Sevgi ve güven ayrı şeyler.Anlattığınız kadarıyla bir sevgisizlik belirtisi görmedim.Sana güvenmiyorum demesi çok ağır ama bana kalırsa.Olabilir böyle bir şey,zamanla oturur güven denen şey ama pat diye dile getirmek hoş değil işte.
Birde anladığım kadarıyla alıngan bir yapıya sahip.Uygun bir dille kırılıp,küsecek bir durum olmadığını bunun ikinizi de yıpratacağını söyleyin.Söylediğiniz iki şeyde yani güven durumu ve alınganlık zamanla düzelebilir şeyler çabalanırsa karşılıklı olarak.
profilinde lise yazıyo ama liseye gitmemiş gibisin yazıların öyle,açtığın konulara bakayım dedim doğum kontrol hapları ile ilgili konu açmışsın ve yaşın daha 17
doğum kontrol hapı ile ilgili soru soruyosun ya anam daha küçük değilmisin canım
yazmam bole ben turkiyede yasayip okumadim Almanyada dodum 10 yasina kadar orda kaldim sonra bulgaristanda okudum simdiyse turkiyeye geldim Almanyada ben ole siz Turkiyedeki kizlar gibi yasamadim orda hersey serbest turk haberlerine baktikca icim aciyo acikcasi her gun bi kadin olduruliyo her gun dayak eziyet Almanyadada Bulgaristandada bole bisey yok canim.
yazmam bole ben turkiyede yasayip okumadim Almanyada dodum 10 yasina kadar orda kaldim sonra bulgaristanda okudum simdiyse turkiyeye geldim Almanyada ben ole siz Turkiyedeki kizlar gibi yasamadim orda hersey serbest turk haberlerine baktikca icim aciyo acikcasi her gun bi kadin olduruliyo her gun dayak eziyet Almanyadada Bulgaristandada bole bisey yok canim.
sen türkiyedeki kızlara kurban ol,aramızda 1 2 dengesiz var diye hepsi olacak diye bişey bizim medyanın hatası bu zaten ama sen zannetme ki dayak türkiyeden çıkma,kadına şiddet malesef heryerde var senin yaşadığın yerde bile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?