beni seviyor mu kullanıyor mu??

byzmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
119
2
46
Ankara
kızlar çalıştığım bi yerde bi mühendis var bana her konuda yardım ediyo benden çok hoşlandığını söylüyo sevdiğini söylüyo ve benle yakınlaşmakm istiyo seni çok arzuluyorum diyo ama beni çok önemsiyo ağzını aradım daha evlenmeyi düşünmüyorum dedi bişeyler yaşadık cinsellik değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama sabah iş yerinde ikimizde hiç bişey olmamaış gibi davranıyoruz ki öyle olması gerekiyo bilinirse canımızı yakarlar beni seviyomu gerçekten kızlar yoklsa başka bişeyler mi istio ne olur yardım edin

Onu kimse bilemez , tabiiki en yakin sen oldugun icin sen hissedersin görürsün.
Ayrica senin istemedigin hic birsey o sana yaptiramaz, neden kulanilmis gibi hissediyorsun veya düsünüyorsun.
Bir beraberlik yasamak iki kisi istegerk olan birsey, ne kadar ileri gidersin gitmesin bunada iki kisi karar verir.
Yasin kac bilmiyorum ama soru sacma geldi.

İlişkiyi yaşayan sensin.
Kullanıldığını ya daa sevildiğini anca sen hissedersin.
Gerçi ortada bir ilişki de yokmuş.
Çok karmaşık geldi bana.
Flört etmediğin adamla neden yakınlaştığını anlamadım.
Canım çekti,içim gıcıklandı diyeceksen de keşke biraz mantığını çalıştırıp bu kadar sık görüştüğün biriyle yakınlaşmasaydın derim.
Yok yakınken şu gizli kapaklı görüşmelerden vazgeç derim.
İş arkadaşın olarak gör,yaşadıklarınızı da yok say.
Sonunda sen üzülürsün bence.
İlişkinin adını koyacaksanız amenna dibine kadar yaşa derim.

canım onu bilemeyiz ki böyle acele karar verme hiç belli olmaz sen çok yüz verme biraz kendini ağırdan sat çok fazla üstüne düşme hala senin üstüne düşüyosa peşini bırakmayıp seninle ilgileniyosa bi şans ver.

Back
X