- 5 Ocak 2018
- 609
- 615
- 103
- Konu Sahibi bahargelecek
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman baya geçti 1.5 yıl olduYalancı şahitlere “senin çocuğunda yalancı şahitlerle uğraşsın” derim .
Her boşanmada bu çirkeflikler oluyor biraz zaman geçince düzelirsiniz.
Çok teşekkür ediyorumkesinlikle güçlü ol. güya biz kadınlar doğamız gereği güçsüz yaratılırmışız çok duygusalmışız da bilmem ne. bu tarz durumlar yaşayan her kadın güçlü dursun sinmesin örnek olsun diğerlerine. son durumları da merakla bekliyorum
İnşallah ben ilahi adalete güveniyorumAllaha havale et yalancı şahitlik büyük günahlardan.
İnşallah tek temennim buSakin kalmaya çalış herşey düzelecek .
Yalanci sahitlik yapip allahin gazabina ugrayanlari oyle cok duydum ki insanlar nasil korkmuyor anlayamiyorumAllaha havale et yalancı şahitlik büyük günahlardan.
Ben ne söylemişlerse hepsini delilllerle çürüttümBu cirkeflik, iftira ve yalanci sahitlerle kazanirlar herhalde davayi...
Ama amaclarini anlamadim..sizden tam olarak ne istiyorlar? Ne diyorlar yani...
Bir evden bahsetmissiniz onuda anlamadim..
İnşallahYalanci sahitlik yapip allahin gazabina ugrayanlari oyle cok duydum ki insanlar nasil korkmuyor anlayamiyorum
Ben ne söylemişlerse hepsini delilllerle çürüttüm
Bir sürü belge sundum
Tek tek hepsini çürüttüm
Ben adalete güvendim
Önce istemedimDava neden çekilmeliye döndü siz maddi manevi tazminat falan mı talep ettiniz ,siz bu yola başvurunca onlar da iş para konularına girince ,çamur atma kampanyası başlatmışlar ,pek bir şey elde edemezler gibime geldi ,zaten siz sinir olun yıpranın uzamasın en az zararla sıyrılmak için bu yola girmişler ,amaçları bu gibi geldi bana
Ben ne yaşamışsam birebir anlattımOzaman insallah siz kazanirsiniz tabiki.
Ama genelde boyle yalanci sahitlik ve iftira konusunda "kazanan" o kisiler oluyor ve gozukuyor ne yazikki.
Yinede iciniz rahat olsun herdaim.
Bosanin da gerisi bos.
Bu tarz insanlar igrenctir.. eski esinizin yasadigi evlilige bile saygisi yokmus ki boyle cirkinliklere basvuruyor.
Ayrilmanin da bir adabi olmali. Sukur ki cocugunuz yokmus.
Nasil basa cikarim diyorsaniz bende bilemiyorum.... Ama söyle dusunun..eski esiniz kendisine yakisani yapiyor. Attigi iftiralar karalamarin size yönelik olsa bile sizinle bir alakasi yok.
Davayi kaybetseniz dahi insanliktan birsey kaybetmediniz. O yüzden iciniz ferah olsun
İşi çirkefliğe vurmuşlar belliki haklarınızı istiyorsanız ,siz de ona göre savunma hazırlayıp ,karşılaştığınız ataklara pek aldırış etmeyeceksiniz ,üzülmeyecek ve kararlı duracaksınız ,gerçekten zor iş ,bazı durumlar da ayrılmak ve o süre sinir bozucu olabiliyor ,Allah kolaylık versinÖnce istemedim
Fakat onlar işi pisliğe vurunca evet istiyorum şimdi tüm haklarımı
Avukatım dediği şey korkuyorum karşı taraf erkek olduğu halde bizden nafaka isteyecek diye
Seviyelerini siz düşünün