1 bucuk yldr devam eden bi ilişkim var.Onu cok seviyorum ayrıldgımz zamanlar oldu ama en fazlası 5 gün sürdü ayrıyken resmen hayata küsüyorum bu çocuk bende bağımlılık yaptı...neyse derdim şu,bi gün iş çıkisi yürüyodk kavga etmiştik tartışma sırasında bak giderim şimdi düzgün knuş benimle dedim,bana gitmek istiyosan git kendin kaybedersin dedi çok ağrıma gitti bu nedemek senin kaybetcek hiç mi bişeyin olmucak beni özlemicekmisin yani şimdi ayrı olsak yada birlikte olsak senin için hiç farkı yok öylemi dedim,yine bana benim kaybetcek bişeyim olmaz kızım 2 gün 3 gün üzülürsem üzülürüm sonra gecer gider ddi.sonra suratımı astım hiç konuşmadım bu sefer sen kızınca çok güzel oluyosun mahsus yaptım dedi şakaydı fln dedi tabiki kaybetcek bişeyim olur diyip sarıldı ama ben bikere duydum ya o lafı neyse uzatma işte diyince uzatmadım ogün.snra aradan biraz zaman geçti onun evindeydim yine tartıştık tartışma sebebimizde benden yakınlk beklemeseydi ben pek yakın davranmadım istemiyorm ddim bana noldu şimdi değerlimi oldu dedi bu sefer çok tepki verdim yeter be nebiçim konuşuyosn dedim lafa bak bıktım bitsin artık diyip evden çıktım ordan bi arkadsmın yanına ugradım anlattım olayı böle olmaz çağır onu yüz yüze konusun belki o anlamda dememiştir kendini tamamen ifede etsin ona göre ya ayrıln yada ayrılmayn dedi.sonra çagırdm sevgilimi bana baktı şimdi değerli mi oldu lafını istediğin gibi anlamıssn sen dedi onu şu anlamda söylemiş;ESKİDEN BANA YAKINDIN SENİ ÖPMEME SARILMAMA İZİN VERİODUN ŞİMDİ NE DEĞİSTİ DE BANA UZAK DAVRANIYOSUN YAKINLAŞMAYA ÇALISNCA İTİYOSUN..anlamında söyledim yanliş bi cümleyle söylemişim o an dedi.evet yanlış bi cümle oldu bazen cok patavatsız konuşuyosun kırılırmıyım diye düsünmüyosn dedim şimdi o yanlıs cümlen için özr dilicekmisin dedim.Özür fln dilemem artık sen beni orda dinlemeden etmeden çekip gittn bitti demiştin evt artık bitti şuraya bak diyip elimi tuttu söz yüzüğünü bile çkarmşsın hemen.bitti demek sana kolaysa banada kolay hadi eyw dedi döndü arkasını gitti sonra akşam oldu aptal kafam ağlayıp durdum dayanamayp msj attım seni çok seviyorum sende seviyosun biliyorm bu zamanda birbirini seven insan bulmak zor hemen bitirmeyelim dedim oda uzatmadı zaten barıştk.amaa o gün bugündür içimde hep bi kurt var keşke msj atmasaydm ya ben istedim diye barıştıysa diyorum gurursuzluk mu yaptım gibime geliyo.yardım edin nlur.yorumlarınızı bekliyorum yanlış bi insana mı aşığm