• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni Seviyormu

zaman ayay biraz istersen sevgini bence bekle biraz daha tanı ......tanıdığında sana uygun olduğunu gördüğünde bence hiç durma söyle hislerini bakalım neler olacak!

Offff çok kötüyüm aradı beni bende açtım dedimki sen kendine eğlence arıyosun heralde dedim sana bi soru sorduk net bir cevap ver dedim doğru düzgün cevap vermedi sonra beni aradı ve hayır dedi sonra bende sana hayatta başarılar güle güle dedim telefonu kapadım sonra arkasından sürekli beni aradı bende telefonu yüzüne kapadım 25 defa aramıştır heralde hiç birinde açmadım hepsinde yüzüne kapadım çünkü onun sesini bile duymak istemedim sonra ona bir mesaj çektim defol dedim sonra tekrar beni aradı bende tekrar mesaj çektim ve dedimki bak sana tek birşey dicem ben sana açıkca bir soru sordum sende bana açıkca hayır dedin beni msndende telefonundanda aklındanda sil beni birdaha arama öbür dünyada bile karşıma çıkma dedim öffffffff

kızlar ben cumartesi günü çıkma teklifi ettim aşık olduğum erkeğe..tabi msnde çıkma teklifi ettim.onunla aynı sınıftayızda
telefonuma pazartesi teklifime cevap vereceğini söyledi..heyecanla bekledim o günü.cevabını bi kağıda yazmıştı.. birde ne olsun kağıtta hayır yazmıyormu!çok üzüldüm üzüldüğümü belli ettim ona geri yazdı ben yeniden heyecanlandım evet mi diyecek acaba diye ama maalesef öyle değildi..sakın kendine bişey yapma diyordu..onunla msnde konuşuyoruz..
dünde bana naptın eve gidince,kendine bişey yapmadın demi diye sordu.kamera açtırıyor sık sık bana.bende açıyorum..beni unut karşına başkaları çıkar diyor msnde..benim çıktığım bi kız var dedi ama gerçekten öyle birisi varmı bilmiyorum..kızlar çook üzgün ve aşığım ona napacağımm ??biz en iyisi sadece arkadaş olarak kalalım diyor:(

onun bana aşık olmasını istiyorum..son günlerde derslerde bakıyor arasıra bana..ama tam olarak aşık değil bana..ben onun bana tam olarak aşık olmasını,beni sevmesini sağlamak istiyorum..

NE YAPABİLİRİM?
lütfen yardımcı olun bana:(

kızım sen yapıcanı yapmşsın daha napıcan :) bi buket çiçek alıp annenlere istetseydn de çocuğu :) biraz ağır olun yahu, tabi ki hayır der ben olsam ben de hayıor derim.. bi de iice havaya sokmuşsun zaten, yok kendine bişey yapma filan.. diyemedn mi sen kimsin de senin yzünden kendime bişi yapıcam! bu kadar poposunu kaldırırsan arkasından öylece bakakalırsın işte..

Back
X