Beni tanıyamamış

Galiba,capkin bir hocasinin /istediginiz yere kadar birakayim/ teklifini ayip olmasin diye kabul etmis,sevgiliside ogrenmis..
Budur.

Son düzenleme:
ayıp olmasın kimseye nolur ama okuduğum en komik topiklerden biri oldu

bayan ögretmenıyle bızım kız otobüs beklerken..

ordan gecen genç ve yakışıklı öğretmen onlerıne arabayı kırmış,bırakım mı sızı kızlar demıs..

ama bu yakışıklı önceden kızın arkadaşıyla aşna fişna yapmış..

kızın sevgılısı herseyı bılıyormus ve kızlarda kendını eve bıraktırınca fılm kopmuş..

kımse kımseyı tanımaz olmuş o saatten sonra..

neyse otobüs parası cepte kaldı zaaar..

Hımmmmm hep derim; Hacıdan,hocadan birde Boy vermemiş başaktan korkacan arkadaş diye

Eee ne olmuş yani arabasıyla bırakmış da. Hocayla aşk yaşayan arkadaşın sen değilsin ya.
Niye o kıyamet koparınca eziklik hissediyorsun ki? Beni tanıyamamış diye ağlayacağına istediğine inan diye tepki gösterip telefonu suratına kapatsana. Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın desene. Bak o zaman ne kadar kıymetli olursun.
Ezdirmeyin kendinizi aşırı yüz vermeyin şu erkeklere yahu.

full akbil vardıysa ne olecekkkk

yanınızda başka bıri de varmış sonuçta yanlız olsanız hocayla aynı arabada neyse yani sevgiliniz kıskanabilir ama hocanızın namı varsa çapkın diye sorun çıkarması doğal hocanız çokmu çapkın dır

Tuu yaziklar olsun ona tuu

Sonuc ayrildiniz mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Coooook haklisiniz bunu becereblsem keske napmaliyim simdi cok dil doktum cok bana yakisturdigi seyleri gorseniz sasarsiniz

Bırak gitsin kuzum ya. Daha ortada hicbirsey yokken bunu yapan ileride kök söktürür!.

Coooook haklisiniz bunu becereblsem keske napmaliyim simdi cok dil doktum cok bana yakisturdigi seyleri gorseniz sasarsiniz

Sana bir sürü kötü şey yakıştırdı sen de ona dil mi döktün?
Kusura bakma ama sen o sözleri duyup da yalvarmaya, ağlamaya devam ettiysen benim sana verecek aklım yok. Çok isterdim ama benim yazdıklarım sana imkansız gelir.

nasıl bukadar gurursuz olabildim aklım almıyo kendimi tanıyamıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…