bugun hocamla bayan okulda duraga kadar yuruduk başka bi hocamız arabyla önümüzde durdu gidecgnz yere bırakayım dedi bende ayıp olmasın diye bindim bu hocada geçen yıllarda bi arkadaşımla birlikte oldular sevgilimde biliyo dedim x hoca bırakıyo kopardı kıyameti
bayan ögretmenıyle bızım kız otobüs beklerken..
ordan gecen genç ve yakışıklı öğretmen onlerıne arabayı kırmış,bırakım mı sızı kızlar demıs..
ama bu yakışıklı önceden kızın arkadaşıyla aşna fişna yapmış..
kızın sevgılısı herseyı bılıyormus ve kızlarda kendını eve bıraktırınca fılm kopmuş..
kımse kımseyı tanımaz olmuş o saatten sonra..
neyse otobüs parası cepte kaldı zaaar..
bayan ögretmenıyle bızım kız otobüs beklerken..
ordan gecen genç ve yakışıklı öğretmen onlerıne arabayı kırmış,bırakım mı sızı kızlar demıs..
ama bu yakışıklı önceden kızın arkadaşıyla aşna fişna yapmış..
kızın sevgılısı herseyı bılıyormus ve kızlarda kendını eve bıraktırınca fılm kopmuş..
kımse kımseyı tanımaz olmuş o saatten sonra..
neyse otobüs parası cepte kaldı zaaar..
Tuu yaziklar olsun ona tuu
Eee ne olmuş yani arabasıyla bırakmış da. Hocayla aşk yaşayan arkadaşın sen değilsin ya.
Niye o kıyamet koparınca eziklik hissediyorsun ki? Beni tanıyamamış diye ağlayacağına istediğine inan diye tepki gösterip telefonu suratına kapatsana. Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın desene. Bak o zaman ne kadar kıymetli olursun.
Ezdirmeyin kendinizi aşırı yüz vermeyin şu erkeklere yahu.
Sonuc ayrildiniz mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bırak gitsin kuzum ya. Daha ortada hicbirsey yokken bunu yapan ileride kök söktürür!.
Coooook haklisiniz bunu becereblsem keske napmaliyim simdi cok dil doktum cok bana yakisturdigi seyleri gorseniz sasarsiniz
Sana bir sürü
kötü şey yakıştırdı sen de ona dil mi döktün?
Kusura bakma ama sen o sözleri duyup da yalvarmaya, ağlamaya devam
ettiysen benim sana verecek aklım yok. Çok isterdim ama benim
yazdıklarım sana imkansız gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?