- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.599
- 138
Fıstıklı mıydı helvam peki? Pek severimTeyze senin helvan yenildi ruhun buralarda dolanıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fıstıklı mıydı helvam peki? Pek severimTeyze senin helvan yenildi ruhun buralarda dolanıyor
O dünyada olamam. Nöö
Yapıla,gidile,alına. Bunlar da çok. Bilmiyorum meslekten ötürü mü ama çok sempatik geliyor bana.Bre gafil, kelleni vurdurmak mı istersin?
Ya o değil de, bu Osmanlı'da niye bizim Trakyalılar gibi konuşuyorlar
İstiyorsun yerine istersin. Hep şimdiki zaman yerine geniş zaman.
OhaHayatım davette öz kardeşim ve onun sevgiliside vardı ve çokda yakınım hepsiyle.Aradaki soğukluğun hepsi farkında olmuş
Adım tabi ki Mermad değil hahahaha cahile bak burda bu nicki kullanıyorum orda kendi adımı yazsam anlayabilecek miydin gerçekten ne demek istediğimi burada Mermad ım işte ayyy ben kimlerle muhattab oluyorum yaaHaklısın ama adın merma değil.
Haksızsın ve adın kimin umrunda.
Niye çağırsın başkasının davetine ? siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuzOha
Öz kardeşin çağırmamış seni. Elin kızı çağırmamış çok mu?
Doğum günü organizasyonunda evet kimse o zaman merveyi davet edemezdi ama normal bir buluşma olunca herkes birbirine haber veriyor zaten.Ayrıca senin derdin ne sen bana ne demeye çalışıyorsun beni sevmediklerini ima etmeye mi çalışıyorsun ? Merve mi beni grupta tutuyor hahahahshshshs Merveyi gruptan atmam 5 dakikamı almaz
Şen ola Merve, şen ola...Yapıla,gidile,alına. Bunlar da çok. Bilmiyorum meslekten ötürü mü ama çok sempatik geliyor bana.![]()
Kızzzzz şaka yapıyorsunnnn kimlikte adını merma sanmıştım. Bibli adım osmia göbek adım da benim.Adım tabi ki Mermad değil hahahaha cahile bak burda bu nicki kullanıyorum orda kendi adımı yazsam anlayabilecek miydin gerçekten ne demek istediğimi burada Mermad ım işte ayyy ben kimlerle muhattab oluyorum yaa
ahahhaahhahw öyle olsa kaç yazar sen beni tanımıyorsun merveyi istesem 5 dakika içinde o gruptan men ederim ayrıca kavga sonrası sevde ile koalisyon yaptım yarından sonra bana bulaşmak ne demek görecek annesinin fındığınıBu Merve bana Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Merve'yi anımsattı.
Rahmet isyediyse demek.
23 yaşında çocuğum aynen ahahahaKızzzzz şaka yapıyorsunnnn kimlikte adını merma sanmıştım. Bibli adım osmia göbek adım da benim.
Sahurunu yap,sütünü iç uyu çocuk.![]()
Çağırmayanların tez kellesi uçurula!Şen ola Merve, şen ola...
Annem seni gruba almamışlar, hâlâ Devlet Bahçeli gibi olmayan düşmanı tehdit ediyorsunahahhaahhahw öyle olsa kaç yazar sen beni tanımıyorsun merveyi istesem 5 dakika içinde o gruptan men ederim ayrıca kavga sonrası sevde ile koalisyon yaptım yarından sonra bana bulaşmak ne demek görecek annesinin fındığını
Ya siz kaç senelik arkadaşlarınızla senin davetim benim davetim muhabbeti mi güdüyosunuz? Demek ki o kadar da samimi değilsiniz. Kardeşimle ortak arkadaş grubum olacak ve kardeşim gelmeyecek. Ben hayırdır derim yani. Sorgularım.Niye çağırsın başkasının davetine ? siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz
Nefesini tutuyo.Ya siz kaç senelik arkadaşlarınızla senin davetim benim davetim muhabbeti mi güdüyosunuz? Demek ki o kadar da samimi değilsiniz. Kardeşimle ortak arkadaş grubum olacak ve kardeşim gelmeyecek. Ben hayırdır derim yani. Sorgularım.
Evde kardeşinle hiç konuşması da mı geçmedi bu durumun? Ne daveti abi? Sanki bana balo düzenliyorlar.
Ayrıca bi çıldırsana kız. Bi göreyim nasıl çıldırıyosun![]()
Zaten oksijensiz kalmış çok tutmasın benceNefesini tutuyo.
Bebeğim yine formundasınZaten oksijensiz kalmış çok tutmasın bence
Napayım kız benimde huyum bu işteBebeğim yine formundasın![]()