beni sevmiyor eminim ama ndn

ehemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
110
45
98
Bir insan karısına karşı neden bu kadar soğuk olur anlamıyorum hiç ağzından güzel bir kelime çıkmaz ayrı kalınca hiç mi özlemez yatak konusunda bile karısndan bekler ben kadınım ama bu kadar değersiz olunmaz ki akşama kadar iş güç çocuk ugraş dur konu yok komşu yok akraba yok koca desen aynı evde yaşayan abi kardeşten fark yok artık gerçekten bıktım.sinirimden ağlıyorm şuan anneme kalmaya gittim 5gün eve geldim işten geldi konuştu ama sende eve geldin ne yaptın ne ettin özledim hiç yok karım canım lafı şurda dursn seviyorum ama böle tek taraflı sevgi nereye kadar ben yanlış mı düşünüyorum

Ilk yıllar ailesi ile oturduk ayrıldık kendi evimize soğukluk vardı

Evlenmeden öncesi karışık tanışmak istediğinde söylediği ben ciddi düşünüyorum istersen ailem istesin olmuştu beni uzun zaman takip etmiş çünki bende bu lafa güvenip kabul etmiştim teklifini sonrasında ise aileme böle çıkma filan ters yani ve 3ay sonra aileme yakalandık ben aileme ciddi düşündüğünü söylemiştim ve bunun üzerine ailem konuşmuştu ciddi düşünüp düşünmediğini ve de bunun üzerine 2 hafta sonra aile si istemişti ve bende böle soğuk davrandığı için hep beni istemedide yakalandığımz için evlendi die düşünüyorum halada aynı düşüncedeym

bence yatak konusunda kendini geri çekmelisin.o istemedikçe birlikte olma mesela.elinin altındaki hazırı kim çok ister ki

Eşiniz 70lik dedeler gibi hayattan bıkmış moduna girmiş. Yüz vermeyin sizde o peşinize dolaşsın.

Back
X