- 28 Ağustos 2016
- 318
- 267
- 103
- 37
- Konu Sahibi Trizomi13-15
Bugünlerde çok mu hassasım bilemedim.. biliyorum çok konu açmaya başladım.. ama çok sıkıntılıyım kafam çok ağrıyor midem bulanıyor ama hepsi stresten biliyorum.. geçen ki konumda bahsetmiştim ablama altınlarımı verdim şimdi ev alacağız bana bozuk atıyor diye.. bugün büyük ablamla konuştum çok uzak ve Tripli konuştu. Sizin umursamazlığınızdan ve geleceği düşünmemenizden bıktım , ne zaman zora girseniz abla diyorsunuz diyor.bıktım benimde 2 çocuğum kendime göre durumum var dedi. Küçük Ablam, büyük ablama arabamı satmayım kredi çek sen demiş.bende arabanı satma kredi çek 200-300 tl sinede her ay yardım ederim demiştim. Büyük Ablam ise ben nasıl ödeyim onun kredisini arabasını satsın ödesin diyor. En son küçük ablamda arabasını satmaya karar vermiş.. ama yinede bana tripliler benim yüzümden satıyormuş. Bekleyememişim 3-4 ay daha,3/4 ay sonra altın paramı verecekti.bizde bir an uygun bi ev bulduk istemek zorunda kaldım. Yok eşim bilerek ev almayıp durup durup şimdi parasını istesin diye böyle yaptığını düşünüyorlar. Ben çok arada anlamlar ve eşim atasında kaldım. O evden soğudum. Ama kesin anlaşmış eşim pazarlık edip anlaştım aldım o evi diyor.benim içim çok sıkıntılı. Bide alınan evin üst katında görümcem oturuyor bende hiç mıçmıç ilişki sevmem korkuyorumda bu durumdan.kafayı yicem çok mutsuzum..