Senden degil de arkadasindan etkilenmis benceMerhaba bugün benden hoşlandığını söyleyen bir çocuk ve ıkı kiz arkadaşım buluştuk. Arkadaşlarıma güveniyorum orada sorun yok ama çocuğa güvenmiyorum. Biz buluştuk çocuk sürekli bir yakın arkadaşıma adı ile seslenip napıyorsun işte sürekli falan konuştular. İşte sürekli bir dikkat çelme çabaları. Bana surekli söylesin böylesin demeler dalga geçmeye çalışıyor gibi geldi. Bardağı tasıran son nokta su oldu. Çocuğu ben aradım buluştuktan sonra işte işim var dedi arkadaşıma mesaj armış napıyorsunuz diye ben mi haksızım ya vok kötü oldum
Evet dimi arkadaşım mesaj etti sen kıskandın diye bende sana bir şey demiyorum ama tavırları beni rahatsız etti dedimSenden degil de arkadasindan etkilenmis bence
Evet dimi arkadaşım mesaj etti sen kıskandın diye bende sana bir şey demiyorum ama tavırları beni rahatsız etti dedim
Bana dediki abartıyorsun bende kıskandın falan dediKizdaki ego tavandir simdi vayyy
Canım istemiyor de sende...Çocuk bana biir de mesaj armış mesaj niye yazmıyorsun diye
İnsan dogrulari kabul etmeyince abartiyorsun saçmalıyorsun ne alakası var vs vs der... İcine sinen biri degilse çocukla cok fazla gorusme derimBana dediki abartıyorsun bende kıskandın falan dedi
bitti zaten aynı olayı bizde yaşamıstık ben boyle yapmamıştım iğrenç insanArkadaşından etkilenmiş üzgünüm.
Sessizce uzaklaş canım, ondan ne köy olur ne kasaba. içine sinmemiş seninde, hiç zaman kaybetme boşuna.Merhaba bugün benden hoşlandığını söyleyen bir çocuk ve ıkı kiz arkadaşım buluştuk. Arkadaşlarıma güveniyorum orada sorun yok ama çocuğa güvenmiyorum. Biz buluştuk çocuk sürekli bir yakın arkadaşıma adı ile seslenip napıyorsun işte sürekli falan konuştular. İşte sürekli bir dikkat çelme çabaları. Bana surekli söylesin böylesin demeler dalga geçmeye çalışıyor gibi geldi. Bardağı tasıran son nokta su oldu. Çocuğu ben aradım buluştuktan sonra işte işim var dedi arkadaşıma mesaj armış napıyorsunuz diye ben mi haksızım ya vok kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?