Beni seviyormu emin değilim

basaak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
144
0
46
İstanbul
1 bucuk yldr devam eden bi ilişkim var.Onu cok seviyorum ayrıldgımz zamanlar oldu ama en fazlası 5 gün sürdü ayrıyken resmen hayata küsüyorum bu çocuk bende bağımlılık yaptı...neyse derdim şu,bi gün iş çıkisi yürüyodk kavga etmiştik tartışma sırasında bak giderim şimdi düzgün knuş benimle dedim,bana gitmek istiyosan git kendin kaybedersin dedi çok ağrıma gitti bu nedemek senin kaybetcek hiç mi bişeyin olmucak beni özlemicekmisin yani şimdi ayrı olsak yada birlikte olsak senin için hiç farkı yok öylemi dedim,yine bana benim kaybetcek bişeyim olmaz kızım 2 gün 3 gün üzülürsem üzülürüm sonra gecer gider ddi.sonra suratımı astım hiç konuşmadım bu sefer sen kızınca çok güzel oluyosun mahsus yaptım dedi şakaydı fln dedi tabiki kaybetcek bişeyim olur diyip sarıldı ama ben bikere duydum ya o lafı neyse uzatma işte diyince uzatmadım ogün.snra aradan biraz zaman geçti onun evindeydim yine tartıştık tartışma sebebimizde benden yakınlk beklemeseydi ben pek yakın davranmadım istemiyorm ddim bana noldu şimdi değerlimi oldu dedi bu sefer çok tepki verdim yeter be nebiçim konuşuyosn dedim lafa bak bıktım bitsin artık diyip evden çıktım ordan bi arkadsmın yanına ugradım anlattım olayı böle olmaz çağır onu yüz yüze konusun belki o anlamda dememiştir kendini tamamen ifede etsin ona göre ya ayrıln yada ayrılmayn dedi.sonra çagırdm sevgilimi bana baktı şimdi değerli mi oldu lafını istediğin gibi anlamıssn sen dedi onu şu anlamda söylemiş;ESKİDEN BANA YAKINDIN SENİ ÖPMEME SARILMAMA İZİN VERİODUN ŞİMDİ NE DEĞİSTİ DE BANA UZAK DAVRANIYOSUN YAKINLAŞMAYA ÇALISNCA İTİYOSUN..anlamında söyledim yanliş bi cümleyle söylemişim o an dedi.evet yanlış bi cümle oldu bazen cok patavatsız konuşuyosun kırılırmıyım diye düsünmüyosn dedim şimdi o yanlıs cümlen için özr dilicekmisin dedim.Özür fln dilemem artık sen beni orda dinlemeden etmeden çekip gittn bitti demiştin evt artık bitti şuraya bak diyip elimi tuttu söz yüzüğünü bile çkarmşsın hemen.bitti demek sana kolaysa banada kolay hadi eyw dedi döndü arkasını gitti sonra akşam oldu aptal kafam ağlayıp durdum dayanamayp msj attım seni çok seviyorum sende seviyosun biliyorm bu zamanda birbirini seven insan bulmak zor hemen bitirmeyelim dedim oda uzatmadı zaten barıştk.amaa o gün bugündür içimde hep bi kurt var keşke msj atmasaydm ya ben istedim diye barıştıysa diyorum gurursuzluk mu yaptım gibime geliyo.yardım edin nlur.yorumlarınızı bekliyorum yanlış bi insana mı aşığm

bir buçuk yıllık bir ilişkiniz varmış bence bu kadar zaman içerisinde önce ben mesaj attım o atmadı keşke onu bekleseydim gibi şeyleri aşmış olmanız gerekirdi diye düşünüyorum. bunun ne önemi var ki sonuçta ? karşınızdaki insan istemeseydi mesajınıza karşılık bile vermezdi ya da ters bi cevap verir ilişkiyi orada bitirirdi. o da sizi seviyormuş ki cevap vermiş ve barışmışsınız. diğer kavgalarınıza gelince evet çok patavatsızca laflar etmiş ama bunu sizi sevmediğinden dolayı yaptğını düşünmüyorum. sevgiliniz adı üzerinde biraz "patavatsız" bir erkek belli ki sinirlendiğinde ne dediğini bilmeyen tiplerden kırıcı konuştuğunun bile farkına varamayan insanlardan. erkeklik egosunu biraz fazla büyütmüşler onun ben erkeğim bana bi şey olmaz gibilerinden. bu saatten sonra onu değiştiremezsiniz iliişkiniz boyunca belli ki bu konuşmaları çok duyacaksınız ya sevip kabullenecekseniz ya da çekemiyorum deyip gideceksiniz. bence o sizi seviyo ben olsam büyük ihtimal seviyorum deyip kabullenirdim tabi yeri geldiğinde o ettiği laflar için süründürürdüm orası ayrı =)

bir buçuk yıllık bir ilişkiniz varmış bence bu kadar zaman içerisinde önce ben mesaj attım o atmadı keşke onu bekleseydim gibi şeyleri aşmış olmanız gerekirdi diye düşünüyorum. bunun ne önemi var ki sonuçta ? karşınızdaki insan istemeseydi mesajınıza karşılık bile vermezdi ya da ters bi cevap verir ilişkiyi orada bitirirdi. o da sizi seviyormuş ki cevap vermiş ve barışmışsınız. diğer kavgalarınıza gelince evet çok patavatsızca laflar etmiş ama bunu sizi sevmediğinden dolayı yaptğını düşünmüyorum. sevgiliniz adı üzerinde biraz "patavatsız" bir erkek belli ki sinirlendiğinde ne dediğini bilmeyen tiplerden kırıcı konuştuğunun bile farkına varamayan insanlardan. erkeklik egosunu biraz fazla büyütmüşler onun ben erkeğim bana bi şey olmaz gibilerinden. bu saatten sonra onu değiştiremezsiniz iliişkiniz boyunca belli ki bu konuşmaları çok duyacaksınız ya sevip kabullenecekseniz ya da çekemiyorum deyip gideceksiniz. bence o sizi seviyo ben olsam büyük ihtimal seviyorum deyip kabullenirdim tabi yeri geldiğinde o ettiği laflar için süründürürdüm orası ayrı =)

öncelikle yorumun için teşekkürler.bende bazen sevmese devam etmez diyorum işte ama bazende hep o ağır lafları aklıma geliyo üzülüyorum.ama takıntı yapıyorum sanırım evde otura otura hep bişeyler kuruyorum kafamda.bu anlattgm olaydan sonrada kavgalar oldu ben ayrılık konusunu açmıştım bu sefer ayrılmadı yani sevmese bu seferkinde ayrılırdı dimi.düşüncesiz ve kaba bi sevgilim var keşke biraz deistirebilsem onu ama olmuyo:61:

emin ol değişmiyorlar ben benimkini düzeltmek için yıllarımı verdim 5 yılı aşkın bir sürü bi iki ay değişmiş gibi gözüküyo sonra pat yine aynı adaaaaam:19: =) gel de delirme. ben artık vazgeçtim değiştirmeye çalışmaktan. ama yine de sürekli iyi bir şekilde yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatmakta fayda var. hani sen şöyle demiştin ya ben o zaman böyle düşünmüştüm bu kadar kötü olmuştum sevginden şüphe ettim ne olur beni şüpheye düşürme bana değer verdiğini göster kendimi çok değersiz hissettiriyorsun falan diye. alttan ala ala belki düzelir o öyle davrandığında kızmak bağırmak çekip gitmek yerine o an sana ne hissettirdğini söylesen belki durumu farkeder de vazgeçer öyle davranmaktan :S

emin ol değişmiyorlar ben benimkini düzeltmek için yıllarımı verdim 5 yılı aşkın bir sürü bi iki ay değişmiş gibi gözüküyo sonra pat yine aynı adaaaaam:19: =) gel de delirme. ben artık vazgeçtim değiştirmeye çalışmaktan. ama yine de sürekli iyi bir şekilde yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatmakta fayda var. hani sen şöyle demiştin ya ben o zaman böyle düşünmüştüm bu kadar kötü olmuştum sevginden şüphe ettim ne olur beni şüpheye düşürme bana değer verdiğini göster kendimi çok değersiz hissettiriyorsun falan diye. alttan ala ala belki düzelir o öyle davrandığında kızmak bağırmak çekip gitmek yerine o an sana ne hissettirdğini söylesen belki durumu farkeder de vazgeçer öyle davranmaktan :S

yok ya söylesemde genelde özür dilemiyo kavgalarımızda hep kendini haklı görüyo.sevgimden şüphe ediyosan hiç bişe demiyorum ben sana diyo! ama ilk zamanlar ilişkimiz daha çok yeniyken 4 dörtlüktü wala.konuşmaları çok hoşuma giderde.sanırım köprüyü geçene kadar dı o

bence de sevgilin seni seviyo. sevmiyo olsa anlardın, baksana patavatsız bi tipmiş çat diye söylerdi:)

benimkisi de böyle deli, kavga esnasında kendisini beni herşeyi unutur, bi tek kavgayı kazanmaya çalışır, kendini hep haklı görür, sinir olurum bu huyuna. ama kavgadan sonra hatasını anlar hemen gelir kendini affettirmeye çalışır. ben de diğer huyları çok erdemli, çok iyi diyerek buna katlanıyorum artık. sonrasında da süründürüyorum biraz , hemen kıymetimi anlıyo:62: sen de dayanamıyosan ayrılırsın, ama dediğim gibi bence seni seviyo, biraz eğitilmesi gerek:64:

tabiki akıl danışmanı kafa karışıklığını anlayabiliyorum ama bize sormak yerine aynen şu şekil onada aktarsan daha güzel bi sonuç alacağına eminim.."sen bazen kırılacağımı düşünmeden sözler ediyorsun,hem inciniyorum hemde sözlerin öyle tutup çekilecek her manaya gelecek cinstenki aklımda sorular oluşuyor,benim kafa karışıklığımı çöz"de..

hiç kimsenin samimiyete karşı koyacağını zannetmiyorum..sizi seviyordur illaki ama o sözleri size söylediğinde anında kavga yaratacak tepkiler değilde sakince "ne demek istediğini açıklarsan yanlış yerlere çekmemiş olrum" dersin oda izah eder..bedavadan kavga etmemiş olursunuz..düşüncem budur..

tabiki akıl danışmanı kafa karışıklığını anlayabiliyorum ama bize sormak yerine aynen şu şekil onada aktarsan daha güzel bi sonuç alacağına eminim.."sen bazen kırılacağımı düşünmeden sözler ediyorsun,hem inciniyorum hemde sözlerin öyle tutup çekilecek her manaya gelecek cinstenki aklımda sorular oluşuyor,benim kafa karışıklığımı çöz"de..

hiç kimsenin samimiyete karşı koyacağını zannetmiyorum..sizi seviyordur illaki ama o sözleri size söylediğinde anında kavga yaratacak tepkiler değilde sakince "ne demek istediğini açıklarsan yanlış yerlere çekmemiş olrum" dersin oda izah eder..bedavadan kavga etmemiş olursunuz..düşüncem budur..
saol canım güzel bi düşüncen var.bu yorumlarınızı dikkate alıcam bidahaki tartışmamız da inş işe yarar.çünkü kavga etmekten çok sıkıldım.hepinize çok teşekkür:64:

Seni seviyo bence çünkü zaten seni sevmese devam etmezdi o da. Neyin ne olduğunu tabiki biz bilemeyiz bunu sen bilebilirsin ama bence onunla konuşman gerekiyo bu konuları oturup düzgünce kırmadan. Ancak o zaman anlayabilir. Ne terketmekle, cezalandırmakla nede konuşmamakla anlar erkekler sadece bu durumda daha çok üste çıkmaya çalışırlar yada bu durum hoşlarına gitmediği zaman, sadece anı geçiştirmek için kendilerini affettirirler o an. Önemli olan senden özür dilemesi değil hislerini gerçekten anlayabilmesi bence. Çünkü anlarsa birdahaki sefere kırıcı birşey söylemeden önce düşünebilir. Senin bunları onunla konuşman gerekiyo ve aynı zamanda seninde onu dinlemen gerekiyo çünkü sen onu seviyosun ve anladığım kadarıyla o da seni seviyo. 1 bucuk senelik ilişkiniz var gereksz tartışmalarla yıpratmayın ilişkinizi :)

evet seni seviyor bence ama bazen sevgi yetmiyor yaptığın ani davranışlar onu kırmış olduğundan böle yapmış olabilir bu davranışlar insanları soğutabilir de bence en iyisi oturup konuşmak..

tufycan ve umutsuzasik.kızlar ikinizede teşekkür ederim yorumlarınız için.ama svgilimin bigün bu hissettiklerimi anlıcağnı hic zannetmiyorum ya.bide sık sık şu yüzden kavga ederiz;ben utangaç bi tipimdir daha önceki sevgililerimle hiç bise yasamamıştım 1 yıl boyunca birriyle ckmıştm onunda okadar zaman bi tek elini tutmustum 5 dk fln:1: neyse şimdi sevgilimle epeyi yakınlastık beni ilk öpen bana ilk sarılan beraber uyudugum ilk erkek.mesala yakınlasıyoruz o biraz kendinden gecse dur diyip çekiliyorum sonra bana surat yapmasından nefret ediyorum.ya dur dedim mi durması lazım anlayışla karsılaması lazm diye düsünüyorm ben.geçenlerde bana seni çok seviyorum dier kızlardan okadar farklısın ki seni ilk gördüğüm zamanlarda anlamstm zaten,bana yapma etme dur diyosun ya ozaman dahada asık oluyorrm sana dedi.bu lafları iyi hoş ama aradan 2 gün geçti yine dur istemiyorm dedim buna ozaman surat yaptı uf muf dedi.herseye dur diyosun dedi resmen kızıyo bana izin vermiyorum diye hatta ısrar ediyo gibi!! bu olayda sürüp gidio aylardır.şimdi sizcede seven erkek,kızı düşünüp dikkat etmez mi.kızmadan surat yapmadan anlayış göstermez mi yanlış mı düsünüyorm...pf bazen çok aklım karışıyo ya..gençlik diyorum uzun süredir beraberiz diyorum bukadar yakınlık normaldir diyorum bazen,ama bazende yakınlık için mi sevgili benle diyorum gerçi etrafta kolayca yakınlaşcak cok kız var benle niye ugrassın ki,ne bilim:59::59:

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz,dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.

Bence gayette sizin anladığınız şeyi söylemek istemiş:19: siz çekip gidince de ben öyle demek istemedim şöyle demek istedim demiş:19:

Tabi bu benim görüşüm olayı gerçekten yorumlayabilmek için o andaki ses tonunu mimiklerini bilmem gerekirdi:97:

Back
X