birşey değil önemli olan doğru kişi ile mutlu olmak. Bunu unutmayın bekar olmanın tadını çıkarın. Hayat hayıflanmak için oldukça kısa çünkü.

Yaşanan bu olumsuz tecrübeler kendimi sevmemi zorlaştırıyor. Olaylara hep olumlu tarafından bakmaya çalışan, küçük şeylerden mutlu olmaya çalışan bir insanım ama hayat hep aleyhime işliyor. Artık yoruldum.

Cok iyi anliyorum her kadın da aslinda biraz sizin gibi bole seyler eski iliskilerinde yasamistir. Zaman en iyi ilac zamanla eminim eski siz olabileceksiniz

Kendinizi neden bir başkasıyla kıyaslıyorsunuz... güzellik göreceli bir kavramdır bana göre... biri sizden hoşlanmadığında değersiz olmuyorsunuz değeri önce siz kendinize vermelisiniz...nasip olsa zaten olurdu... kendinize bunu yapmayın... umarım gönlünüze biri çıkar karşınıza...

Bahsettiğin adam, insan olsaydı sana güzel bir dille ya da güzel bir mesajla olmayacağını anlatırdı ama insan olmadığı için sessizliğe bürünmüş. Kim bilir belki hayatına biri girmeseydi sizi yedekte bekletecekti çünkü kestirip atmıyor, kesin bir sonuç yok ortada. Bu erkeklerden herşey beklenir.

Ne demek amaçsız, bomboş olmak? Hayatınızda biri olsaydı evet çok iyi olurdu ama yok diye neden bu karamsarlık? Hayatınıza elbet biri girecek ama inanın girince de sorunlarla uğraşmaktan mutlu olamaya vakit bulamıyor insan. Her şeyde bir olmusuz yan mutlaka vardır. Hayatında biri olanlar çok mu mutlu sanıyorsunuz? Sosyal medyasında aşkını ilan eden o adamın hayatına görünmez olup girseniz ne kavgalar ne ego savaslari dönüyor goreceksiniz. Bakmayın siz sosyal medyanin sahte shakespeare'lerine.

Bizim kadınlarımız da şöyle bir algı var, biriyle olmadi mi hemen kendilerinde arıyorlar suçu günahı. Belki adam sizin yanınızda ezik hissetti belki sizi kaldiramayacagini düşündü, nereden biliyorsunuz? Begenmediyse, istemediyse de, kendi bilir. Herkes herkesi beğenmek zorunda değil. Unutun gitsin.

Bu konu benim de kafamı kurcaladı uzun bir süre. Bir açıklama yapmalıydı en azından. Sorsan dünyanın en empati yeteneği gelişmiş, en duyarlı insanıydı. Sanırım bu üzüntümün bir nedeni de bu. Böyle bir insan bile beni kaale almadı.

Çok zor biliyorum ama geçecek umarım.Hatta aklınıza bile gelmez sevdiğiniz.

Çok üzgünüm hem kendim hem sizin adınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…