off naptınızz :) çok sert tokatlar yedim, bi silkelendim adeta :)
benim için doğu-batı sorun değil, sorun şu;
biz 5 kız kardeşiz. ailecek birbirimize aşırı bağlıyız. en büyük ablam adanaya gelin gidince annem yıkıldı, 7 kişilik aile 6 kişiye düşünce bile koca bi boşluk gibi geldi ve alışması zor oldu.yani gurbet deneyimimiz olmamıştı hiçbir zaman. olanı da kötü oldu böyle. annem çok üzülünce bi daha uzağa kız vermem derdi hep.. büyük konuştu işte.. onun bu sert yaklaşımı beni geri çekiyor. razı olmadıkları birşeyi de yapmak istemiyorum. bi erkek yüzünden annemi üzmeye değmez dedim ayrıldım bu sebeple, ama yapamadık işte. bu sebeple bitirlemiyormuş anladım. annemi nasıl olursa olsun ikna etmeye çalışırım ama bi tane bile destek yok arkamda

ablalarım bile destek vermiyor

yalnızım ve yük ağır geliyor. çok zorlandım oyüzden yenik düştüm işte. böyle takıntılı bi aileye karşılık sevgililm teselli edeceğine o da baskı kuruyordu.. yani mesele doğuyu beğenmeyip ayrılmak değil. içeriği derin ve karıışık bi mevzu.. gaza gelip tamam dedim annemi tek başıma da olsa ikna edicem, ama sonrasında herifin yaptğını görünce üzüldüm işte ister istemez