• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni sevip sevmediğini anlayamıyorum

ozlem1004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
305
0
66
İstanbul
Bu erkekler neden bole ya. Beni sevip sevmedini anlayamiyorum kafam karisti. Yardimci olurmusunuz bayanlar? Bana eni sevdini soliyo canim tatlim hayatim bitanem gibi kelimeler kulaniyo benimle konusurken benden saolsun biseyini saklamiyo eski sevgililerini bile anlatiyo konusurken hep gozlerime bakiyo. Bikeresinde ona baya bi barmistim cok sinirliydim sonra dusundukce kabahatin bende oldunu anladim ben bararken o bisey demedi sakince beni dinledi bisey demedi ama gozleri yasla doldu alaycan zanetim ozaman canim cok cok yandi. Ama arada kucuk bisey soledim zaman bile bana kusuyo konusmiyo benimle seni seviyorum ama sana cok guvenmiyorum diyo. Kizlar lutfen yardim edin bi akil verin bana ben bu cocu cok seviyorum ya simdide benimle konusmiyo :43: cok yalnizim cok uzuliyorum bu sabahtan beri aliyorum :59: uf yaaa sorun bendemi bi akil verin bana

Sevgi ve güven ayrı şeyler.Anlattığınız kadarıyla bir sevgisizlik belirtisi görmedim.Sana güvenmiyorum demesi çok ağır ama bana kalırsa.Olabilir böyle bir şey,zamanla oturur güven denen şey ama pat diye dile getirmek hoş değil işte.
Birde anladığım kadarıyla alıngan bir yapıya sahip.Uygun bir dille kırılıp,küsecek bir durum olmadığını bunun ikinizi de yıpratacağını söyleyin.Söylediğiniz iki şeyde yani güven durumu ve alınganlık zamanla düzelebilir şeyler çabalanırsa karşılıklı olarak.​

"ay ne tatlısın sen ya" diyelim diye mi şu şekil yazdınız
okuyamadım kusura bakmayın.özenli şekilde yazın ki bize saygınız olduğunu düşünelim.

oliyo ,kulaniyo,alıyorum değil bu kelimelerin yazımları..

barmak , eni ne demek biri tercüme edebilir mi? şu türkçemizi bu hale getirdiniz ya valla bravo.ne dili bu ? yaşın ufak belli ama lütfen biraz daha dikkatli yazın.gerçekten hiç hoş değil bu tablo.

bende güç bela anladım :)
bence çok ümit bağlama bu çocuğa canım biraz
dengesiz gibi geldi anlattığın kadarıyla sen bile bir anlam veremiyorsun yaptıklarına
bu böyle devam eder sen kahrından ve sevginden ölürsün
her hareketinden bişeyler çıkarırsın
o ise ben seni seviyorum ama şöyle böyle
ozaman seni seviyor sana neden güvenemiyor?

profilinde lise yazıyo ama liseye gitmemiş gibisin yazıların öyle,açtığın konulara bakayım dedim doğum kontrol hapları ile ilgili konu açmışsın ve yaşın daha 17:53::53::53::53::53::53:
doğum kontrol hapı ile ilgili soru soruyosun ya anam daha küçük değilmisin canım :53::53::53::53::53:

Son düzenleme:
Sevgi ve güven ayrı şeyler.Anlattığınız kadarıyla bir sevgisizlik belirtisi görmedim.Sana güvenmiyorum demesi çok ağır ama bana kalırsa.Olabilir böyle bir şey,zamanla oturur güven denen şey ama pat diye dile getirmek hoş değil işte.
Birde anladığım kadarıyla alıngan bir yapıya sahip.Uygun bir dille kırılıp,küsecek bir durum olmadığını bunun ikinizi de yıpratacağını söyleyin.Söylediğiniz iki şeyde yani güven durumu ve alınganlık zamanla düzelebilir şeyler çabalanırsa karşılıklı olarak.​

cok tesekur;er canim

profilinde lise yazıyo ama liseye gitmemiş gibisin yazıların öyle,açtığın konulara bakayım dedim doğum kontrol hapları ile ilgili konu açmışsın ve yaşın daha 17:53::53::53::53::53::53:
doğum kontrol hapı ile ilgili soru soruyosun ya anam daha küçük değilmisin canım :53::53::53::53::53:

yazmam bole ben turkiyede yasayip okumadim Almanyada dodum 10 yasina kadar orda kaldim sonra bulgaristanda okudum simdiyse turkiyeye geldim Almanyada ben ole siz Turkiyedeki kizlar gibi yasamadim orda hersey serbest turk haberlerine baktikca icim aciyo acikcasi her gun bi kadin olduruliyo her gun dayak eziyet Almanyadada Bulgaristandada bole bisey yok canim.

yazmam bole ben turkiyede yasayip okumadim Almanyada dodum 10 yasina kadar orda kaldim sonra bulgaristanda okudum simdiyse turkiyeye geldim Almanyada ben ole siz Turkiyedeki kizlar gibi yasamadim orda hersey serbest turk haberlerine baktikca icim aciyo acikcasi her gun bi kadin olduruliyo her gun dayak eziyet Almanyadada Bulgaristandada bole bisey yok canim.

almanya da doğmuş olabilirsin herkesin örf adet gelenek görenekleri vardır ailen sana adetlerimizi geleneklerimizi anlatmamış sen bir türk kızı değilmisin nasıl türkiyede dayak var diye küçümsüyo sun bu bizim medyada her zaman gündeme getiriliyo bazen aynı haberler reyting uğruna haftalarca tv lere getiriliyo sizlerde tabiki her gün şiddet yaşıyormuş diye mi düşünüyosunuz yok öğle bişey bunlar çok uç noktalar sanki oralarda hiç eşinden ailesinden şiddet gören yokmu bunlar orada gündeme gelmiyodur neyse herkes istediğini yapmakta özgürdür kendinize bi zarar gelmesin özgür yaşıcam diye

sen türkiyedeki kızlara kurban ol,aramızda 1 2 dengesiz var diye hepsi olacak diye bişey bizim medyanın hatası bu zaten ama sen zannetme ki dayak türkiyeden çıkma,kadına şiddet malesef heryerde var senin yaşadığın yerde bile var :51::51::51:

6 yaşımdan 16 yaşıma kadar bulgaristanda yaşadım sadece şaşırıyorumm
hay kam biraz daha özen.. :51::31:

sen türkiyedeki kızlara kurban ol,aramızda 1 2 dengesiz var diye hepsi olacak diye bişey bizim medyanın hatası bu zaten ama sen zannetme ki dayak türkiyeden çıkma,kadına şiddet malesef heryerde var senin yaşadığın yerde bile var :51::51::51:

:46::46::46::46::46::46::46: kesinlikle özellikle bulgaristanda daha çok var aslında ama tenha yerleri bilinmediği için
bizim medya üzerini kapatıyo sadece.. evet türk kızları kadar asil ve güçlü bi ırk daha yok bence :51::51::31::16:

Back
X