Bak dayak yersin abim öldürür seni diyorum ''Dayak yemek umrumda değil ben zaten ölmüşüm'' diyor şaka gibiAl iste bir psikopat vakasi dahasizde onu tehdit edin. Dişe diş,kana kan
Ahhh ahhh keşke silmeseydim.Anonim olarak attığı için mesajları bir şey gelmez elimden,haklısınız gerçekten tehlikeli olmaya başladı bu adam.Fiziksel olarak harekete geçse ne yapacak diye düşünmekten uyuyamıyorum.Simdilik tehlikeli görunmesede , Hergun gazetelerde neler okuyoruz.. Yazdigi mesajlari savciliga giderek sikayet edin bence.
Ciddi oldugunuzu anlasin.
Cunku yapamayacağınızı düşünüyor. Ben olsam agzini burnunu dagittirirdimBak dayan yersin abim öldürür seni diyorum ''Dayak yemek umrumda değil ben zaten ölmüşüm'' diyor şaka gibi
Bizimkilere söylersem karakolluk oluruz.Babam kendisini metrobüste inmek için dürten adama ağız burun dalan biri,bu çocuk gerçekten elinde kalır.yaş kaç? tabi manyaklığın yaşı yok ama..
korkarak kendini sıkma üzme öncelikle..
bu kadar tehdit edenden bişey beklemem ben..
bi de uyanık "bıçaklarım" demiyorda "tinerciye bıçaklatıyor" tövbe tövbe..
bence o eğleniyor bu şekilde.. sakın cevap verme.. hakaret etme.. -hak ediyor orası ayrı-
körükleme.. konuşup konuşup sıkılacak..
tabi sen tanıyorsun, ailene söyleme şansın var mı?
yalnız uğraşma bu sıkıcı durumla..
Bizimkilere söylersem karakolluk oluruz.Babam kendisini metrobüste inmek için dürten adama ağız burun dalan biri,bu çocuk gerçekten elinde kalır.
Abim biliyor ama şu an fiziksel olarak bir harekette bulunmadığı için bir şey demiyor.
Gözü kara biri,ilerideki ilişkilerimi bozmasından korkuyorum gerçekten.
Siz de onu aynı şekilde tehdit edin, tinerciye opara verip bıçaklatmak kolaysa sizin için de kolay olduğunu, rahatsız etmeye devam ederse bela olacağınızı söyleyin. Belki çekinir böylece.Kızlar merhaba size bir şey danışmalıyım umarım cevap vermeden geçmezsiniz.
İlişkimi bitirdiğim adam beni rahat bırakmıyor.
''Kimse seni benden çok sevemez,bana şans ver,gör artık seni ne kadar sevdiğimi,''demelerini saymıyorum ama iş artık çığrından çıktı.
''Benden başkasıyla birlikte olamazsın,bencilim ben umrumda değil,''diye başladı.Telefonunu engelledim,sosyal medya hesaplarımda ekli değil,ama tutmuş askfm'den anonim şeklinde atıyor söyleyeceklerini.
''Seni tavlamak için taktik versene'' diye başladı,''Seni benden fazla kimse sevemeyeceği için tavlamaya çalışmak uygundur,başkasıyla olduğunu öğrendiğim an aranızı bozarım,O çocuk kimse adını öğreneyim bu işi bozacağım,''diye tehditler ediyor.
''Tinercilere para veririm bıçak saplarlar,çok mu zor?''bile dedi artık.''Sen beni bu hale getirdin benden başkasıyla sen de olamazsın,'' mantığında kısacası.Forum İstanbula alışveriş yapmak için gideceğimi sosyal medya hesabıma yazmıştım,gitmiş bütün mağazalara hatta bayan iç çamaşırcılarına bile girmiş.Fotoğraf paylaşma sitesine attığım fotoğrafları bana askfmden atıp ''Gamzene aşık olabilir miyim,gülüşüne aşık olabilir miyim'' diye soruyor.
İnanın ne yapacağımı bilmiyorum,nasıl uğraşacağımı bilmiyorum.Tek istediğim onu hayatımdan atmak.
Sevgilisi aşkı sağlıklıklı değil saplantı olmuş artık sağlıksız bir bağımlılık haline gelmiş normal düşünmüyor,hatta doktora gidip ilaç kullanıyor ama ben bu yüzden artık zerre sevmediğim biriyle neden beraber olmak zorundayım?
''Sevmiyorum'' diyorum ''Denemiyorsun ki denemeden nerden bileceksin'' diyor Allah aşkına böyle sevmek olur mu?
Bulduğum ilk adamı dövecekmiş,öyle diyor bir de.Siz de onu aynı şekilde tehdit edin, tinerciye opara verip bıçaklatmak kolaysa sizin için de kolay olduğunu, rahatsız etmeye devam ederse bela olacağınızı söyleyin. Belki çekinir böylece.
Kızlar merhaba size bir şey danışmalıyım umarım cevap vermeden geçmezsiniz.
İlişkimi bitirdiğim adam beni rahat bırakmıyor.
''Kimse seni benden çok sevemez,bana şans ver,gör artık seni ne kadar sevdiğimi,''demelerini saymıyorum ama iş artık çığrından çıktı.
''Benden başkasıyla birlikte olamazsın,bencilim ben umrumda değil,''diye başladı.Telefonunu engelledim,sosyal medya hesaplarımda ekli değil,ama tutmuş askfm'den anonim şeklinde atıyor söyleyeceklerini.
''Seni tavlamak için taktik versene'' diye başladı,''Seni benden fazla kimse sevemeyeceği için tavlamaya çalışmak uygundur,başkasıyla olduğunu öğrendiğim an aranızı bozarım,O çocuk kimse adını öğreneyim bu işi bozacağım,''diye tehditler ediyor.
''Tinercilere para veririm bıçak saplarlar,çok mu zor?''bile dedi artık.''Sen beni bu hale getirdin benden başkasıyla sen de olamazsın,'' mantığında kısacası.Forum İstanbula alışveriş yapmak için gideceğimi sosyal medya hesabıma yazmıştım,gitmiş bütün mağazalara hatta bayan iç çamaşırcılarına bile girmiş.Fotoğraf paylaşma sitesine attığım fotoğrafları bana askfmden atıp ''Gamzene aşık olabilir miyim,gülüşüne aşık olabilir miyim'' diye soruyor.
İnanın ne yapacağımı bilmiyorum,nasıl uğraşacağımı bilmiyorum.Tek istediğim onu hayatımdan atmak.
Sevgilisi aşkı sağlıklıklı değil saplantı olmuş artık sağlıksız bir bağımlılık haline gelmiş normal düşünmüyor,hatta doktora gidip ilaç kullanıyor ama ben bu yüzden artık zerre sevmediğim biriyle neden beraber olmak zorundayım?
''Sevmiyorum'' diyorum ''Denemiyorsun ki denemeden nerden bileceksin'' diyor Allah aşkına böyle sevmek olur mu?
Bana yazdığı siteden anonim şekilde yazıyor o olduğunu kanıtlayabilir miyim?şikayet et ne bekliyorsun
Bana yazdığı siteden anonim şekilde yazıyor o olduğunu kanıtlayabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?